از کاربر R.P.G ممنونم که یدونه(:biggrin1 اوتار محض رضای خدا واسه ما درست کرد!!:biggrin1:
آقا اذیت نکنین دیگه,واسه همه 5تا و 6تا و 10تا()درست میکنین بعد به ما که میرسه ...:biggrin1:
آخرین ویرایش:
از کاربر R.P.G ممنونم که یدونه(:biggrin1 اوتار محض رضای خدا واسه ما درست کرد!!:biggrin1:
آقا اذیت نکنین دیگه,واسه همه 5تا و 6تا و 10تا()درست میکنین بعد به ما که میرسه ...:biggrin1:
دست گلت درد نکنه.:smile:
شما هم دستت درد نکنه.:smile:قربونت برم واسه بقیه از عکس جدا میکنیم. نمیسازیم یا ادیت که نمیکنیم
حسن میشه یکجا دیگه آپلود کنی برا من نمیان ! :biggrin1:
16 آواتار - 2 امضالطفآ میشه چنا آواتر از ezio بزارین(یه چیز باحال باشه:biggrin1 و یه امضا از AC2
ممنون
4 آواتار-1 امضا :اگر ممکنه یه سری آواتار و امضا از کنپاچی زاراکی(Kenpzachi Zaraki)بزارید.خیلی ممنون.
سلام به بقیه دوستان به خصوص اقا امیر
من هم یه تقضا داشتم میخواستم اگه میشه یه 4 تا اواتار از ومپ توی بازی متال گیر 4 میخواستم و یه 2 تا امضا ازش ممنون میشم لطف میکنید
این کاراکتر رو خود بازی کن اول بازی میسازه برای همین دیگه جایی مثلاین نیست من عکس های دیگی دارم من اینو گفتم که فقط قیافه دستتون بیاد یکی اینو برای ما بکشه :biggrin1: پر توقع هستم؟:biggrin1::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing:خب اگر بخوام اینو درست کنم کش میاره ! عکس اصلی رو ندارین بدین ؟