درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام!
آقا یه برنامه مناسب میخواستم که از یه فایل Divx بتونه یه تیکه رو cut کنه و با همون codec بتونه save کنه؛ به بیان دیگه فایل رو وقتی paste میکنه نیاد re encode کنه. یه چیزی مثله vcd cutter.
درود بر آیدین عزیز
قربان برای فرمت Divx اون طوری که میخوای چیزی من ندیدم ولی برنامهPower Video Cutter V3.7 فکر کنم کارت رو راه بندازه.
دریافت

درود
چرا خودت رو اذیت میکنی:biggrin1:
دکمه PrtSCr Print رو که روی کیبرد هست رو بزن بعد برنامه Paint یا فتوشاپ رو باز کن از منو Edit گزینه Past رو بزن.
نه اینو دارم-نه اون یکی رو:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:(داداشم حتی ماشین حساب رو از ویندوز پاک کرده):biggrin1:

نه دیگه-داشتم -خودم این یکار رو بلد بودم:biggrin1:نمی اومدم اینجا بگم که

پ.ن:دارم فرینج میبینم-الان تو اوج جوم:biggrin1:

سلام
FL Studio برنامه خوب و کاملیه.

http://www.smartsharing.net/download.php?id=E3E6F28C1

میشه این برنامه رو یک جای دیگه اپلود کنید مثل رپید
2سری دانلود شد مشکل داشت:biggrin1:200مگم رو پروندم:biggrin1::biggrin1:

اگه شد از رپید لینک بزارید برای دانلود:-"

Last edited by a moderator:
نه دیگه-داشتم -خودم این یکار رو بلد بودم:biggrin1:نمی اومدم اینجا بگم که

پ.ن:دارم فرینج میبینم-الان تو اوج جوم:biggrin1:

میشه این برنامه رو یک جای دیگه اپلود کنید مثل رپید
2سری دانلود شد مشکل داشت:biggrin1:200مگم رو پروندم:biggrin1::biggrin1:

اگه شد از رپید لینک بزارید برای دانلود:-"
ورژن 7
ورژن 8
ورژن 8
ورژن 8
کرک

درود بر آیدین عزیز
قربان برای فرمت Divx اون طوری که میخوای چیزی من ندیدم ولی برنامهPower Video Cutter V3.7 فکر کنم کارت رو راه بندازه.
دریافت

آقا با تشکر, والله 25 مگ رو که از خونه نمیتونم بگیرم, چند روز دیگه میگیرم خبر میدم.
باز اگه برنامه کوچیکی سراغ داشتین خبر کنین.

آقا با تشکر, والله 25 مگ رو که از خونه نمیتونم بگیرم, چند روز دیگه میگیرم خبر میدم.
باز اگه برنامه کوچیکی سراغ داشتین خبر کنین.

مکس پین جان :دی برنامه رایگان، بسیار خوب و عالی(همراه با سورس!) وجود داره که همین کار رو میکنه که شما میخوای. حجمش خیلی خیلی زیاده 1.3 ترابایت :biggrin1:
VirtualDub

دریافت:
نسخه 1.8.8 Stable
نسخه 1.9.0 Beta
برای اینکه فایلت بدون تغییر و انکود مجدد تبدیل بشه، هم از منوی Video و هم Audio گزینه Direct stream copy رو انتخاب کن و تموم؛ فایلتو بعد از تغییرات سیو کن.
اگه فایل منبع VBR هست، میتونی از Virtualdub MP3 Freeze یا nundub در کنار این برنامه استفاده کنی.

برنامه های دیگه هم در این زمینه زیادن AVI Trimmer 1.6 (رایگان - 3 مگ)یا، AVS Video ReMaker با حجم 37 مگ یا SolveigMM Video Splitter با حجم 5 مگ(رایگان نیستن) اما من همون برنامه رو توصیه میکنم. حداقل از خونه میتونی دانلود کنی و تست کنی.

موفق باشی آیدین جان

میخواستم ببینم نرم افزار اخرید اپدیت کارت گرافیک رو هم میشه بزارید
برای رفیقم میخوام
گرافیکش 8400 جیفورس هست:smile:ممنون میشم32 باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or