درخواست نرم افزار هاي كاربردي

داداشم این نسخه که من گذاشتم پولی نیست میتونین تست کنین عالیه و همه چیرو شناسایی میکنه من الان از کی مجانی کسپر استفاده میکنم ، به شمام پیش نهادش میکنم عالیه .
مطمئنی مجانیه؟:d چه نسخه ای؟ اصلا من نمیفهمم! داخل ایران که چیز پولی وجود نداره!:d بفرمایید اینجا: Kaspersky-key.in کلیدهاش رو استفاده کنید، من الان یه 300 روزه ش رو زدم هیچ مشکلی هم ندارم:> edit: الان چک کرم، هیلترش کردن بی وژدانا:d

خوب اونایی که بالا گذاشتم رایگان هستن دیگه مگه دانلود کردنی ازتون چیزی میخاد میگه عضو بشیندانلود کنین نه دوستان عزیز همچین چیزی نیست موفق باشین .

ولی من چندجا خونده بودم avira بهتر از avast هستش تو امر protection ... کسی نظری نداره ؟:دی
من تست کردم Avira بهتر از Avast عمل میکنه!

=================================

دوستان یه نرم افزار Recovery میخوام که خدای ریکاور کردن فیلم باشه!:d ممنون میشم.

تو این 3 تا عکس میشه بررسی که روی آنتی ویروس های رایگان انجام شده رو دید (از نظر محافظت و قدرت شناسایی)

اما از نظر سرعت نتیجه تقریبا بر عکسه

اطلاعات بیشتر

نظر سنجی های چند تا سایت رو هم که نگاه میکردم کاربرا به Avast بیشتر رای داده بودند. (حتی نسخه های قدیمیتر)
مثل اینجا

-
البته همونطور که معین هم گفت ، وقتی میشه از آنتی ویروس قوی مثل کسپر با اون همه امکانات ، بدون هیچ هزینه ای و فقط با کلید و کد فعال سازی استفاده کرد
به نظرم استفاده از آنتی ویروس های رایگان، منطقی نیست

دوستان ما هم درخواست داده بودیم ها!

اینم خدمت شما ، ناراحت نشو عزیز دلم .

لینک 1

لینک 2

من نرم افزار یا کاملتر اینکه ماژول نرم افزار دریم ویور به نام Cartweaver رو میخواستم.
هر چه قدر گشتم لینک دانلود پیدا نکردم.

علی جان اینارو یه تست کن موفق باشی .

لینک 1

لینک 2

سلام خدمت تمام دوستان عزیز من مخاستم بازی pes2012 pc رو ویرایش کنم تو دی وی دی بازی یه فایل setup.exe و چهار تاsetup.bin هست
فایل بازی رو که بعد از اجرای setup.exe تو کامپیوتر گپی میشه رو تو جهار فایل setup.binفشرده کردن .من دنبال یه برنامه هستم که بتونم فایل های موجود تو setup.bin رو استخراج و ویرایش کنم ، میخاسم بدونم با چه نرم افزاری امکان این کار وجود داره؟
نکته:من با بیشتر این برنامه ها مثل ultra iso.power iso. و... کار کردم ولی جواب نداد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or