درخواست نرم افزار هاي كاربردي

با سلام خدمت شما دوستان عزیز
ببخشید من دنبال نرم افزاری میگردم که باهاش آهنگها و موسیقیهای بازیهای پلی استیشن 2 رو پخش کنه اگه چنین نرم افزاری هست دوستان عزیزم آدرس یا حداقل اسم اون نرم افزار رو لطف کنند بدن
با تشکر
6aq8t28.jpg
با سلام !:love:
بیا این هم همون برنامه ای که می خواستی ! :love: :arrowd:

Attachments

خیلی ممنون دوست عزیز زحمت کشیدی فقط این برنامه نمیدونم چرا باز نمیشه اصلاً به صورت
یک فایل نا مشخصه:love:
عزیزم این یک فایل نا مشخص نیست ! بلکه فایل RAR و با برنامه Winrar از حالت فشرده بیرون می آید ! اگه برنامه WinRar رو که داریش نصبش کن و بعد به روی این فایل من کلیک راست کن و گزینه Extract Here را بزن و بعد از برنامه من لذت ببر !
اگه خسته ات نمی شود برو وبالا و تشکری بکن !:p

Devil_May_Cry__Dante_by_starxade.jpg

عزیزم این یک فایل نا مشخص نیست ! بلکه فایل RAR و با برنامه Winrar از حالت فشرده بیرون می آید ! اگه برنامه WinRar رو که داریش نصبش کن و بعد به روی این فایل من کلیک راست کن و گزینه Extract Here را بزن و بعد از برنامه من لذت ببر !
اگه خسته ات نمی شود برو وبالا و تشکری بکن !:p

Devil_May_Cry__Dante_by_starxade.jpg
خیلی ممنون دوست عزیز بخاطر زحماتت فقط طرز کار با این نرم افزار رو بلد نیستم یعنی اگه
بخواهم موسیقی بازی خدای جنگ رو گوش بدم باید دیسک بازی خدای جنگ رو در کامپیوتر قرار بدم؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(

خیلی ممنون دوست عزیز زحمت کشیدی فقط این برنامه نمیدونم چرا باز نمیشه اصلاً به صورت
یک فایل نا مشخصه:love:
نه عزیز شما برو به سایت http://www.rarlab.com و برنامه ی winrar رو دانلود کن و بعد نصبش کن!
روی فایلت کلیک راست کن و extrac here رو بزن تا فایل مورد نظرت رو ببینی...

سلام میکنم خدمت همه دوستان عزیز.

یک درخواست داشتم از بچه های خوره نرم افزار که اگه کار ما رو راه بندازن. ثوابی بردن که لذتش مثله بازی کردن Halo3 در حالت مولتی هست.

کار من سر نرم افزار تبدیل سخن به نوشته هست.{همون قابلیتی که تو وورد هست Speech} من میخوام به فارسی حرف بزنم و تو محیط ورد و هر محیطی تکست به فارسی نیز تایپ بشه.

سلام میکنم خدمت همه دوستان عزیز.

یک درخواست داشتم از بچه های خوره نرم افزار که اگه کار ما رو راه بندازن. ثوابی بردن که لذتش مثله بازی کردن Halo3 در حالت مولتی هست.

کار من سر نرم افزار تبدیل سخن به نوشته هست.{همون قابلیتی که تو وورد هست Speech} من میخوام به فارسی حرف بزنم و تو محیط ورد و هر محیطی تکست به فارسی نیز تایپ بشه.
این برنامه ای که میخوای رو 2 هفته پیش دیدم بروبچ صنعتی شریف ساختن:) نمیدونم اومده روی نت یا نه ولی فکر نکنم اومده باشه....

احتمالا یک خط در میون هم اشتباه مینویسه..
دو میلیون و نیم .. حتما ... Dragon Naturally Speaking که یکی از بهترین برنامه های Speech to Text انگلیسی است فکر کنم 1000 دلار باشه .. یا کمتر !

پ.ن : این شریفیها اون فارسی کردن Linux شون رو تموم کنند که به اندازه نوشتن یک سیستم عامل جدید پول گرفته اند. :biggrin1:

نه عزیز شما برو به سایت http://www.rarlab.com و برنامه ی winrar رو دانلود کن و بعد نصبش کن!
روی فایلت کلیک راست کن و extrac here رو بزن تا فایل مورد نظرت رو ببینی...
بله بزرگوار اینو فهمیدم فقط کار با نرم افزار نامفهومه انگار کامل نیست

این برنامه ای که میخوای رو 2 هفته پیش دیدم بروبچ صنعتی شریف ساختن:) نمیدونم اومده روی نت یا نه ولی فکر نکنم اومده باشه....

اگر قیمت این برنامه اینی باشه که گفتی برای سازنده هاش شخصا یک :thumbsup: میفرستادم. خیال کرده کجا داره زندگی میکنه. ما شالله از بس این کشو ر و زبون رو ادم حساب کردن اینطوری شدیم. به اکثر زبان های جهان چنین برنامه ای وجود داره. اما این زبون جالب ما نه!!!!

سلام خدمت همه!
آقا شاید به اینجا ربطی نداشته باشه ولی ....
اگه امکانش هست لطف کنید License Code دیکشنری Babylon رو بدید!

یا اصلا یه دیکشنری دیگه با مخلفاتش (منظور کدهاش هست.) لطف کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or