*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

ایشون عکس های بدی رو برای اواتار انتخاب کردن

اسم شخصیت ها : naruto , shikamaru , roronoa zoro , luffy, kakashi , yamato

شخصیت دراگون بالز رو نمیشناسم از این دوستمون هم عذر میخوام که من جاشون جواب دادم
ممنون که گفتی. بعضی دوستان میان درخواست میدن بعد معلوم نیست واسه چی درخواست میدن. یادشون میره اینجا درخواست دادن.:biggrin1:
ممنون.

13 آواتار - 0 امضا
اگه همه باز نشدن رفرش بزنید درست میشه.

ببخشید اینها کار شماست؟ چه هنرمندی ایولله
راستی مجانی هستند اینها؟اگر مجانیه من هم یکی می خوام :دی از این خانمه که تو اواتارمه می تونید یکی درست کنید؟

ببخشید اینها کار شماست؟ چه هنرمندی ایولله
راستی مجانی هستند اینها؟اگر مجانیه من هم یکی می خوام :دی از این خانمه که تو اواتارمه می تونید یکی درست کنید؟
من اگه هنر داشتم نمیومدم اینجا آوتار از عکس جدا کنم. :biggrin1:

حالا اسم این آبجی ِ ما چیه ؟ بگید تا آشنا شیم. :biggrin1:

من اگه هنر داشتم نمیومدم اینجا آوتار از عکس جدا کنم. :biggrin1:

حالا اسم این آبجی ِ ما چیه ؟ بگید تا آشنا شیم. :biggrin1:
اسم ایشون Jane Shepard هست:love: :دی از بازی mass effect سلام دارن خدمتتون:biggrin1:
اگر یک جوون مردی (یا شیر زنی ) پیدا بشه برای ما از روی اواتار خودم یکی بسازه چی میشه :دی :دی قشنگ باشه ها :دی
فقط اگر منت بر سر ما گذاشتید و اینو ساختید توی تاپیک نگذارید :دی تو یک جای دیگه بگذارید
تشکر فراوان

آخرین ویرایش:
ایول ایول.ویچر رو حال کردم اساسی:biggrin1:
میدونم از ویچر2 هیچی نیومده ولی اگر تونستید آواتار ویچر2 هم بذارید که عالیه اگر هم نه فدای سرتون.همینا عالی بود:biggrin1:

اسم ایشون Jane Shepard هست:love: :دی از بازی mass effect سلام دارن خدمتتون:biggrin1:
اگر یک جوون مردی (یا شیر زنی ) پیدا بشه برای ما از روی اواتار خودم یکی بسازه چی میشه :دی :دی قشنگ باشه ها :دی
فقط اگر منت بر سر ما گذاشتید و اینو ساختید توی تاپیک نگذارید :دی تو یک جای دیگه بگذارید
تشکر فراوان
ببخشید عکس از این شخصیت خیــــــــــــلی کم بود بخاطر همین فقط تونستم یکی درست کنم ! :biggrin1:

ویرایش : قبلی مشکل داشت این درسته !

Commander_Jane_Shepard_Avatar1.png

آخرین ویرایش:
همینا رو هم به زور گیر آوردم ! :biggrin1:

uxp6vb2cifu51fx35jkx.jpg
6zmv8wk8gy68ro3o2r.jpg
زور زدنت رو عشقه:cheesygri
منم گفتم!چ.ن عکس زیادی ازش در نیومده آواتار جالبی نمیشه درست کردولی با اون حال امضا جالب شده ولی اگر به جای برگ هیچی نمیذاشتی بهتر بود:biggrin1:(شده مثل کارت پستال های 100تومنی:biggrin1:)
بازم ممنون:love:

دست شما درد نکنه ولی من از این Jane Shepard خودم عکس می خوام :دی همین که تو اواتارمه:دی یک جوانمردی یک شیرزنی اینو برا ما بسازه:دی کار دست باشه :دی
پر توقع هستم؟ :دی

درود
دوستان میخواستم اگه براتون زحمتی نیست همین اوتار خودم رو یکی یه دستی به سرو روش بکشه.:biggrin1:یکم تغییر توش بده تا شاید بالاخره بعد از 3 سال عوضش کردم!:biggrin1:
البته هیچ تضمینی نمیدم که این کار رو بکنم :biggrin1:ولی شما یه چندتا طرح خوب واسم بزنین از همین.PNG هم بزارین!
ممنون!:smile:
از کاربر R.P.G ممنونم که یدونه(:biggrin1:) اوتار محض رضای خدا واسه ما درست کرد!!:biggrin1:
آقا اذیت نکنین دیگه,واسه همه 5تا و 6تا و 10تا(:eek:)درست میکنین بعد به ما که میرسه ...:biggrin1:

ایشون عکس های بدی رو برای اواتار انتخاب کردن

اسم شخصیت ها : naruto , shikamaru , roronoa zoro , luffy, kakashi , yamato

شخصیت دراگون بالز رو نمیشناسم از این دوستمون هم عذر میخوام که من جاشون جواب دادم
ممنون دوست عزیز کارمون رو راه انداختی

اگه میشه اسم هر کدوم از شخصیت ها رو بگید تا بزاریم.

ببخشید یادم نبود که دوستمون جواب داد
=-=-=-=
ممنونم برای عکسها

دوستان یک سوال داشتم من یک لوگو می خوام پشت سفید با همون شخصیت ها
naruto , Gaara , roronoa zoro , hakate kakashi
با هم دیگه در یک تصویر خواستم ببینم کسی می تونه کمک کنه یا نه
چون ماشاوو هنرا خیلی بیشتر از ماست :blushing:

دست شما درد نکنه ولی من از این Jane Shepard خودم عکس می خوام :دی همین که تو اواتارمه:دی یک جوانمردی یک شیرزنی اینو برا ما بسازه:دی کار دست باشه :دی
پر توقع هستم؟ :دی
خب اگر بخوام اینو درست کنم کش میاره ! عکس اصلی رو ندارین بدین ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or