درخواست نرم افزار هاي كاربردي

ممنون ولی اگه میشه یک فایروال قدرتمند که از اتصال برنامه ها و بازی ها جلوگیری کنه رو به انتخاب خودتون قراردهید.(ترجیحا کارکردن هم باهاش آسون باشه اخه زیاد اینکاره نیستم:d)

ممنون ولی اگه میشه یک فایروال قدرتمند که از اتصال برنامه ها و بازی ها جلوگیری کنه رو به انتخاب خودتون قراردهید.(ترجیحا کارکردن هم باهاش آسون باشه اخه زیاد اینکاره نیستم:d)
به نظر من نود 32 اینترنتسکرتیشو نصب کنین خیلیم عالیه شک نکنین . موفق باشین .
:rolleyes::silenced:
شما نورتون گوست دانلود کنین یا بخرین بوتش کنین بعد من روششو بگم چیکار کنین موفق باشین .
چند تا از بهترین برنامه های ریکاوری فایل های پاک شده رو میتونید بهم معرفی کنید؟
بازیابی اطلاعات حذف شده با Namosofts Data Recovery 12.0.11.12 بازگرداندن اطلاعات حذف شده با Spotmau Data Recovery Kit 6.0.1.3

سلام !
میتونم بپرسم ، آیا نرم افزاری هست که ریز مشخصات سخت افزارها رو بگه ؟؟ اگه امکانات دیگه هم داشته باشه که بهتر ...

اینم خدمت شما داداش سعید موفق باشین .

به نظر من قوی ترین و با سابقه ترین برنامه zone alarm است .

سلام دوستان.نمیدونم باید اینجا درخواشت بدم یا نه.:dمن مدل گوشیم Nokia C6-00 هستش.وقتی که میخوام با کابل USB به کامپیوتر وصل کنم میگه CD گوشی رو بزار که من ندارم.میشه لینک دانلود CD گوشی رو بزارید.با تشکر.:)

سلام دوستان.نمیدونم باید اینجا درخواشت بدم یا نه.:dمن مدل گوشیم Nokia C6-00 هستش.وقتی که میخوام با کابل USB به کامپیوتر وصل کنم میگه CD گوشی رو بزار که من ندارم.میشه لینک دانلود CD گوشی رو بزارید.با تشکر.:)

اینارو یه تستی کن اشکان جان

لینک 1

لینک 2

لینک 3

بفرما:
دانلود Nokia Ovi Suite v3.1.975.40757 مدیریت کامل گوشی های نوکیا | BinDownload دانلود نرم افزار

اگه میخوای فقط فایل کپی کنی یا برداری نیاز به نصب این نیست از ستینگ قسمت conectivity فک کنم بزار Mass Storage

اینارو یه تستی کن اشکان جان

لینک 1

لینک 2

لینک 3
ممنون معین جان ولی میشه از یه جای دیگه لینک بزاری.:d
بفرما:
دانلود Nokia Ovi Suite v3.1.975.40757 مدیریت کامل گوشی های نوکیا | BinDownload دانلود نرم افزار

اگه میخوای فقط فایل کپی کنی یا برداری نیاز به نصب این نیست از ستینگ قسمت conectivity فک کنم بزار Mass Storage
ممنون از شما.آخه یه چنتا عکس هستش که خراب شده و متاسفانه از داخل گوشی هرکاری میکنم پاک نمیکنه.فکر کنم باید وصل کنم به کامپیوتر و از اون طریق پاک کنم.به همبن خاطر درخواست درایور کردم.:d

ممنون معین جان ولی میشه از یه جای دیگه لینک بزاری.:d

ممنون از شما.آخه یه چنتا عکس هستش که خراب شده و متاسفانه از داخل گوشی هرکاری میکنم پاک نمیکنه.فکر کنم باید وصل کنم به کامپیوتر و از اون طریق پاک کنم.به همبن خاطر درخواست درایور کردم.:d

معمولا از كامپيوتر هم پاك نميشن
همون بخش دو پست منو به انجام به مموريت دست ميابي :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or