R.P.G کاربر سایت Apr 1, 2010 #227 نوشته شده توسط Just PC: منم یک امضا و عکس از کاکاشی می خوام hatake kakashi بیشتر... 5 آواتار - 2 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید.
نوشته شده توسط Just PC: منم یک امضا و عکس از کاکاشی می خوام hatake kakashi بیشتر... 5 آواتار - 2 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید.
the dark knight کاربر سایت Apr 1, 2010 #228 درود. دوستان از زش تو FF XIII میخواستم. مال اسنو هم عالی بود ممنون. یا حق
Sea Of Dreams کاربر سایت Apr 1, 2010 #229 سلام R.P.G خیلی زحمت میکشی خسته نباشی میتونی این ادم Medal of Honor 2010 یک اواتار خوب پیدا کنی اون که گذاشتی کوچیکه
سلام R.P.G خیلی زحمت میکشی خسته نباشی میتونی این ادم Medal of Honor 2010 یک اواتار خوب پیدا کنی اون که گذاشتی کوچیکه
R.P.G کاربر سایت Apr 1, 2010 #230 نوشته شده توسط Sea Of Dreams: سلام R.P.G خیلی زحمت میکشی خسته نباشی میتونی این ادم Medal of Honor 2010 یک اواتار خوب پیدا کنی اون که گذاشتی کوچیکه بیشتر... 3 آواتار - 0 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید. این سه تا رو پیدا کردم و یه کم ادیت کردم. شرمنده خیلی مزخرف در اومد.
نوشته شده توسط Sea Of Dreams: سلام R.P.G خیلی زحمت میکشی خسته نباشی میتونی این ادم Medal of Honor 2010 یک اواتار خوب پیدا کنی اون که گذاشتی کوچیکه بیشتر... 3 آواتار - 0 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید. این سه تا رو پیدا کردم و یه کم ادیت کردم. شرمنده خیلی مزخرف در اومد.
Sea Of Dreams کاربر سایت Apr 1, 2010 #231 نوشته شده توسط R.P.G: 3 آواتار - 0 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید. این سه تا رو پیدا کردم و یه کم ادیت کردم. شرمنده خیلی مزخرف در اومد. بیشتر... نه بابا کجاش مزخرفه خیلی عالی هم هست دست درد نکنه اون عکس رو جلدشو دیدی همین ادمس اون بگیر با فوتوشاپ بکن مثل اوتار خودم پشتش خالی باشه دست درد نکنه
نوشته شده توسط R.P.G: 3 آواتار - 0 امضا اگه همه باز نشدن رفرش بزنید. این سه تا رو پیدا کردم و یه کم ادیت کردم. شرمنده خیلی مزخرف در اومد. بیشتر... نه بابا کجاش مزخرفه خیلی عالی هم هست دست درد نکنه اون عکس رو جلدشو دیدی همین ادمس اون بگیر با فوتوشاپ بکن مثل اوتار خودم پشتش خالی باشه دست درد نکنه
R.P.G کاربر سایت Apr 1, 2010 #233 نوشته شده توسط Hamed PC: سلام یه عکس از Ms2 میخوام واسه آواتار . ممنون. فقط تک باشه بیشتر... MS2 ؟ :biggrin1:
نوشته شده توسط Hamed PC: سلام یه عکس از Ms2 میخوام واسه آواتار . ممنون. فقط تک باشه بیشتر... MS2 ؟ :biggrin1:
R.P.G کاربر سایت Apr 1, 2010 #235 نوشته شده توسط Sea Of Dreams: علی تونستی درست کنی اون یارو که رو جلده بازی هست؟ بیشتر... سمت رست خیلی تیره بود اصلا چیزی معلوم نبود که بتونم جدا کنم.
نوشته شده توسط Sea Of Dreams: علی تونستی درست کنی اون یارو که رو جلده بازی هست؟ بیشتر... سمت رست خیلی تیره بود اصلا چیزی معلوم نبود که بتونم جدا کنم.
Morteza Temptation Resisted گرافیست سایت Apr 1, 2010 #236 خوب این امضاء رو برای طرفدارای بازی محبوب دنده های جنگ آماده کردم....بدلیل محدودیت اندازه ای که موجود هست با دو کیفیت قرار دادم....اولی رو میتونید واسه امضا بذارید... منتظر بقیه کارهام باشید
خوب این امضاء رو برای طرفدارای بازی محبوب دنده های جنگ آماده کردم....بدلیل محدودیت اندازه ای که موجود هست با دو کیفیت قرار دادم....اولی رو میتونید واسه امضا بذارید... منتظر بقیه کارهام باشید
Sea Of Dreams کاربر سایت Apr 1, 2010 #237 نوشته شده توسط R.P.G: سمت رست خیلی تیره بود اصلا چیزی معلوم نبود که بتونم جدا کنم. بیشتر... دست درد نکنه تو باید کاربر فعال شی خیلی هم عالیه. این پشتش سفید میندازه چیکار کنم؟؟
نوشته شده توسط R.P.G: سمت رست خیلی تیره بود اصلا چیزی معلوم نبود که بتونم جدا کنم. بیشتر... دست درد نکنه تو باید کاربر فعال شی خیلی هم عالیه. این پشتش سفید میندازه چیکار کنم؟؟
Bretta_1994 کاربر سایت Apr 1, 2010 #238 دسته همتون درد نكنه ، خيلي قشنگ درست ميكنيد... كارتون بيــــسته! بي زحمت اگه ميشه چند تا آواتار و امضا از Slipknot واسه ما درست كنيد. -ممنون.
دسته همتون درد نكنه ، خيلي قشنگ درست ميكنيد... كارتون بيــــسته! بي زحمت اگه ميشه چند تا آواتار و امضا از Slipknot واسه ما درست كنيد. -ممنون.
R.P.G کاربر سایت Apr 1, 2010 #239 نوشته شده توسط Sea Of Dreams: دست درد نکنه تو باید کاربر فعال شی خیلی هم عالیه. این پشتش سفید میندازه چیکار کنم؟؟ بیشتر... لطف داری. مورتی مور خیلی امضای شیکی ساختی ایول.:victory:
نوشته شده توسط Sea Of Dreams: دست درد نکنه تو باید کاربر فعال شی خیلی هم عالیه. این پشتش سفید میندازه چیکار کنم؟؟ بیشتر... لطف داری. مورتی مور خیلی امضای شیکی ساختی ایول.:victory: