درخواست نرم افزار هاي كاربردي

خیلی ممنون امین جان برای برنامه ولی این نسخه کامل نیست ... میخواد که رجیستر کنم ... :دی جونِ بچت کرکشو بده :دی
درود
قربان کدوم نسخه اش رو گرفتی؟
در ضمن من برنامه SensiGuard رو که نسخه جدیدش دیروز عرضه شده رو پیشنهاد میکنم:smile:
میتونی ورژن جدیدش رو همراه با کرک از لینک زیر بگیری:
SensiGuard 2.0.3.0 l 2.07 MB
SensiGuard is the quick, easy way to encrypt documents, photos, passwords and more. With a single click of your mouse you can lock files or photos, backup important data or shred sensitive files on any PC, laptop or USB Flash Drive.

The fast, easy way to lock files, documents, photos, passwords and more - so you won't have to worry. Why SensiGuard? Because the peace of mind that comes from knowing your files are secure shouldn't be hard.

احمد جان ممنون
ولی متاسفانه با این سرعت افتضاحی که مگا آپلود به کاربران فری میده (7-10 کیلو بایت) نمیشه دان کرد! اگه لینک power dvd از جای بهتری داری بده!
الکل هم دان کردم اما متاسفانه تروجان داشت!

آخرین ویرایش:
سلام من یه برنامه میخوام که توش بتونم صدای موزیک و خواننده رو از هم جدا کنم مثلا اهنگهای دارم که میخوام صدای خواننده رو ازش جدا کنم و فقط صدای موزیکش رو گوش کنم

احمد جان ممنون
ولی متاسفانه با این سرعت افتضاحی که مگا آپلود به کاربران فری میده (7-10 کیلو بایت) نمیشه دان کرد! اگه لینک power dvd از جای بهتری داری بده!
الکل هم دان کردم اما متاسفانه تروجان داشت!
درود
درست میگی ولی خوب قابلیت رزیوم داره، برای همین من لینک دادم:smile:
Alcohol 120% 1.9.8.7507 l 10.41 MB
کرک
CyberLink PowerDVD 9.1501 l 94 MB
برای کرک هم لینکی که صفحه قبل دادم استفاده کن:smile:
4 ساعت ( دقیقا 4 ساعت ) طول کشید تا قفل کرد این برنامه حالا بیام با یک برنامه دیگه بکنم ؟
ورژن 6.1.7 ...ـش رو گرفتم ...
اوه :biggrin1:
من چیزی براش پیدا نکردم، بزار خود امین بیاد شاید چیزی داشته باشه:smile:

لطفا نرم افزاری برام بذارید که بتونم باهاش آهنگهام رو مرتب کنم کاری که می خوام برام انجام بده اینه که:
بدونم عکس خواننده روی آهنگهای مورد نظر قرار بدم
بدونم باهاش نام خواننده، نام آلبوم، سال ساخت توی آهنگهام قرار بدم! یعنی بتونم باهاش مشخصات آهنگها رو ویرایش کنم!
فقط همین کارهای ساده!

لطفا نرم افزاری برام بذارید که بتونم باهاش آهنگهام رو مرتب کنم کاری که می خوام برام انجام بده اینه که:
بدونم عکس خواننده روی آهنگهای مورد نظر قرار بدم
بدونم باهاش نام خواننده، نام آلبوم، سال ساخت توی آهنگهام قرار بدم! یعنی بتونم باهاش مشخصات آهنگها رو ویرایش کنم!
فقط همین کارهای ساده!
درود
تمام این کارها رو با Media Player میشه انجام داد :smile:
روی آهنگ توی Playlist راست کلیک میکنی بعد Advance Tag Editor رو انتخاب میکنی، الباقی کارها معلوم هست.
نکته: در Media Player 11 باید از قسمت Libarary این کار رو انجام بدی.

ممنون از آموزشت.
1- من با دانلود کلیپ های YOUTUBE مشکل دارم چند تا برنامه دارم ولی بعضی وقتها برام دانلود نمی کنند یا ناقص دانلود می کنند.
youtubeget 4 standard edition و youtube downloader 3000 هستند که کار نمی کنند.
اگه ممکنه یک برنامه قویتری در این زمینه برام بذارید

2- درضمن اگه ممکنه لینک دانلود مستقیم
Cyberlink PowerDirector 7 Ultra

هم بذارید فکر کنم 600 مگابایت باشه! لطفا نسخه کامل این برنامه بذارید. چون نسخه تریال بعضی از ویژگی های نسخه فول رو نداره!

3- برنامه دیگه ای که میخوام برنامه ای هست که بتونم باهاش لایریک (متن آهنگ) درست کنم من برنامه minilyric رو داشتم ولی متاسفانه با زبان فارسی مشکل داشت حروف کلمات رو جدا از هم نشون میداد!

درود
درست میگی ولی خوب قابلیت رزیوم داره، برای همین من لینک دادم:smile:
Alcohol 120% 1.9.8.7507 l 10.41 MB
کرک
CyberLink PowerDVD 9.1501 l 94 MB
برای کرک هم لینکی که صفحه قبل دادم استفاده کن:smile:

اوه :biggrin1:
من چیزی براش پیدا نکردم، بزار خود امین بیاد شاید چیزی داشته باشه:smile:
درود:biggrin1:
اشتباه میکنی احمد جان فقط در صورتی resume داره که premium باشی! به کاربر فری این امکان داده نمیشه!:smile:
به هر حال خیلی ممنونم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or