درخواست نرم افزار هاي كاربردي

درود
دوستان یه برنامه برای تبدیل فرمت MVI به DVD بدید. اصلا هست؟
خیلی ممنون.
درود
مثل اینکه باید با برنامه زیر به فرمت AVI تبدیل کنی بعد با برنامه های دیگه AVI رو به DVD تبدیل کنی!
STOIK Video Converter 2.1.3

نرم افزار ConvertXtoDVD رو امتحان کردی؟ خیلی از فرمت ها رو ساپورت میکنه!

آقا من نميدونم چرا تو اين تاپيك كه ميام بوي احمد و مهرپويا مياد؟‌ :d
بگذريم!
آقا من يه تايم كانتر (time counter) ميخوام كه رو دسكتاپ هم بياد . حداقل 2000 روز رو هم پشتيباني كنه! يعني يه چيزي بياد رو دسكتاپ و همينجور ازش كم بشه تا برسه به 2000 روز ديگه!
چيزي تو دست بالاتون هست احمدپويا جان؟‌ :d

آقا من نميدونم چرا تو اين تاپيك كه ميام بوي احمد و مهرپويا مياد؟‌ :d
بگذريم!
آقا من يه تايم كانتر (time counter) ميخوام كه رو دسكتاپ هم بياد . حداقل 2000 روز رو هم پشتيباني كنه! يعني يه چيزي بياد رو دسكتاپ و همينجور ازش كم بشه تا برسه به 2000 روز ديگه!
چيزي تو دست بالاتون هست احمدپويا جان؟‌ :d
;);)
درود
رضا جان این تایمر رو تست کن اگه به کارت بیاد تا چند سالو ساپورت میکنه :دی :دی

pcodo_picture2.jpg

دریافت به همراه کرک ا 980 کیلوبایت
پ.ن: به قول بزرگی ورژن کرک شده اش فقط تو بازی سنتر پیدا میشه :p

سلام دوستان
میشه لطف کنین یه لینک واسه دانلود Directx 10 بزارین .
من شنیدم که این برنامه وجود خارجی نداره و فقط همون directx 9c رو آپدیت میکنه درسته ؟؟؟
ممنون .:smile:

سلام دوستان
میشه لطف کنین یه لینک واسه دانلود Directx 10 بزارین .
من شنیدم که این برنامه وجود خارجی نداره و فقط همون directx 9c رو آپدیت میکنه درسته ؟؟؟
ممنون .:smile:
درود
ویستا خودش DirectX 10 داره و XP هم روش نصب نمی شه.
یکی از دوستان گوش نداد رفت خودش گشت و برای ویستا پیدا کرد نصب کرد دیگه هیچی نیومد رو کامپیوترش. برای XP یه سری هست که جالبند! مثلا من بازی هام نمی یومد بعدش اومد:دی نحوه کارشو نمی دونم. ولی اگه می خوای لینک بدم.

سلام
من تازه واردم و اگر اشتباهی پست زدم ببخشید:p
من tv card دارم و 5 سالی میشه استفاده می کنم ولی وقته ظبط می کنم نویز صداش بیشتر میشه به طوریکه نمیشه صدای دیالوگ های سریال رو فهمید من چند تا سریال ضبط کردم با این چنین کیفیت بعد صدا ولی انصافا کیفیتش خوبه من می خوام این سریال ها رو به دی وی دی تبدیل کنم ولی وقتی توی دی وی دی میزارم کیفیت بد صدا بد جوری اذیت می کنه :evil:
مب خواستم بدونم نرم افزاری وحود داره که علاوه بر تبدیل یا بدون تبدیل این نویز صدا رو از بین بردچون من هر مبدلی که استفاده کردم هیچ خیری ندیدم:(
فوریه میشه از بزرگان این سایت به من کمک کنند یک دنیا ممنون می شم:smile:
اکه لازم می دونید من نمونه ای از ضبط حدود یک دقیقه رو بذارم.

سلام
من تازه واردم و اگر اشتباهی پست زدم ببخشید:p
من tv card دارم و 5 سالی میشه استفاده می کنم ولی وقته ظبط می کنم نویز صداش بیشتر میشه به طوریکه نمیشه صدای دیالوگ های سریال رو فهمید من چند تا سریال ضبط کردم با این چنین کیفیت بعد صدا ولی انصافا کیفیتش خوبه من می خوام این سریال ها رو به دی وی دی تبدیل کنم ولی وقتی توی دی وی دی میزارم کیفیت بد صدا بد جوری اذیت می کنه :evil:
مب خواستم بدونم نرم افزاری وحود داره که علاوه بر تبدیل یا بدون تبدیل این نویز صدا رو از بین بردچون من هر مبدلی که استفاده کردم هیچ خیری ندیدم:(
فوریه میشه از بزرگان این سایت به من کمک کنند یک دنیا ممنون می شم:smile:
اکه لازم می دونید من نمونه ای از ضبط حدود یک دقیقه رو بذارم.
درود
شما یه 30 ثانیه از فایل ضبط شده رو بزار ببینیم چی کار میشه کرد ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or