نوشته شده توسط SHvIRUS:حجمش واسه من موردی نداره ... فقط اگه فونت فارسی رو ساپرت میکنه یه ندا بده دانلود کنم
نوشته شده توسط Dr.XJ:دوست عزیز فکر کنم منظور دوستمون ویرایش کردن باشه
Hex Workshop و دیگر نرم افزار های ویرایش Hex فقط فایل رو بصورت Hexadecimal نشون میدن و قابلیت ویرایش آنچنانی ندارن
یعنی منظورم اینه که برای استفاده کلی طراحی شدن و کارایی ویرایش برای فایل خاصی رو ندارن
فرمت Bin هم که مربوط به فایلهای باینری میشه یعنی هر چیزی
باید ابتدا مشخص شه که ایشون این فایل رو از کجا آوردن
راستش اصلا بحث سر کارایی Hex Workshop نیستنوشته شده توسط Dr.Game:فرمایش شما متــین , مهرپوریا جــان اما من نمیدونم شما چقدر با این برنامه و امکانات اون (مخصوصآ وقتی که رجیستر میشه) آشنا هستید , HEX EDITOR برنامه ای نیست که من تازه با اون آشنا شده باشم
بنابراین با احترام به نظر شما من فکر میکنم در صورت عدم رضایت این دوستمون از این برنامه بهتره در Google با سرچ جمله Download Free Binary Software به دنبال گزینه های بهتری بگرده ....
با تشــــکر
نوشته شده توسط Dr.XJ:راستش اصلا بحث سر کارایی Hex Workshop نیست
مسئله اینه که این نرم افزار فقط بصورت متن و باینری و Hex و ... فایلها رو ویرایش میکنه
مثلا به شما بگن یه فایل BMP رو میخوام ویرایش کنم صد در صد شما بهش نمیگی بیا با HEX Workshop ویرایش کن چون اصلا امکان نداره
منهم منظورم همین بود که باید اول فرمت فایل مورد نظر مشخص بشه بعد ادیتور مخصوص اون فایل ها معلوم بشه
وگرنه شکی تو کارایی های این برنامه نیست
خوب خیلی از برنامه ها و مخصوصا خیلی از بازی ها پسوند فایلهای خودشونو عوض میکنننوشته شده توسط Dr.Game:بله فرمایش شما کاملآ صحیح هستش , همونطور که HEX Workshopنمیتونه فرمت *.BMP رو ویرایش کنه مسلمآ Photoshopهم نمیتونه فرمت *.BIN رو ویرایش کنه .
... و اما در خصوص فایلهای باینری :::
من فکر میکنم که منظور شما اینکه باید نوع ویرایش (متنی یا غیر متنی) فایل مشخص بشه وگرنه تا اونجایی که من به خاطر دارم فایل باینری , یک فایل متنی/عددی بر مبنای 2 با پسوند.BIN هستش و جز از طریق کانال "متنی" اونا , راهی برای ادیت اونا وجود نداره
HEX Editor قابلیت ویرایش "متنی" چنین فایلهایی رو دارا هستش مثل تغییر مسترکــد برخی ریسیورها از طریق ویرایش فایل باینری اونا با همین برنامه. امــا به فرموده شما ظاهرآ فایلهایی با پسوند باینری (*.BIN) , فرمت دیگه ای هم دارن که ابتدا باید مشخص بشن تا بشه اونارو یه جور دیگه هم ویرایش کرد که من اینجا اسمشو گذاشتم "غیر متنی" چون واقعآ برای اون اسم دیگه ای به نظرم نمیرسه ….
دکترجان ممنون میشـــم اگر در این زمینه برای من توضیح بدید و بفرمایید منظور از اینکه "ابتدا باید فرمت فایل مورد نظر مشخص بشه" چیه ؟؟ مگه فرمتش مشخص نیست؟
با تشکــراز شما و دوستان
نوشته شده توسط chalengeeverything:آقا برنامه ای نیست که (البته مجانی)فیلم های دی وی دی رو با زیر نویس برای psp تبدیل کنه؟
نوشته شده توسط chalengeeverything:آقا برنامه ای نیست که (البته مجانی)فیلم های دی وی دی رو با زیر نویس برای psp تبدیل کنه؟
2935-0381-9952-2329-7967-EC7D-74E0-9F31
نوشته شده توسط Dr.XJ:خوب خیلی از برنامه ها و مخصوصا خیلی از بازی ها پسوند فایلهای خودشونو عوض میکنن
و به اون پسوند Bin میدن من هم منظورم همون بود
دقت کنید که مثلا یکی از پسوند های ایمیج سی دی ها همین پسوند BIN هست که شما نمیتونید با Hex Workshop ویرایشش کنید و باید تحت نرم افزار مخصوص اینکار ویرایش بشه
مثلا بایوس پلی استیشن هم اگه یادم مونده باشه همین پسوند رو داره
حتی تنظیمات Onimusha 1 هم همین پسوند رو داره:cheesygri
و ....
2935-0381-9952-2329-A3DA-DE40-787F-23E8