ast.2012
کاربر سایت
ممنون ولی اگه میشه یک فایروال قدرتمند که از اتصال برنامه ها و بازی ها جلوگیری کنه رو به انتخاب خودتون قراردهید.(ترجیحا کارکردن هم باهاش آسون باشه اخه زیاد اینکاره نیستم:d)
ممنون ولی اگه میشه یک فایروال قدرتمند که از اتصال برنامه ها و بازی ها جلوگیری کنه رو به انتخاب خودتون قراردهید.(ترجیحا کارکردن هم باهاش آسون باشه اخه زیاد اینکاره نیستم:d)
به نظر من نود 32 اینترنتسکرتیشو نصب کنین خیلیم عالیه شک نکنین . موفق باشین .ممنون ولی اگه میشه یک فایروال قدرتمند که از اتصال برنامه ها و بازی ها جلوگیری کنه رو به انتخاب خودتون قراردهید.(ترجیحا کارکردن هم باهاش آسون باشه اخه زیاد اینکاره نیستم:d)
شما نورتون گوست دانلود کنین یا بخرین بوتش کنین بعد من روششو بگم چیکار کنین موفق باشین .:rolleyes::silenced:
بازیابی اطلاعات حذف شده با Namosofts Data Recovery 12.0.11.12 بازگرداندن اطلاعات حذف شده با Spotmau Data Recovery Kit 6.0.1.3چند تا از بهترین برنامه های ریکاوری فایل های پاک شده رو میتونید بهم معرفی کنید؟
سلام !
میتونم بپرسم ، آیا نرم افزاری هست که ریز مشخصات سخت افزارها رو بگه ؟؟ اگه امکانات دیگه هم داشته باشه که بهتر ...
سلام دوستان.نمیدونم باید اینجا درخواشت بدم یا نه.:dمن مدل گوشیم Nokia C6-00 هستش.وقتی که میخوام با کابل USB به کامپیوتر وصل کنم میگه CD گوشی رو بزار که من ندارم.میشه لینک دانلود CD گوشی رو بزارید.با تشکر.
ممنون معین جان ولی میشه از یه جای دیگه لینک بزاری.:d
ممنون از شما.آخه یه چنتا عکس هستش که خراب شده و متاسفانه از داخل گوشی هرکاری میکنم پاک نمیکنه.فکر کنم باید وصل کنم به کامپیوتر و از اون طریق پاک کنم.به همبن خاطر درخواست درایور کردم.:dبفرما:
دانلود Nokia Ovi Suite v3.1.975.40757 مدیریت کامل گوشی های نوکیا | BinDownload دانلود نرم افزار
اگه میخوای فقط فایل کپی کنی یا برداری نیاز به نصب این نیست از ستینگ قسمت conectivity فک کنم بزار Mass Storage
ممنون معین جان ولی میشه از یه جای دیگه لینک بزاری.:d
ممنون از شما.آخه یه چنتا عکس هستش که خراب شده و متاسفانه از داخل گوشی هرکاری میکنم پاک نمیکنه.فکر کنم باید وصل کنم به کامپیوتر و از اون طریق پاک کنم.به همبن خاطر درخواست درایور کردم.:d