درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام ببخشید کسی نرم افزاری داره که بتونم باهاش از دسکتاپ فیلم بگیرم مثلا بخوام یه بازی اجرا کنم از گیم پلی بازی بتونم فیلم بگیرم اونم با کیفیت بالا همراه با صدا ممنون میشم کسی لینکی چیزی بزاره
FRAPS رو امتحان کردی؟

نرم افزاری داریم که بتونه title یا album سرچ کنه نه اسم اونها
من یه 20GB موزیک از یک iphone کشیدم بیرون اسمشون 3 حرفی شده ولی title.album.artist.albumart سالمه .

سلام دوستان
یه برنامه می خواستم که هارد اکسترنال ntfsرو به fat32تبدیل کنه ومحدودیت حجمی هم نداشته باشه
چون تو اون یکی تابیک یه برنامه بود ولی فقط 30گیگ می تونستی تبدیل کنی که ماله من900گیگه نمیشه
اگه لینک دانلودبدید عالی میشه

دوستان کسی میتونه یه پلیر معرفی کنه که بتونه زیر نویس DVD کپی شده روی هارد رو بخونه ؟! مثل Power DVD و سبک تر از اون
من یه فیلم رو از روی DVD کپی کردم روی هارد ولی برنامه های KMP و KMC زیرنویس رو نمیارن بالا و شاید روشی داره که من نمیدونم !؟

دوستان کسی میتونه یه پلیر معرفی کنه که بتونه زیر نویس DVD کپی شده روی هارد رو بخونه ؟! مثل Power DVD و سبک تر از اون
من یه فیلم رو از روی DVD کپی کردم روی هارد ولی برنامه های KMP و KMC زیرنویس رو نمیارن بالا و شاید روشی داره که من نمیدونم !؟
با KMPLAYER :

فولدر VIDEO_TSـرو بکش توی برنامه - روی پنجره برنامه کلیک راست کن /
DVD control / subtitles / show

آقا من یه برنامه میخوام کی بتونم فیلم هامو که فرمت Avi داره رو به یک فرمتی تبدیل کنم که DVD Player ها هم بخونن (آخه Divx هستش فیلم ها)....بعدش برنامه ای هست که آدم آماتوری مثل من بتونه زیر نویس فارسی برای اون فیلم بزاره ؟ چون زیرنویس هاشم انگلیسیه......

آخرین ورژن برنامه Fraps رو میخواستم.این که من دارم قدیمی شده دیگه تو بازی های جدید تعداد فریم ها رو نشون نمیده.حالا نمیدونم مشکل بازی ـه یا Fraps یا خودم:d

فقط میتونم بگم خجالت بکش :d
FRAPS_3.4.3_B13411.rar
(جدید تر از اینم اومده ولی Retail نیست؛)
یه برنامه ندارین که مدت طولانی مثلا 10 15 دقیقه ظبط کنه ؟
این برنامه برای من 4 دقیقه بیشتر ظبط نمیکنه......(حالا نمیدونم ماله شمام همینه یا نه) اما اگه برنامه ای هستش که 10 15 دقیقه ظبط کنه لطفا معرفی کنید و لینک بدید......
مرسی....

یه برنامه ندارین که مدت طولانی مثلا 10 15 دقیقه ظبط کنه ؟
این برنامه برای من 4 دقیقه بیشتر ظبط نمیکنه......(حالا نمیدونم ماله شمام همینه یا نه) اما اگه برنامه ای هستش که 10 15 دقیقه ظبط کنه لطفا معرفی کنید و لینک بدید......
مرسی....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or