ვეფხისტყაოსანი
کاربر سایت
درودیه برنامه میخوام برای پخش فایل های RM + زیرنویس SRT .
با kmplayer صدا نداره و jetudio هم زیرنویسش رو نشون نمیده!
فکر کنم این فرمت مال Real Player ـه. با اون امتحان کنید.
درودیه برنامه میخوام برای پخش فایل های RM + زیرنویس SRT .
با kmplayer صدا نداره و jetudio هم زیرنویسش رو نشون نمیده!
درودسلام من یک درایوم فرمت شده گفتن این برنامه خوبه Active partition recovery
اگه میشه با کرک بزارید خیلی واجبه مرسی![]()
زیرنویس رو نشون نمیده Real player !!درود
فکر کنم این فرمت مال Real Player ـه. با اون امتحان کنید.
برنامه ی VobSub رو نصب کن زیرنویسم نشون میده با real ..زیرنویس رو نشون نمیده Real player !!
ساده ترین روش زدن دکمه ی print screen و سیو کردن عکس در paint ویندوز هست ولی برنامه ی خوب و حرفه ای Snagit پیشنهاد میشه! البته برنامه های کم حجم تری هست ولی اگه مشکل سرعت نداری دانلودش کن...دوستان سلام !
یه برنامه میخوام واسه عکس گرفتن از چیزی که رو صفحه ی دسکتاپ نشون داده میشه ..... .
ربطی به زمان نداره بسته به اینه که چیزی روش ریختین یا نه.مقسی برای شما دانلود گردید امیدی هست که 5 ساعت پیش درایوم فرمتش ده اطلاعات برگرده؟هیچیم روش نریختم!
VobSub رو نصب کردم بعدش فیلم رو با Real player باز کردم ولی بازم زیرنویسی نشون نداد !!!برنامه ی VobSub رو نصب کن زیرنویسم نشون میده با real ..
زیرنویس و فیلم حتما هم اسم و کنار هم دیگه باشن بعد پلیش کن...VobSub رو نصب کردم بعدش فیلم رو با Real player باز کردم ولی بازم زیرنویسی نشون نداد !!!
تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟؟؟
هم اسمه ولی بازم زیرنویس رو باز نمیکنه!زیرنویس و فیلم حتما هم اسم و کنار هم دیگه باشن بعد پلیش کن...
مقسی برای شما دانلود گردید امیدی هست که 5 ساعت پیش درایوم فرمتش ده اطلاعات برگرده؟هیچیم روش نریختم!
هم اسمه ولی بازم زیرنویس رو باز نمیکنه!
با زیرنویس پسوند wmv و AVI مشکلی ندارم فقط پسوند RM رو نمیتونم باز کنم !
سلام به همگی (خوبی امین جون ؟:biggrin1
این برنامرو می خواستم با کرک لطفا :
traktor pro
مرسی