درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام
بچه ها یه نرم افزار برای تبدیل فایل های slide show به pdf می خواستم . خیلی حیاتی و ضروریه تو رو خدا سریعتر کمک کنید.
یا علی مدد
فایل های slide show چیه؟! مطمئنی اشتباه نمیکنی؟! من تا حالا چنین فرمتی ندیدم:confused:

ویرایش:
چنین چیزی رو میخوای؟!
http://www.shareup.com/PDF_Slideshow-download-14117.html

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من adsl 128 شرکت پارس آنلاین دارم و شب ها از user یکی از دوستام که adsl 384 همین شرکت را داره استفاده میکنم .
آیا برنامه ای است که بتونم از دو user استفاده کنم تا سرعت من به 512 برسه ؟

یک برنامه می خوام برای اینکه تو کافی نت دانلود کنم فیلم و ....... بدون اینکه صاحب کافی نت متوجه بشه!!!!
یک برنامه برای دانلود با DIAL UP بدید.عالی باشه.
یک برنامه مدیریت دانلود هم برای برای دانلود از سایت های ف ی ل ت ر شده میخوام من با ا و ل ت ر ا س و ر ف یا ف ر ی گ ی ت میتونم وارد سایت های موزیک بشم اما برای دانلود برنامه ی اینترنت دانلود منیجر نمیتونه دانلود کنه؟کمک
اگه میشه پیام خصوصی بزنید البته قبل از این که بننننننننننم کنننننننن.
ضمنا من پسورد یوزرم تو یاهو را گم کردم رفتم دوباره عضو بشم ولی ایران که حذف شده و امریکا هم هر پستال کدی میزنم قبول نمیکنه چی کار کنم؟
اینم یک برنامه برای کسایی که میخواهن برن موزیک دانلود کنن تو سایت هیی مثل www.sarzamin.org
www.ahanghaa.com
اگه بازم اینجور برنامه ها را خواستی پی ام یا ایمیل بده.
http://mrmonline.persiangig.com/L.Messi_Bazicenter/L.Messi_Bazicenter.zip
پس چی شد هان صفحه ی قبلی جا موندم اومدم این صفحه

یک برنامه می خوام برای اینکه تو کافی نت دانلود کنم فیلم و ....... بدون اینکه صاحب کافی نت متوجه بشه!!!!
یک برنامه برای دانلود با DIAL UP بدید.عالی باشه.
یک برنامه مدیریت دانلود هم برای برای دانلود از سایت های ف ی ل ت ر شده میخوام من با ا و ل ت ر ا س و ر ف یا ف ر ی گ ی ت میتونم وارد سایت های موزیک بشم اما برای دانلود برنامه ی اینترنت دانلود منیجر نمیتونه دانلود کنه؟کمک
اگه میشه پیام خصوصی بزنید البته قبل از این که بننننننننننم کنننننننن.
ضمنا من پسورد یوزرم تو یاهو را گم کردم رفتم دوباره عضو بشم ولی ایران که حذف شده و امریکا هم هر پستال کدی میزنم قبول نمیکنه چی کار کنم؟
اینم یک برنامه برای کسایی که میخواهن برن موزیک دانلود کنن تو سایت هیی مثل www.sarzamin.org
www.ahanghaa.com
اگه بازم اینجور برنامه ها را خواستی پی ام یا ایمیل بده.
http://mrmonline.persiangig.com/L.Messi_Bazicenter/L.Messi_Bazicenter.zip

من نظرم اینه که شما یکی از این پکیج های نرم افزاری رو بگیری با اینهمه مشکل :biggrin1:
ببین اونایی که متوجه شدم و میدونم و مهمه رو جواب میدم

برای دانلود در اون برنامه فری چی چی:biggrin1: باید به این طریق عمل کنی
بری کنترل پنل و از اونجا Internet Options رو باز کنی(از منوی تولز آی ای هم میشه) اونجا بری به تب کانکشنز و کانکشن فعالتو (همونی که باهاش کانکتی اگه چند تا داری) انتخاب کنی و Settings رو بزنی. تو پنجره باز شده تو قسمت چی چی سرور! نگاه کنی یه آدرس و پورت نوشته شده. آدرس که 127.0.0.1 هست که به جای اون میتونی از localhost هم استفاده کنی پورت مهمه که تو این برنامه برای من 8567 هست. این آدرس و پورت رو وارد میکنی تو برنامه دانلود منیجرت.

البته این روش کلی اینکار بود، اما برای فری گ + ی | ت تو همون تب اول جلوی قسمت پورت، پورت رو نوشته که اون پورت رو با آدرس 127.0.0.1 یا localhost وارد دانلود منیجرت یا بروزر های دیگه کن

برای گرفتن پسورد تو یاهو باید اطلاعاتی که موقع ثبت نام کردن وارد کردی مثل تولد کد پستی و بقیه چیزا رو باید وارد کنی که چون میدونم یادت نیست تو جزئیات نمیرم :biggrin1:
برو افغانستان رو انتخاب کن!!!!

اون برنامه هم که برای دانلود تو کافی نت میخوای اینطوری نمیشه چیزی گفت بستگی به محدودیت ها و برنامه های نصب شده رو کافی نت داره که تقریبا برای هر کافی نت مثل اثر انگشت متفاوته :biggrin1:

بهترین برنامه دانلود هم که دیگه ...

سلام دوستان من adsl 128 شرکت پارس آنلاین دارم و شب ها از user یکی از دوستام که adsl 384 همین شرکت را داره استفاده میکنم .
آیا برنامه ای است که بتونم از دو user استفاده کنم تا سرعت من به 512 برسه ؟
کسی نیست یه برنامه به من معرفی کنه ؟:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or