Ragnar
کاربر سایت
:dدوباره مزاحم میشم..
یه اواتار از جوکر میخوام که اسمم رو روش نوشته باشه

آخرین ویرایش:
درودیدونه عکس شیک برای امضام از بازیه machinarium میخوام... ممنون...
اگه به صورت کولاژ یا صحنه های تیکه تیکه باشه که چه بهتر....
از این با غیرت تر میخوای!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
برادر من اینجا 60 نفر برات اواتار گزاشتن رد کردی خواهشن انقدر سخت گیر نباش.شرمنده دوست عزیز ، زحمت کشیدید ولی اینا مطلوب واقع نشدن![]()
![]()
چشم. میسازم براتون.ممنون... اگه براتون زحمتی نیست یه طرح دیگه هم بزنید که از بین دو تا طرح یکیشو به عنوان بهترین طرح انتخاب کنم... بازم ممنون...
این چطوره ؟!یه آواتار خدا می خوام از رونی تو لباس انگلیس . بهتون بگم اگه آواتار خدا داشتید بدینااز توش غیرت بزنه بیرون![]()
![]()
دوست من . بعضی ها رو آواتار و امضاشون حساس هستن و دوست دارن دقیقا چیزی که میخوان باشه.برادر من اینجا 60 نفر برات اواتار گزاشتن رد کردی خواهشن انقدر سخت گیر نباش.
چشم. میسازم براتون.
این چطوره ؟!
دوست من . بعضی ها رو آواتار و امضاشون حساس هستن و دوست دارن دقیقا چیزی که میخوان باشه.
این که داره خون میزنه بیرون ازش، ایشون گفتن غیرت بزنه بیرون.ابنم خدمت شما:
اواتار:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
این که داره خون میزنه بیرون ازش، ایشون گفتن غیرت بزنه بیرون.
اون یکی عکسه هم که بیچاره رونی جانباز 90% واقع شده، نه دست داره نه سر :d. اون یکی هم که خون پشت سر رونی داره فوران میکنه.
خداییش اینا رو گذاشتی که ما بخندیم یا واقعا به عنوان آواتار به ایشون معرفی کردی؟!
امضا و آواتارت که خوشکل هستن، چیکارشون داری؟ به نظر من که خوبن، مخصوصا آواتارت، خیلی خوشم اومده ازش.دوستان یه زحمتی دارم یه چنتا امضا و اواتار بسازن برام الان 1ساله این امضا و اواتار رو دارم دیگه فسیل شدن
فقط هرچی باشه خوب باشه! مرسی:d
ممنون اره خوبه ولی واسه تنوع میخوام خصوصا امضا!امضا و آواتارت که خوشکل هستن، چیکارشون داری؟ به نظر من که خوبن، مخصوصا آواتارت، خیلی خوشم اومده ازش.