درخواست نرم افزار هاي كاربردي

نه. اون BINK VIDEO فایل های با فرمت BIK رو باز میکنه ولی من یکی رو میخوام که اینا رو باز کنه.
من برای باز کردن فایلی که داخل دیسک NBA LIVE بود اینو میخوام.
آقا کسی نبود جواب بده؟:biggrin1:
اینارو میخوام (برنامه باز کننده اینا:
XMA FILE
SNS FILE
PCK FILE
RPF FILE
RCF FILE
VP6 FILE)

اره . اره . چرا استفاده نكنم .!؟
این نقل قول حرف خودم در پروفایل یکی از دوستان هستش که همین سوال رو پرسیده بود...

گفتم که یه جستجوی ساده کنید میفهمید به هر حال شما اگر اطلاعات سیستمتون براتون مهم نیست استفاده کنید خیلی نکات عجیبی در مورد این مرورگر وجود داره!اصلا کاری ندارم که چرا سورس برنامشون رو ارائه نکردن یا اینکه چه سروری با این تعداد بازدید و استفاده زیاد اونها رو پشتیبانی میکنه! شما فقط هنگام استفاده سنت و ریسیوتون رو یک چک کنید متوجه میشید که وقتی که حتی هیچ صفحه ای رو هم باز نکردید حجم زیادی انتقال داده دارید که اصلا طبیعی نیست!این نظر فقط من هم نیست.

تصمیم با خودتون:دی

دوستان بحث ادامه پیدا نکنه بهتره حداقل اینجا آخه تاپیک درخواست نرم افزار هستش بابت این پست هم معذرت...

يعني از اطلاعات داخل سيستم كم ميكنه و انتقال ميده . من پيش ماكان بودم اين رو باز كرد وخيلي راحت صفحه ها رو بباز ميكنه .پس به اون هم بگم .:biggrin1:

دوستان برنامه اي هستش كه زيرنويس رو براي فيلم DivX بخوام توي پلير ببينم به صورت ديتا ؟؟!!
كه ديگه نخوام تبديل به DVD كنم و راحت زيرنويس رو بياره!
ممنون

سلام.
یه نرم افزار توی یه مجله دیدم برای اجرای بازی های انلاین بودچون این بازی ها برای آنلاین بازی کردن باید اصل باشن.
ولی انگار اون نرافزاره مشکلو حل کرده

سلام
یه نرم افزاری هست که موزیکهای با فرمت ASF رو به MP3 تبدیل کنه؟
من با Total video player اجرا میکنم ولی با converter ش نتونستم تبدیلش کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or