Dr.XJ
کاربر سایت
مگه این که گفتی واسه نشون دادن زیرنویس برنامه ی جانبی نمیخواد؟!
فکر کنم میخواد مهرپویا جان
نه
اینطوری که خودشون میگن بصورت داخلی توانایی پخش کردن Subtitle رو داره
مگه این که گفتی واسه نشون دادن زیرنویس برنامه ی جانبی نمیخواد؟!
فکر کنم میخواد مهرپویا جان
نه نداشتیمقدیما یه برنامه بود که صدای خواننده رو از آهنگ تفکیک میکرد و میتونستی آهنگ خالی رو بگوشی
داشتیما نداشتیم ؟ دکتر جان برس به داد
نه نداشتیم
نه بوده و نه هست
ا
اونی که شما شنیدی KARAOKE هست که یکی از چنل های موسیقی به صدای خواننده اختصاص پیدا میکنه و بعدا به راحتی میشه جداش کرد [/QUOTE
اینو خوب اومدی دکتر جون :biggrin1:
خیله خوب پس مجبوریم از همون روش قدیمی خودمون ( تمرکز شدید رو آهنگ ) :cheesygri استفاده بنمایم
آقا خسته شدم!!
از اینکه به خاطر اشغال بودن تلفن هی مورد ...دیگران قرار گرفتم .کسی می دونه برای اینکه
وقتی زنگ می زنن من با خبرشم و از اینترنت بیام بیرون و جواب تلفن رو بدم چه نرم افزاری رو باید نصب کنم؟؟اصلا این مشکل با نرم افزار قابل حله؟؟کار خاصی با تلفن باید انجام بدم؟؟
اگه میشه منو راهنمایی کنید .خیلی ممنون
میشه یکی این نرم افزار رو واسه من بذاره؟؟من توی قابلیت های نرم افزار Phone Tray Dial-UP این قابلیت رو دیدم :
وقتی توی اینترنت هستید و کسی تلفن میزنه بهتون ، یک پیغام میده و شماره ی طرف رو میگه و میپرسه که آیا میخواید توی خط بمونید ، یا اینکه دیسکانکت شید و به تلفن جواب بدید .
میشه یکی این نرم افزار رو واسه من بذاره؟؟
اگه میشه سریعتر ؛عید داره تموم میشه!!:biggrin1: :cheesygri
کرک تست شدستسلام
امین جون این برنامه که هیچ اثری نداره. در ضمن کرکش هم خراب.
سال نو مبارک
یا علی مدد
سلیقه ایهاساتيد محترم ميشه لطف كنيد و بهترين آنتي ويروس موجود رو براي ويستا معرفي كنيد ؟؟؟
( يعني لينكش رو بدبد ديگه ! )
پيشاپيش تنكس .
سعید مداد قورت دادی :biggrin1:مهرپويا جان ممنون .
من تو تاپيك 0Day پيداش كردم , اما متاسفانه لينكاش كار نمي كرد. جفتشونم امتحان كردم .
ممنون ميشم لينكش رو از يه جاي معتبر بهم بدي !
بسيار بسيار ممنونم .