نوشته شده توسط Hashem:سلام برنامه ای می خواستم که فایلهای با پسوند Bikرو برام بخونه .( بیشتر فیلمها وموسیقی های بازی با پسوند Bik هستند.) پیشا پیش تشکر
ببین باهاش حال میکنینوشته شده توسط Bazicenter_PSP:سلام بچه ها يه برنامه ي ساده و خوب ميخواستم كه باهاش بشه فايل هاي تصويري رو به هم وصل كرد و از كيفيت تصوير هم كم نشه و فرمتش هم Wma و يا Avi نباشه !
يه برنامه ي ساده و خوب كه كار كردن با هاش راحت باشه !
ممنون ميشم راهنماييم كنيد !
سلام.نوشته شده توسط crash:سلام دوستان
گفتم برای یه برنامه دیگه یه تاپیک جدا گونه نزنم...
برنامه ای هست که بشه برای بازی فار کرای زمین های جدیدی ساخت؟منظورم تو حالت مولتی پلیر هست ...چون تو سایت ها دیدم که خیلی نقشه براش ساختن ولی حجمشون زیاده منم سرعتم پایینه اگه این برنامه هست لطفا اسمش رو بگین یا لینک دانلودش رو بزارین.
با سپاس
مهدی...
بازی رو که دارم فقط نه جا دارم که بازی رو نصب کنم و نه وقتش و نه حوصلش :cheesygriنوشته شده توسط CRASH:اسمش درست یادم نیست شماره داشت راستش رو پی سی خودم نیست...اگه میتونی ادیتور رو پیدا کن ممنون...این هم اسمشه...
cryengin sandbox editor
یا اگه بازی رو داری هر چی فایل dll که تو پوشه bin32 بازی هست و با حرف m شروع میشه رو اپ بزن ... 3 یا 4 تا هست ممنون...
نمیدونم درست اسمشو فقط میدونم اولش m بود دذ ضمن فقط 4 تا فایل dll که باm شروع میشه تو پوشهbin32 هست اگه کسی از بچه ها بازی رو داشته باشه بتونه برام اپ کنه ممنون میشم...بازی رو که دارم فقط نه جا دارم که بازی رو نصب کنم و نه وقتش و نه حوصلش
اگه اسم اون فایل های dll رو بگی خیلی خوب میشه
راستی این جا رو نگاه کن:
http://www.gamespot.com/pc/action/fa...d=m-1-29041858
فکر میکنم لینک دانلودش رو گزاشته