اینم خدمت شما اقا مهدی موفق باشی .با سلام...
دوستان ميشه لطف كنيد لينك دانلود اينو بزاريد كه با ويندوز 7 سازگار باشه؟
nvidia nforce system management controller
ممنون
دوستان بی زحمت میشه یه نرم افزار واسه میکس اهنگ بزارید..ممنون
آفیس 2012 یا 2013 نمیخواد بیاد؟
یکی کار ما رو هم راه بندازهدوستان میشه لینک دانلود و کرک guitar rig رو بزارین مرسی
با سلام.
من یه فایل iso 11 گیگی دارم بعد میخواستم رو دی وی دی های 4 گیگی بریزم . اگه میشه یه نرم افزاری رو معرفی کنید که این فایل iso رو چند قسمتی کنه تا هر قسمتشو رو یه دی وی دی بریزم.
با تشکر.
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون اگر میشه نحو انجام اینکارو توسط نرم افزار winrar رو شرح دهید.
سلام
از دوستان عزیز کسی میتونه یه لینک درست درمون از نرم افزار Babylon که اولا کرک داشته باشه در ضمن موقعی که وصلی به اینترنت مشکل پیدا نکنه چون من هر نسخه ای که گرفتم و در حینی که اینترنت وصل بود باهاش کار کردم بعد قطع کردن اینترنت دیگه ترجمه نمیکه!!!
ممنون.
سلام
از دوستان عزیز کسی میتونه یه لینک درست درمون از نرم افزار Babylon که اولا کرک داشته باشه در ضمن موقعی که وصلی به اینترنت مشکل پیدا نکنه چون من هر نسخه ای که گرفتم و در حینی که اینترنت وصل بود باهاش کار کردم بعد قطع کردن اینترنت دیگه ترجمه نمیکه!!!
ممنون.
اینم خدمت شما .لطفا یه PDF Reader بدید لطفا روی W7 ام کار کنه .
سلام دوستان
دوستان دیدم توی اینترنت برنامه نرو برای رایت هست که فقط برای رایت باشه dvd,vcd,BD بعد دیدم خیلی میشه قاطی پاتی و برنامه ازش زیاده یکی بدید تا دانلود کنم یا نرو 11 یا 12 ممنون میشم
بعد یه برنامه افیس بدید که بشه باهاش پسوندهای افیس رو باز کرد خوده افیس رو نمیخوام برنامه ای باشه که بشه باهاش افیس باز کرد یعنی اینکه افیس نداشته باشی و فقط بشه با اون برنامه پسوندهای افیس رو باز کرد ممنون