*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

:dدوباره مزاحم میشم..
یه اواتار از جوکر میخوام که اسمم رو روش نوشته باشه
t5656_NOWWWWWWWWWWWWWWWWWW.jpg

آخرین ویرایش:
یدونه عکس شیک برای امضام از بازیه machinarium میخوام... ممنون...
اگه به صورت کولاژ یا صحنه های تیکه تیکه باشه که چه بهتر....
درود
اگر از این خوشتون نیومد ، بگید تا یکی دیگه بسازم براتون

آخرین ویرایش:
ممنون... اگه براتون زحمتی نیست یه طرح دیگه هم بزنید که از بین دو تا طرح یکیشو به عنوان بهترین طرح انتخاب کنم... بازم ممنون...
چشم. میسازم براتون.
یه آواتار خدا می خوام از رونی تو لباس انگلیس . بهتون بگم اگه آواتار خدا داشتید بدینا
biggrin1.gif
از توش غیرت بزنه بیرون
biggrin1.gif
این چطوره ؟!
برادر من اینجا 60 نفر برات اواتار گزاشتن رد کردی خواهشن انقدر سخت گیر نباش.
دوست من . بعضی ها رو آواتار و امضاشون حساس هستن و دوست دارن دقیقا چیزی که میخوان باشه.

چشم. میسازم براتون.

این چطوره ؟!

دوست من . بعضی ها رو آواتار و امضاشون حساس هستن و دوست دارن دقیقا چیزی که میخوان باشه.

دَنی جون :دی شرمنده ولی تخیلیه این یه خرده :دی بیشتر تو زمین فوتبال می خوام . بیشتر می خوام پس زمینه یه جوری فید شه که رونی توش مثه پیغمبر بیوفته :دی

ابنم خدمت شما:
اواتار:
32160263361544684046.jpg
93934848415755298127.jpg
78322729822423436102.jpg
35330592121376087984.jpg
80198598298148377594.jpg
این که داره خون میزنه بیرون ازش، ایشون گفتن غیرت بزنه بیرون.
اون یکی عکسه هم که بیچاره رونی جانباز 90% واقع شده، نه دست داره نه سر :d. اون یکی هم که خون پشت سر رونی داره فوران میکنه.
خداییش اینا رو گذاشتی که ما بخندیم یا واقعا به عنوان آواتار به ایشون معرفی کردی؟!

این که داره خون میزنه بیرون ازش، ایشون گفتن غیرت بزنه بیرون.
اون یکی عکسه هم که بیچاره رونی جانباز 90% واقع شده، نه دست داره نه سر :d. اون یکی هم که خون پشت سر رونی داره فوران میکنه.
خداییش اینا رو گذاشتی که ما بخندیم یا واقعا به عنوان آواتار به ایشون معرفی کردی؟!

ارشام عزیز دست دانیال عزیز در نکنه که برا همه دوستان اواتار درست میکنه . نمیدونم تا الان اواتار درست کردین یا نه اگه درست کرده باشین متوجه میشین بعضی وقتا نمیشه کل تن یه اندام طرفو تو اواتار جا داد یعنی جا بدیم زشت دیده میشه و شکیل بودنشو از دست میده داداش دانیال برا اینکه نمیشده اینجور درست کرده و دستشم درد نکنه قسمت اواتارو سر پا نگه داشتن با چنتا از دوستای خوبم مثل احسان جان مثل هادی دست همتونم درد نکنه خدایی مردین .

معین جان من منظور خاصی نداشتم. اگه کسی ناراحت شده، من عذرخواهی میکنم. تا به حال هم آواتار درست نکردم و فقط از روی سلیقه ی شخصی اون حرفا رو زدم.

دوستان یه زحمتی دارم یه چنتا امضا و اواتار بسازن برام الان 1ساله این امضا و اواتار رو دارم دیگه فسیل شدن:|
فقط هرچی باشه خوب باشه! مرسی:d

دوستان یه زحمتی دارم یه چنتا امضا و اواتار بسازن برام الان 1ساله این امضا و اواتار رو دارم دیگه فسیل شدن:|
فقط هرچی باشه خوب باشه! مرسی:d
امضا و آواتارت که خوشکل هستن، چیکارشون داری؟ به نظر من که خوبن، مخصوصا آواتارت، خیلی خوشم اومده ازش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or