Usejump منظورتون هستش؟!استفاده نکنید بهتره یه سرچ کنید متوجه میشید.سلام دوستان من يه برنامه ديدم كه هيلتر ها رو رد ميكنه يه چيز مثل موزيلا بود. اخر جامپ داشت اگه ميشه اون رو بزاريد !!!
Usejump منظورتون هستش؟!استفاده نکنید بهتره یه سرچ کنید متوجه میشید.سلام دوستان من يه برنامه ديدم كه هيلتر ها رو رد ميكنه يه چيز مثل موزيلا بود. اخر جامپ داشت اگه ميشه اون رو بزاريد !!!
آقا کسی نبود جواب بده؟:biggrin1:نه. اون BINK VIDEO فایل های با فرمت BIK رو باز میکنه ولی من یکی رو میخوام که اینا رو باز کنه.
من برای باز کردن فایلی که داخل دیسک NBA LIVE بود اینو میخوام.
اره . اره . چرا استفاده نكنم .!؟Usejump منظورتون هستش؟!استفاده نکنید بهتره یه سرچ کنید متوجه میشید.
این نقل قول حرف خودم در پروفایل یکی از دوستان هستش که همین سوال رو پرسیده بود...اره . اره . چرا استفاده نكنم .!؟
گفتم که یه جستجوی ساده کنید میفهمید به هر حال شما اگر اطلاعات سیستمتون براتون مهم نیست استفاده کنید خیلی نکات عجیبی در مورد این مرورگر وجود داره!اصلا کاری ندارم که چرا سورس برنامشون رو ارائه نکردن یا اینکه چه سروری با این تعداد بازدید و استفاده زیاد اونها رو پشتیبانی میکنه! شما فقط هنگام استفاده سنت و ریسیوتون رو یک چک کنید متوجه میشید که وقتی که حتی هیچ صفحه ای رو هم باز نکردید حجم زیادی انتقال داده دارید که اصلا طبیعی نیست!این نظر فقط من هم نیست.
تصمیم با خودتون![]()
دروددوستان برنامه اي هستش كه زيرنويس رو براي فيلم DivX بخوام توي پلير ببينم به صورت ديتا ؟؟!!
كه ديگه نخوام تبديل به DVD كنم و راحت زيرنويس رو بياره!
ممنون
والا من برا خودم نميخوام برا يه دوسامه!!درود
مدل پلیرت چیه؟
درودوالا من برا خودم نميخوام برا يه دوسامه!!
اما مدلش سامسونگه ولي مدل اصليش رو نميدونم و ميدونم كه سينماي خانوادگي هم هستش!