والا چی بگم!سُلام بچه ها
بهترین برنامه برای دانلود چیه
لطفا لینکشو بدید
بین علما جنگه:biggrin1:
اگه adsl داری dap و Mass Downloader خوبن من تست کردم که میگم!
مخصوصا Mass Downloader که واسه سرعتهای بالا خیلی عالیه!
والا چی بگم!سُلام بچه ها
لطفا لینکشو بدید
سمیر جان این هم مثل آنتی ویروس سلیقه ای هستسُلام بچه ها
لطفا لینکشو بدید
:biggrin1::biggrin1:امین میدونی از من چی میخوای
این برنامه از قفل Armadillo استفاده میکنهبرای همین هم کرک نشده
روش کار میکنم
امین:biggrin1::biggrin1:
من چه میدونم باید کرکش کنی:biggrin1:
این همه رفیق خارجی داری:cheesygri
راستی 2.1 بود این که دانلود کردی؟!
آره خودم کرکش کردم :biggrin1:کرک شده؟
من گشتم نبود!
cracktop رفتم خودت کرکش کرده بودی گرفتیمون؟:biggrin1:
راستی حالا فهمیدم چرا گفتی از about عکس بگیر!!
خیلی خبیثی مهرپویا
دستت درد نکنه!
سلام مهرپویا جون...
من میخواستم Power DVD که توی تاپیک 0day گذاشتی دانلود کنم(خواستم توی اون تاپیک پست اضافه ندم)
چون چند دفعه سر فیلم دیدن با اینکه dvd هام مشکلی نداشتن ولی وسط فیلم گیر میکردن.
برنامه ای که ازش استفاده میکنم Asus dvd هست که فکر میکنم همون Power DVD 5 ولی یه کم دستکاریش کردن.تا یه مدتی هم مشکلی نداشتم ولی یه دفعه اینجوری شده سر بعضی از فیلمها.
تصمیم دارم 86 مگ رو با این اینترنت ذغالی (به قول مهدی:cheesygri ) دانلود کنم.
میدونم که این برنامه کارش خیلی درسته ولی پیشنهاد میکنی دانلودش کنم یا از یه پلیر خوب دیگه که میشناسی استفاده کنم؟اینم بگم که فقط برای دیدن dvd میخوام.
خیلی ممنون
نه با دایل آپ؟سلام مهرپویا جون...
من میخواستم Power DVD که توی تاپیک 0day گذاشتی دانلود کنم(خواستم توی اون تاپیک پست اضافه ندم)
چون چند دفعه سر فیلم دیدن با اینکه dvd هام مشکلی نداشتن ولی وسط فیلم گیر میکردن.
برنامه ای که ازش استفاده میکنم Asus dvd هست که فکر میکنم همون Power DVD 5 ولی یه کم دستکاریش کردن.تا یه مدتی هم مشکلی نداشتم ولی یه دفعه اینجوری شده سر بعضی از فیلمها.
تصمیم دارم 86 مگ رو با این اینترنت ذغالی (به قول مهدی:cheesygri ) دانلود کنم.
میدونم که این برنامه کارش خیلی درسته ولی پیشنهاد میکنی دانلودش کنم یا از یه پلیر خوب دیگه که میشناسی استفاده کنم؟اینم بگم که فقط برای دیدن dvd میخوام.
خیلی ممنون
آقایون و خانوما
توجه کنید
یه مورد حیاتی پیش اومده
یه نرم افزاری چیزی میخوام که بتونه محدودیت زمانی دریافت فایل از این سایت rapidshare را برداره
هر چی گشتم پیداش نکردم
تنها امیدم شما ها هستین
یادمه یکی از برو بچ چند سال پیش گذاشته بود ...
فکر نکنم بتونی چیزی پیدا کنی
الان خیلی قویتر شده Rapidshare
اگه خیلی مهمه میتونی یه Account ازشون بخری
فکر کنم 7-10 تومن بتونی گیر بیاری
نرم افزار های زیادی هستن برای کار با rapidshare ولی هیچ کدوم اونجوری که فکر میکنی کارا نیستن
اگه فقط محدودیت زمانی هست اگه میتونی از یه پروکسی سویچر استفاده کن
مثل هاید آی پی (به دلیل امنیتی فارسی نوشتم)
رو سیستم من که جواب نمیده
حالا بچه ها بیشتر کمکت میکنن
این پیغام مال وقتی هست که بخوای دوتا فایل رو با هم دانلود کنیببین دقیقآ این ارور را میده:
Your IP-address ???.???.???.? is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well
به جای ادرس IP یم ? گذاشتم
یعنی با پروکسی میشه کاریش کرد :confused: