navidfaro5
کاربر سایت
دوستان بی زحمت سایز این رو برای امضا درست کنید![]()
![]()
اینم برای نوید جون:اقا یک امضا و اواتار شاخ از زدبازی میخ.ام اگه تو صفحات قبل هست صفحش رو بگین
دوست عزیز شما باید به ما بگید از چی اواتار وامضا میخواید تا ما براتون بزاریم وگرنه که ما نه میدونیم سلیقهی شما چی نه میدونیم شما چی چی میخوای.دوستان یه زحمتی دارم یه چنتا امضا و اواتار بسازن برام الان 1ساله این امضا و اواتار رو دارم دیگه فسیل شدن
فقط هرچی باشه خوب باشه! مرسی:d
بفرمادوستان بی زحمت سایز این رو برای امضا درست کنید![]()
![]()
ممنون معین جان ولی اینا خیلی له شدنببین نمیتونی یه ذره از زیر عکسها بزنی تا این همه موقع تغییر سایز فشرده نشه ؟! ( تا جایی که صورت هاشون خراب نشه اشکال نداره
)
بفرما
![]()
---------- نوشته در 01:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 AM ارسال شده بود ----------
![]()
---------- نوشته در 02:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:58 AM ارسال شده بود ----------
یا این
![]()
ممنون احمد جان
حالا بی زحمت یکی از همین عکسهای که کوچیکترشون کردی رو برام سایز امضا بکن ( شرمنده خیلی دارم زحمت میدم:d )
ممنون معین جان ولی اینا خیلی له شدنببین نمیتونی یه ذره از زیر عکسها بزنی تا این همه موقع تغییر سایز فشرده نشه ؟! ( تا جایی که صورت هاشون خراب نشه اشکال نداره
)
دَنی جونشرمنده ولی تخیلیه این یه خرده
بیشتر تو زمین فوتبال می خوام . بیشتر می خوام پس زمینه یه جوری فید شه که رونی توش مثه پیغمبر بیوفته
![]()
توی امضاء لینک پستی رو گذاشتم که برای تمام تیم های یورو آواتار و امضاء ساختم.3رود:biggrin1:
یه آواتار+ امضا+ عکس پروفایل میخواستم از تیم ملی چک بره مسابقات یورو 2012...خوب بود..آدرس بدید هدیه تحوبل بگیرید:biggrin1:
بله الان امضام رو دست میکنم.متشکر.