درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام..
من نرم افزار ردیابی موبایل میخوام که از طریق اینترنت ردیابیش کنم کجاست ! کسی اگه داره لینکش رو بده ممنون میشم !
درود
دوست عزیز سازمان سیاه آمریکا یه همچین چیزی نداره اون وقت شما میخواهی تو ایران دنبالش بگردی;)

درود
دوست عزیز سازمان سیاه آمریکا یه همچین چیزی نداره اون وقت شما میخواهی تو ایران دنبالش بگردی;)
سازمان CIA,FBI,CTU داره اما از طریق ماهواره پیدا می کنن میخواستم بدونم اگه اینجا کسی داره از طریق اینترنت پیدا کرد بده ممنون میشم

يه برنامه ميخوام كه باهاش بتونم يه نوار سياه بندازم بالا پايين كليپ ويدئويي. ميخوام سرعت رندرش خيلي بالا باشه(و همينطور كيفيتش) Ulead, Premire سرعت رندرشون پايينه
ممنون

سازمان CIA,FBI,CTU داره اما از طریق ماهواره پیدا می کنن میخواستم بدونم اگه اینجا کسی داره از طریق اینترنت پیدا کرد بده ممنون میشم
ایران هم داره ! آمارش رو گرفتم :biggrin1: از شرکت نوکیا خریدن واز طریق بی تی اس پیدا می کنن

سلام
دوستان یک برنامه ای می خواستم که بتونم باهاش موزیک(mp3 , ... ) رو بریزم روی dvd , طوری که dvd player ها بتونن اجراش کنن.
ممنون
درود
شما با نرم افزار Nero گزینه Make Mp3 DVD رو انتخاب کن.
در ضمن الان بیشتر DVD player ها دیسک های Data هم پخش میکنند.
ایران هم داره ! آمارش رو گرفتم از شرکت نوکیا خریدن واز طریق بی تی اس پیدا می کنن
خوب شما هم برو با شرکت نوکیا مذاکره کن یکی بگیر :biggrin1:
يه برنامه ميخوام كه باهاش بتونم يه نوار سياه بندازم بالا پايين كليپ ويدئويي. ميخوام سرعت رندرش خيلي بالا باشه(و همينطور كيفيتش) Ulead, Premire سرعت رندرشون پايينه
میتونی از نرم افزار TMPGEnc 4.7 XPress استفاده کنی:
TMPGEnc XPress 4.7.4.299 | 31 MB

یک برنامه میخوام باهاش پیکان بقال محلمون رو sport کنم:biggrin1:
یک برنامه هم برای رژیم لاغری یا سهیونیستی میخوستم فرقی نمیکنه!هر کدوم بود رو بدید:دی

ولی بی شوخی یک برنامه برای باز کردن PDF بدید
PDF reader باشه!
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or