درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دانلودشون کردم
هر دو تا m2v رو به صورت mpeg1 تغییر میدن
ولی من به صورت mpeg2 میخوام
خواهشا اگه باز چیزی گیرت اومد لینک بده
(واقعا شرمندم)
خب مشکلی نداره این همه برنامه واسه تبدیل mpeg1 به 2 هست!!
لازمه معرفی کنم؟!

امين خدا مانيتورت رو ازت نگيره ... الان اضطراري آن شدم !!!

ببين امين 2-3 روز مهلت داري تا برام مناسب ترين « نـــــرم افـــزار تــبــديــل مــتــن بــه صــوت » رو پيدا كني ...

امين خودم اينو پيدا كردم : [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]VoiceMX Studio 4.0[/FONT]

منتها هيچ اطلاعي از اين نوع برنامه ها ندارم .
راستي مي خوام يه برنامه اي باشه كه فارسي رو هم ساپورت كنه ( بي اندازه مهمه , مي دوني كه ! )
متن فارسي بدي برات بخونه ,هست ؟!
قربون دستت , خبرم كن .

3DNA Desktop 1.1
لینکش رو میخوام
فقط از download.com نباشه
از رپیدشر باشه خیلی خوبه

Code:
          www.rapidshare.com/files/58351582/3DNA_Desktop_1.1_Full_downtr.org.rar
Code:
         www.rapidshare.com/files/50824010/3DNA_DESKTOP_1.1_By_Mike.zip

پست قبليم موند صفحه قبل , كسي نرم افزاري مي شناسه كه براي تــبــديــل مــتــن بــه صــوت مناسب باشه ؟!

سلام
سعید من این رو تو به وبلاگ پیدا کردم امیدوارم به کار بیاد:

معرفی دو نرم افزار تبدیل متن به صدا

مطالعه یک زبان خارجی به صورت نوشتاری، انسان را به صورت کامل و همه جانبه بر آن زبان مسلط نمی کند. برای تسلط کامل بر یک زبان، تکلم و نیز شنیدن آن لازم است. ممکن است شما بخواهید تلفظ درست مقاله یا مطلبی را که به یک زبان خارجی نوشته اید و قرار است آنرا در جلسه ای شفاها ارائه دهید، چک کنید. به این دلایل و نیز دلایلی دیگر، به شما توصیه می شود نرم افزاری داشته باشید که متن را به صدا تبدیل کند. در این زمینه نرم افزارهای زیادی وجود دارند که اصطلاحا Text-۲-Speechنامیده می شوند. در اینجا از بین آنها، به معرفی دو نرم افزار می پردازم. اولین نرم افزاری بسیار ساده ـ در عین کارائی خوب ـ است و البته فقط زبان انگلیسی را پشتیبانی می کند. نرم افزار دوم، بسیار حرفه ای تر است و قابلیت پشتیبانی سایر زبانها ـ مثل فرانسوی ـ را داراست.

…………………………………………………..
نرم افزارSpeakOut ۱.۰ : رایگان و با حجم ۵۷۴ کیلوبایتی. اطلاعات بیشتر در مورد این نرم افزار را در سایت آن ببینید. این هم لینک برای بارگیری (دانلود)
so_screen.jpg
…………………………………………………..
نرم افزار textaloud mp۳ v۲.۰: این نرم افزار نیز متن را به صدا تبدیل می کند و به علاوه این امکان را نیز دارد که صدا را در چند فرمت و از جمله mp۳ ذخیره کنید. این نرم افزار رایگان نیست. می توانید آنرا دانلود کنید و برای مدت ۱۵ روز امتحان کنید. البته همانطور که می دانید، برخی سایت ها، شماره سریال این برنامه را نیز همانند شماره سریال های سایر برنامه های فروشی ارائه می دهند.
این نرم افزار متن، ایمیل و صفحات وب را به صدا تبدیل می کند. در مجموع ۲۷ نوع صدا و ۷ زبان را پشتیبانی می کند. حجم آن ۴.۸ مگابایت است و محصول شرکت NextUp.com است. برای اطلاعات بیشتر، اینجا را کلیک کنید. برای بارگیری نسخه آزمایشی آن، از این صفحه دیدن کنید.
screenshot_sample,%202.jpg
بعد از بارگیری این برنامه و نصب آن در رایانه خود، می توانید برخی از لهجه های انگلیسی و نیز برخی زبانها از قبیل فرانسوی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیائی و پرتغالی را از این صفحه یا از این یکی بارگیری کرده و بر برنامه بیافزائید. برای مثال، برای بارگیری صدای رایگان فرانسوی، اینجا را کلیک کنید.
…………………………………………………..​
برخی دیگر از نرم افزار های تبدیل متن به صدا:
Alive Text to Speech : آدرس سایت + پبوند بارگذاری
ReadPlease: آدرس سایت + پبوند بارگذاری
Browsealoud : آدرس سایت + پبوند بارگذاری
Digit PC : آدرس سایت + پبوند بارگذاری
Natural Readers : آدرس سایت + پیوند بارگذاری
Aldo’s Text-to-WAVE : آدرس سایت + پیوند بارگذاری
NVN : آدرس سایت + پیوند بارگذاری
TSTagebuch : آدرس سایت + پیوند بارگذاری
۲nd Speech Center : آدرس سایت + پیوند بارگذاری

ITN Speller : آدرس سایت + پیوند بارگذاری

منبع:
http://hajipour.hoqooqdan.com/38.html

من یه برنامه میخواستم که بتونه فایلهای تکراری تو هارد رو پیدا کنه و اجازه بده پاکشون کنم چنین برنامه ای هست؟
برو اینجا هر کدومو خواستی دانلود کن
بعضیا رایگانن برای بعضی ها هم اگه باشه باید کرک بگیری

راستی برنامه ACDSEE هم اینکار رو میکنه

یک برنامه می خوام برای اینکه تو کافی نت دانلود کنم فیلم و ....... بدون اینکه صاحب کافی نت متوجه بشه!!!!
یک برنامه برای دانلود با DIAL UP بدید.عالی باشه.
یک برنامه مدیریت دانلود هم برای برای دانلود از سایت های ف ی ل ت ر شده میخوام من با ا و ل ت ر ا س و ر ف یا ف ر ی گ ی ت میتونم وارد سایت های موزیک بشم اما برای دانلود برنامه ی اینترنت دانلود منیجر نمیتونه دانلود کنه؟کمک
اگه میشه پیام خصوصی بزنید البته قبل از این که بننننننننننم کنننننننن.
ضمنا من پسورد یوزرم تو یاهو را گم کردم رفتم دوباره عضو بشم ولی ایران که حذف شده و امریکا هم هر پستال کدی میزنم قبول نمیکنه چی کار کنم؟
اینم یک برنامه برای کسایی که میخواهن برن موزیک دانلود کنن تو سایت هیی مثل www.sarzamin.org
www.ahanghaa.com
اگه بازم اینجور برنامه ها را خواستی پی ام یا ایمیل بده.
http://mrmonline.persiangig.com/L.Messi_Bazicenter/L.Messi_Bazicenter.zip

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or