برای اینکه بخوایم عکس کشیده باشه و در عین حال حالت و کیفیتش به هم نخوره ، باید قسمت های اضافی عکس از بالا و پایین رو حذف کنیماقا چجوری امضام رو کشیده تر کنم؟ می فهمین؟
درود بر شماسلام چند تا اواتار و امضا حرکتی از بازی مکس پین 3 میخواستم توپ توپ باشه>:d
خدمت شما:درود برشما
ما باز اومدیم :d
اگه میشه چندتا آواتار و امضا متحرک از castelvania : Lords of shadow بدین اگه از شماره 2 باشه که بهتره
پیشاپشی سپاسگذاریم
با با گه چیه؟ طرف گرمشه ای بابابرای اینکه بخوایم عکس کشیده باشه و در عین حال حالت و کیفیتش به هم نخوره ، باید قسمت های اضافی عکس از بالا و پایین رو حذف کنیممن عکس امضاء شما رو به صورت کشیده در آوردم و براتون پ.خ کردم"نمیدونم مجاز به استفاده از همچین عکس هایی برای امضاء یا آواتار هستید یا نه!! بهتره از یک ناظم یا مدیر در این باره سوال کنید"
متوجه نشدم ؟!با با گه چیه؟
قوانین امضاء :طرف گرمشه ای بابا
[/SUB]تبلیغات، قرار دادن تصاویر و مطالب سیاسی، مذهبی، غیر اخلاقی و قرار دادن هرگونه لینک در ارتباط با موضوع های ذکر شده در امضا و همچنین رعایت نکردن قوانین امضا ممنوع بوده و در صورت مشاهده، امضا بدون گزارش به کاربر حذف و در صورت تکرار دسترسی کاربر به مدت 2 هفته قطع خواهد شد.
نه بابا اون اولی اشتباه نگیر میخواستم بنویسم مگه که شده گه اقایی دوست گلم برش دارم بنظرت؟متوجه نشدم ؟!قوانین امضاء :[SUB] [/SUB]ممکنه از نظر مدیران سایت این عکس ها غیر اخلاقی محسوب بشه.منم گفتم که اگر بعدا مشکلی پیش اومد نگید فلان کاربر تو تاپیک امضاء عکس رو برام درست کرده.
درود برشما
ما باز اومدیم :d
اگه میشه چندتا آواتار و امضا متحرک از castelvania : Lords of shadow بدین اگه از شماره 2 باشه که بهتره
پیشاپشی سپاسگذاریم
درودآقا یه امضای جدید از مس افکت میشه برام درست کنید لطفا