درخواست نرم افزار هاي كاربردي

اين بستگي داره كه كتابخانه آنتي ويروس شما تا چه حد بروز باشه

من ميتونم يك ويروس هندي بهت معرفي كنم كه هيچ آنتي ويروسي قادر به حذف اون نباشه و چنان اشكت رو دربياره كه نگو و نپرس (متاسفانه اسمش رو يادم رفته به محض باز كردن يكي از درايوها وارد عمل ميشه و رجيستري تسك مناگر اتصالات شبكه كنترل پنل و خيلي از بخشهاي مهم سيستم رو از دسترس كاربر قطع ميكنه همچنين بخش جالب داستان اينجاست كه مانع از نصب و فعاليت آنتي ويروسهاي شناخته شده در كتابخانه خودش ميشه !!!)

و فقط و فقط تنها راه حذفش پاك كردن دستي اون بعد از نصب دوباره سيستم عامل از طريق منوي run بدون باز كردن درايوهاي سيستم هست

اين چيزهايي كه شما معمولا پيدا ميكنيد اكثرا تروجان هستند
درود
دوست عزیز این چیزا که شما می گی چه ربطی داره حالا؟ من دوبار به عمرم نود نصب کردم این اتفاق افتاده ولی با کسپر نه اشتم اینو می گفتم که طرف بدونه. اون امینم که کامپیوترش ویروس نمی گیره کامپیوترش مشکل داره از نود موردی بر نمی یاد:دی:دی

اين جواب شما اصلا منطقي نيست
من توي پستم از نود و يا كاسپر اسكي صحبتي نكردم
اين مسئله يعني يك آنتي ويروس سال 2008 تعداد بيشتري ويروس و برنامه هاي مخرب رو نسبت به يك آنتي ويروس سال 2006 ميشناسه يه امر عادي هست و كاربران مبتدي هم از اين موضوع اطلاع دارند

حالا شما با هر آنتي ويروسي حال ميكني بكن ولي قبلش پستهاي اين انجمن رو با دقت بخون

همون بحث همیشگی کدوم آنتی ویروس :دی
هرکدومشون از نظر من ویژگی های مخصوص خودشون رو دارن:
NOD هر چی باشه دیتکشن متوسطی داره و گاهی اوقات هم مثلا قات میزنه ولی در کل آنتی ویروس خوبی ـه و سریع هم هست در صورتی که اینطور که AV-Comparatives نشون میده Kaspersky اینطور نیست و خیلی کندتره به نسبت.در ضمن توی بعضی تستا هم ESET از Kasper جلو زده مثلا اکتبر 2008(که همین الان PDFش جلو چشمه :) )
و اما May 2009 که آنتی ویروس آویرا و F-secure با 69 درصد و 14 درصد بالاترین و پایین ترین میزان شناسایی رو گرفتن اما آویرا چون که درصد خطای بالایی داشت بهترین ضد ویروس نشد و MS-OneCare با 60 درصد شناسایی و پایین ترین خطا برتر شد...
الان همه ی اینارو کلی گفتم :دی
ولی خوب برای همین ویروس autorun همین برنامه ی Autorun Remover بهترین ـه!!
پ.ن:بهترینش همون AVG Free هست...با تشکر از اون دوستی که بهم پیشنهاد کردش ; ))

در این بین بنده یه سوال مطرح کنم ، از بین NOD32 و Kaspersky به روز رسانی کدوم یکی سریعتر و سبکتر انجام میشه ؟!

راستی کسی تا حالا COMODO Internet Security رو امتحان کرده ؟ مخصوصاً بخش +Defenceـش رو ؟!
میثم جان ، به نظر میرسه شما در این زمینه تفقه دارین ، نظر شما چیه ؟

در توضیح ویژگیه +Defence باید عرض کنم که یه نظارت دقیق و عمیق بر تمام فعالیت ها سیستم عامل رو برای کاربر محیا میکنه و قابلیت اجرای فرامین خودکار و تنظیم شده توسط کاربر رو هم داره . خلاصه یه پیش گیری اساسی از هرگونه تحدیده و نیازی هم به Update روزانه نداره .

البته بخش FireWall قدرتمند COMODO که کاملاً شناخته شده و مورد تقدیر توسط منتقدان و کارشناسان این حوضه ـست و از این نظر کاملاً قابل اعتماده .

درود
قطعا شخص بنده اطلاعات زیادی در ضمینه نرم افزار ها ندارم ولی به استناد به تجارب شخصی خود و دوستانم آنتی ویروس NOD32 یا ESET را آنتی ویروس خوبی نمی دانم. شخصا با هر دوبار نصب این آنتی ویروس با مشکل مشابهی مواجه شدم که نشان از ضعف آنتی ویروس مذکور دارد!
دوست عزیز!
مکالمات را مرور می کنیم!
من: نود 32 خودشو نمی تونه نگه داره چه برسه به کامپیوتر!! به خدا! راست می گم والا! نودو داشتم خارجش کردم یه کاری کردم وازش کردم دوباره دیگه کار نمی داد! کامپیوتر ویروسی شده بود اینم همینجوری وایساده بود و هیچی پیدا نمی کرد! کسپر رو نصب کردم یه اسکن سریع کرد یه ری استارت اجباری کامپیوتر مث روز اول شد! این اقفاق دقیقا دوبار برای من افتاده.
شما: اين بستگي داره كه كتابخانه آنتي ويروس شما تا چه حد بروز باشه
شما به نکته ای اشاره کردی که زیاد هم به واقعیت نزدیک نیست! شخصا آنتی ویروس کسپراسکای را برای شما در یک سیستم نصب می کنم و آن را به روز نمی کنم. در سیستم مشابهی آنتی ویروس نود 32 را نصب کرده و به روز رسانی می نمایم و عملکرد این دو را در برابر شرایطی مساوی مشاهده می کنیم.
آنتی ویروس کسپر اسکای آنتی ویروسی بسیار قدرتمند می باشد که من به شما قول می دهم که اگر این آنتی ویروس را به روز هم ننمایید از کامپیوتر شما به خوبی محافظت می نماید.
این مورد را با مثالی توضیح می دهم:
بنده آنتی ویروس ESET Smart Security را نصب کرده که آن را امتحان کنم. آن را بروز و سریال ثبت را وارد نرم افزار کردم. حال نرم افزار را خارج کردم تا به کاری بپردازم که آنتی ویروس با آن مشکل دارد! مثلا اجرای یک کرک که آنتی ویروس آن را تروجان می شناسد. حال کرک مذکور واقعا تروجان بوده و فعال می شود. آنتی ویروس ESET را باز کردم تا این ویروس را پاک کند. این آنتی ویروس با این که هم به روز بوده و هم سریال داشته و هم اسکن کرده هیچ اقدامی در برابر این تروجان انجام نمی دهد تا جایی که ویندوز در معرض سقوط قرار می گیرد. آنتی ویروس ESET را پاک کردم و آنتی ویروس Kaspersky ورژن 8 را نصب کردم و قبل هرگونه به روز رسانی و وارد کردن Key آنتی ویروس، ویروس مورد نظر را شناسایی می کند و آن را از بین می برد!
این اتفاق چندین بار برای بنده و دوستان در موراد متعددی اتفاق افتاده است. آیا این نشان از ضعف یک آنتی ویروس نمی باشد؟!
شما: من ميتونم يك ويروس هندي بهت معرفي كنم كه هيچ آنتي ويروسي قادر به حذف اون نباشه و چنان اشكت رو دربياره كه نگو و نپرس (متاسفانه اسمش رو يادم رفته به محض باز كردن يكي از درايوها وارد عمل ميشه و رجيستري تسك مناگر اتصالات شبكه كنترل پنل و خيلي از بخشهاي مهم سيستم رو از دسترس كاربر قطع ميكنه همچنين بخش جالب داستان اينجاست كه مانع از نصب و فعاليت آنتي ويروسهاي شناخته شده در كتابخانه خودش ميشه !!!)

و فقط و فقط تنها راه حذفش پاك كردن دستي اون بعد از نصب دوباره سيستم عامل از طريق منوي run بدون باز كردن درايوهاي سيستم هست
خوب این موضوع اصلا ربطی به بحث ما ندارد و جای سوال می باشد که چرا این موضوع در این میان مطرح شده است.
شما: این جواب شما اصلا منطقی نیست
معذرت می خوام کدام یک از جملات بنده منطقی نبود؟ بنده شخصا تجربه شخصیمو گفتم.
من: (ببینید کدومش منطقی نیست!)
درود
دوست عزیز
این چیزا که شما می گی چه ربطی داره حالا؟
من دوبار به عمرم نود نصب کردم این اتفاق افتاده ولی با کسپر نه
داشتم اینو می گفتم که طرف بدونه.
فقط تجربه شخصیمو مطرح کردم که ایشون بتونن انتخاب بهتری داشته باشن.
اون امینم که کامپیوترش ویروس نمی گیره کامپیوترش مشکل داره از نود موردی بر نمی یاد
اینم که اصلا در جواب شما نبوده.
شما: من توي پستم از نود و يا كاسپر اسكي صحبتي نكردم
شما چون پست بنده را نقل قول کردید قطعا جواب شما در جواب من برداشت می شود.
اين مسئله يعني يك آنتي ويروس سال 2008 تعداد بيشتري ويروس و برنامه هاي مخرب رو نسبت به يك آنتي ويروس سال 2006 ميشناسه يه امر عادي هست و كاربران مبتدي هم از اين موضوع اطلاع دارند
با این حساب من از کاربران مبتدی هم پایین تر به حساب می آیم!
نرم افزار هایی که ورژن های جدیدشان بدتر از ورژن قبلی عمل می کنند در حال حاضر کم نیستند و استثنا به حساب نمی آیند! هرچندتا ویژگی جدید هم نرم افزار جدیدتر داشته باشد، ولی دلیل نمی شود عملکرد بهتری نسبت به نرم افزار قدیمی تر داشته باشد.
این موضوع موضوعی کاملا اثبات شده می باشد مگر این که من خیلی مبتدی باشم!
حرف من هم جدا از این موضوع بود! بنده از ورژن قدیمی تر این نرم افزار عملکرد بهتری از نظر سرعت دیدم و به ایشان هم پیشنهاد کردم که به همین دلیل که دلیل عمده بد دانستن یک آنتی ویروس در عام می باشد از ورژن قبلی استفاده کنند که عملکرد خوبی هم دارد.
شما: حالا شما با هر آنتي ويروسي حال ميكني بكن ولي قبلش پستهاي اين انجمن رو با دقت بخون
تا جایی که من پست های این انجمن را دیده ام به جز نظر شخصی و به قول عوام(!) فن بوی بازی(؟!) ندیدم! اگر شما مطلب علمی و قابل اتکایی یافتید ما را بی نصیب نگذارید!!!
قطعا آنتی ویروس ها این طور نیستند که بسیار فرق بکنند و بتوان به طور قاطع یک آنتی ویروس خاص را انتخاب و معرفی کرد؛ بنابر این من فقط و فقط و فقط نظر و تجربه شخصیمو گفتم. والسلام!
موفق باشید

همون بحث همیشگی کدوم آنتی ویروس :دی
هرکدومشون از نظر من ویژگی های مخصوص خودشون رو دارن:
NOD هر چی باشه دیتکشن متوسطی داره و گاهی اوقات هم مثلا قات میزنه ولی در کل آنتی ویروس خوبی ـه و سریع هم هست در صورتی که اینطور که AV-Comparatives نشون میده Kaspersky اینطور نیست و خیلی کندتره به نسبت.در ضمن توی بعضی تستا هم ESET از Kasper جلو زده مثلا اکتبر 2008(که همین الان PDFش جلو چشمه :) )
و اما May 2009 که آنتی ویروس آویرا و F-secure با 69 درصد و 14 درصد بالاترین و پایین ترین میزان شناسایی رو گرفتن اما آویرا چون که درصد خطای بالایی داشت بهترین ضد ویروس نشد و MS-OneCare با 60 درصد شناسایی و پایین ترین خطا برتر شد...
الان همه ی اینارو کلی گفتم :دی
ولی خوب برای همین ویروس autorun همین برنامه ی Autorun Remover بهترین ـه!!
پ.ن:بهترینش همون AVG Free هست...با تشکر از اون دوستی که بهم پیشنهاد کردش ; ))
درود
بنده نظر شخصیمو گفتم که فلان آنتی ویروس بهتره. بحث رو دوستان بوجود اوردن.
در این بین بنده یه سوال مطرح کنم ، از بین NOD32 و Kaspersky به روز رسانی کدوم یکی سریعتر و سبکتر انجام میشه ؟!
درود
قطعا نود32. هم آپدیت های کم حجم تری داره و هم سرعت بیشتری.

اي برادر احمد! اي برادر مهرپويا! :love:
نرم افزاري ميخوام كه از setting هاي الان ويندوز از شكل ماوس گرفته تا ميزان تايم اسكرين سيور بكاپ بگيره و هر وقت ويندوز عوض ميكنم نخوام هي اين setting ها رو custopmize كنم! :d
مرسي ...:love:

سلام
بچه ها لطف میکنین آخرین ورژن از برنامه XoftSpySE رو که چند روزی میشه ورژن 6 اون ریلیز شده به همراه کرک یا پچش بذارین.
متشکرم.
یا علی مدد
سلام حسن جون
از این برنامه بهتر هم هستا...

اي برادر احمد! اي برادر مهرپويا! :love:
نرم افزاري ميخوام كه از setting هاي الان ويندوز از شكل ماوس گرفته تا ميزان تايم اسكرين سيور بكاپ بگيره و هر وقت ويندوز عوض ميكنم نخوام هي اين setting ها رو custopmize كنم! :d
مرسي ...:love:
ای برادر رضا :دی برای این کار دو راه هست!
یکی استفاده از Files and Settings Transfer که تو خود ویندوز XP موجوده و استفاده از نرم افزار های Disk Cloning که از کل ویندوز و برنامه ها و همه چیت پشتیبان میگیره و همه رو با هم بر میگردونه مثل Norton Ghost.

ای برادر رضا :دی برای این کار دو راه هست!
یکی استفاده از Files and Settings Transfer که تو خود ویندوز XP موجوده و استفاده از نرم افزار های Disk Cloning که از کل ویندوز و برنامه ها و همه چیت پشتیبان میگیره و همه رو با هم بر میگردونه مثل Norton Ghost.

لينك اين روح نورتون رو ميديد؟ :d

سلام
به رفیق روزای سخت خودم:love:
اگر لطف کنی که مثل همیشه ممنونت میشم.
یا علی مدد

سلام
:love::love:

حسن جان، اول این برنامه ایه که خودت خواستی همراه با کرکش:
Download

این برنامه رو هم خودم تست کردم به نظرم بد نبود:
Malwarebytes Anti-Malware 1.41 Win2kXP2k3Vista
Download

SUPERAntiSpyware 4.28.1010
Download

همه برنامه ها با کرک هستن. امیدوارم مشکل برطرف شه. به هر حال در خدمتیم :blushing:

لينك اين روح نورتون رو ميديد؟ :d
البته این Ghost مخفف General Hardware-Oriented System Transfer هست :دی :دی

اینم آخرین نسخه این برنامه با لینک مستقیم
دانلود با حجم ۸۹.۶ مگابایت
پسورد فایل : www.kamyabonline.com

نرم افزار True Image هم هست که از اون هم میتونی استفاده کنی

دانلود با حجم ۸۵.۹ مگابایت
پسورد فایل : www.kamyabonline.com

سلام. دوستان من برنامه Gaussian 09 رو میخوام. خودم هر چی گشتم پیدا نکردم. شما اگه جای
خاصی رو بلدین یا هرچی یه حالی به ما بدین. نسخه ارجینالش 2600 دلاره!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or