درخواست نرم افزار هاي كاربردي

خب پسر خوب تبدیلش کن به avi فایلت رو!!
اومدم این کار کنم با برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate دیدم 40 دقیقه طول میکشه که من حوصله نداشتم صبر کنم چون تعداد فایل ها زیاده اگه برنامه ای میشناسی که این کار کارو سریع انجام میده معرفی کن plz...

اومدم این کار کنم با برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate دیدم 40 دقیقه طول میکشه که من حوصله نداشتم صبر کنم چون تعداد فایل ها زیاده اگه برنامه ای میشناسی که این کار کارو سریع انجام میده معرفی کن plz...
این رو تست کن:

Video Convert Premier

Name.....: TEAM CRD
Company..: CRUDE
Serial...: VCP5947866

دوستان دانلود منیجری نیست که بهش بشه برنامه داد به ترتیب دانلود کنه؟مثلا من 5 تا لینک بهش میدم که اول اولی رو دانلود کنه بعدش که تموم شد خودش شروع کنه به دانلود دومی.هست همچین برنامه ای؟

دوستان دانلود منیجری نیست که بهش بشه برنامه داد به ترتیب دانلود کنه؟مثلا من 5 تا لینک بهش میدم که اول اولی رو دانلود کنه بعدش که تموم شد خودش شروع کنه به دانلود دومی.هست همچین برنامه ای؟
Internet Download Manager

بچه ها برای من یک نرم افزار معرفی کردید برای عکس از صفحه ها ، میشه یک مدل جدید با کرک معرفی کنید. قابلیت عکس گرفتن از ایمیل و سایت ها برام کافیه.

والا منم از همین استفاده میکنم فقط نمیدونم چطوری بهش برنامه بدم تا پشت سر هم دانلود کنه

تو برنامه یه عکس ساعت هست زیرش نوشته schedular بعدش که زدی وارد تب file in queue میشی اونجا اولویت دانلودت رو انتخاب میکنی و start now رو میزنی پشت سرهم شروع به دانلود میشه...

بچه ها برای من یک نرم افزار معرفی کردید برای عکس از صفحه ها ، میشه یک مدل جدید با کرک معرفی کنید. قابلیت عکس گرفتن از ایمیل و سایت ها برام کافیه.
درود
از نرم افزار های رایگان زیر میتونی استفاده کنی:
T.N.T Screen Capture 2.1.0 Build 283 l 5.7 Mb
xShots 1.2 l 425 KB
Remote Desktop Inspector 1.2.8 l 1.2 Mb

سلام

یه برنامه سبک میخواستم که باهاش یه تیکه از یه فیلم .avi رو بتونم ببرم. نمیخوام decodeش کنه که نیاز به encode مجدد باشه, فقط یه تیکه اش رو جدا کنه.

دوستان kis 8 ورژن ویندوز7 هم داره؟؟؟ چون من همون که رو xp نصب کردم رو 7 هم نصب کردم ولی با کلی از فایلها مشکل داشت!
اگه هست لطف کنید لینک بدید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or