S.A.S
کاربر سایت
gom player خوبهبهترین برنامه برای پخش فایل های Rmvb رو می خواستم ، یا kmplayer و Media player classic کار کردم نشد ، فقط Vlc player جواب داد که اونم کیفیت مطلوبی نداره ...
البته قبلش بايد codec هارو نصب کنيد
gom player خوبهبهترین برنامه برای پخش فایل های Rmvb رو می خواستم ، یا kmplayer و Media player classic کار کردم نشد ، فقط Vlc player جواب داد که اونم کیفیت مطلوبی نداره ...
البته قبلش بايد codec هارو نصب کنيد
همچين چيزی فکر نکنم دست آدم عادی بدن:biggrin1:سلام..
من نرم افزار ردیابی موبایل میخوام که از طریق اینترنت ردیابیش کنم کجاست ! کسی اگه داره لینکش رو بده ممنون میشم !
درودسلام..
من نرم افزار ردیابی موبایل میخوام که از طریق اینترنت ردیابیش کنم کجاست ! کسی اگه داره لینکش رو بده ممنون میشم !
سازمان CIA,FBI,CTU داره اما از طریق ماهواره پیدا می کنن میخواستم بدونم اگه اینجا کسی داره از طریق اینترنت پیدا کرد بده ممنون میشمدرود
دوست عزیز سازمان سیاه آمریکا یه همچین چیزی نداره اون وقت شما میخواهی تو ایران دنبالش بگردی![]()
ایران هم داره ! آمارش رو گرفتم :biggrin1: از شرکت نوکیا خریدن واز طریق بی تی اس پیدا می کننسازمان CIA,FBI,CTU داره اما از طریق ماهواره پیدا می کنن میخواستم بدونم اگه اینجا کسی داره از طریق اینترنت پیدا کرد بده ممنون میشم
درودسلام
دوستان یک برنامه ای می خواستم که بتونم باهاش موزیک(mp3 , ... ) رو بریزم روی dvd , طوری که dvd player ها بتونن اجراش کنن.
ممنون
خوب شما هم برو با شرکت نوکیا مذاکره کن یکی بگیر :biggrin1:ایران هم داره ! آمارش رو گرفتم از شرکت نوکیا خریدن واز طریق بی تی اس پیدا می کنن
میتونی از نرم افزار TMPGEnc 4.7 XPress استفاده کنی:يه برنامه ميخوام كه باهاش بتونم يه نوار سياه بندازم بالا پايين كليپ ويدئويي. ميخوام سرعت رندرش خيلي بالا باشه(و همينطور كيفيتش) Ulead, Premire سرعت رندرشون پايينه
خیلی ممنونم از شما دوست عزیزمیتونی از نرم افزار TMPGEnc 4.7 XPress استفاده کنی:
TMPGEnc XPress 4.7.4.299 | 31 MB
ولی بی شوخی یک برنامه برای باز کردن PDF بدید
PDF reader باشه!