درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان یه نرم افزار برنامه ریزی روزانه / هفتگی میخوام که بتونم توش نت هامو بنویسم To Do List هم داشته باشه ، بعدش UI ـه خوبی داشته باشه و زیبا هم باشه :دی اگه شد هم بشه براش یه سری آلارم ها مشخص کرد . یعنی علاوه بر برنامه ریزی کنترل هم کنه یه سری امور مربوط به کامپیوتر و وقتی که براش می زارم :دی

سلام خدمت تمام دوستان عزیز من مخاستم بازی pes2012 pc رو ویرایش کنم تو دی وی دی بازی یه فایل setup.exe و چهار تاsetup.bin هست
فایل بازی رو که بعد از اجرای setup.exe تو کامپیوتر گپی میشه رو تو جهار فایل setup.binفشرده کردن .من دنبال یه برنامه هستم که بتونم فایل های موجود تو setup.bin رو استخراج و ویرایش کنم ، میخاسم بدونم با چه نرم افزاری امکان این کار وجود داره؟
نکته:من با بیشتر این برنامه ها مثل ultra iso.power iso. و... کار کردم ولی جواب نداد

سلام کسی نی جواب ما رو بده

رشفشق
دوستان یه نرم افزار میخئام که بشه تریلره بازی ها و فیلم رو به gif تبدیل کنم اگه هست اسمشو لطف کنین

Eviosoft Video Avatar Creator 1.5

دوستان یه نرم افزار برنامه ریزی روزانه / هفتگی میخوام که بتونم توش نت هامو بنویسم To Do List هم داشته باشه ، بعدش UI ـه خوبی داشته باشه و زیبا هم باشه :دی اگه شد هم بشه براش یه سری آلارم ها مشخص کرد . یعنی علاوه بر برنامه ریزی کنترل هم کنه یه سری امور مربوط به کامپیوتر و وقتی که براش می زارم :دی

Dextronet.Swift.To-Do.List

سلام کسی نی جواب ما رو بده
اینارو یه امتحانی بزن

MagicISO - Convert BIN to ISO, Create, Edit, Burn, Extract ISO file, ISO/BIN converter/extractor/editor

WinBin2Iso 2.02 WinBin2Iso convert BIN to ISO images.

IZArc - The Best Freeware ZIP Utility - RAR 7-ZIP UNZIP UNRAR ENCRYPT ISO BIN

عزیز همون طور که گفتم این فایل ها فایل ایمیج سی دی یا دی وی دی نیستن بلکه فایل های باینری setup هستن پس با این برنامه های ساده باز نمیشن اگه ممکنه یه برنامه حرفه ای و تضمینی معرفی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or