دانلود GTA Legacy برای PS2 (نسخه سوپر مد GTA SA)

مثلا این اسکرین شاتایی که میبینید نسخه PC عه فایل یه مود هست ترکیب نسخه های Xbox و PS2 که کلی فیکس هم همراهش داره من رو این ماشین های VNV و صداهارو از modloader انداختم روش(اگه رو PS2 مثل PC به راحتی میشد مد زد خیلی کارها میشد کرد)

Attachments

• gallery1.jpg
    gallery1.jpg
    760.5 KB · مشاهده: 23
  • gallery2.jpg
    gallery2.jpg
    747.8 KB · مشاهده: 20
  • gallery3.jpg
    gallery3.jpg
    617.4 KB · مشاهده: 20
  • gallery4.jpg
    gallery4.jpg
    406.2 KB · مشاهده: 24
  • Like
Reactions: mqg1387
محدودیتای کنسول از ماشینا دست ادمو بسته چون ماشین های VNV هم کم حجم نیستن کنسول تحملشون بتونه بکنه تو حالت عادی بدون تغییر و پایین اوردن کیفیتشون

• Like
فایل هاش موجوده و من فایل های وسایل نقلیه رو به صورت اسم مرتب کردم

View attachment 299733
درسرش بیشتر سره فایل های صداست قبلا گفتید که کلا اسم نداره
ولی اونام هست
View attachment 299735
درکل میخواستم بگم فایلاش موجوده بیشتر دردسره کاراشه
یه لیست متنی هم از فایل هایی که تو نسخه VNV ایرانی ان هم آماده کردم
با این وضعیت ببینید چه میشه کرد
بله آشنا هستم با فایل های نسخه دوبله و نسخه PS2 یزمانی میخواستم دوبله رو روی PS2 پیدا کنم که بخاطر خیلی وقت گیر بودن و کمبود وقت و حوصله از طرف من رهاش کردم...

• Like
محدودیتای کنسول از ماشینا دست ادمو بسته چون ماشین های VNV هم کم حجم نیستن کنسول تحملشون بتونه بکنه تو حالت عادی بدون تغییر و پایین اوردن کیفیتشون
اضافه کردن ماشین از اضافه کردن صداها راحت تره
ولی خوب باید ماشین ها کم حجم و low poly باشن که کنسول بکشه...

• Like
این تایپیک رو دیدم یاد ۱۶ سال پیش افتادم که اولین بازی رو روی PS2 تجربه کردم!عجب حس فوق العاده ای بود،هیچوقت مزه ای که زیر زبونم ایجاد کرد رو یادم نمیره
بخوام توی تمام دورانی که ویدیو گیم بازی کردم دوتا بازی رو اسم ببرم که برام حس عجیب غریب ایجاد کردن یکیش Gta san andreas هست یکی Gow
واقعا این بازی افسانه ایه
ممنون از استاتر تایپیک برای زحمتی که کشیده و تیم سازنده که وقتشونو پای این بازی گذاشتن
اگرچه به نطرم در کل کیفیت بازی gta san andreas محشره و با توجه به امکانات اون زمان همین الان ۱۰ هیچ از gta v جلوهه و این gta v هست که باید مود بسازه که بیاد شبیه gta san andreas بشه ولی خب قبول دارم شاید یکم‌ تکراری شده باشه

این تایپیک رو دیدم یاد ۱۶ سال پیش افتادم که اولین بازی رو روی PS2 تجربه کردم!عجب حس فوق العاده ای بود،هیچوقت مزه ای که زیر زبونم ایجاد کرد رو یادم نمیره
بخوام توی تمام دورانی که ویدیو گیم بازی کردم دوتا بازی رو اسم ببرم که برام حس عجیب غریب ایجاد کردن یکیش Gta san andreas هست یکی Gow
واقعا این بازی افسانه ایه
ممنون از استاتر تایپیک برای زحمتی که کشیده و تیم سازنده که وقتشونو پای این بازی گذاشتن
اگرچه به نطرم در کل کیفیت بازی gta san andreas محشره و با توجه به امکانات اون زمان همین الان ۱۰ هیچ از gta v جلوهه و این gta v هست که باید مود بسازه که بیاد شبیه gta san andreas بشه ولی خب قبول دارم شاید یکم‌ تکراری شده باشه
مود هست میشه مپ های San Andreas رو اورد به V
ولی اونطوری که کلا San Andreas رو بیاره به V متاسفانه نه

سلام یه چندوقت نمیتونستم واردحساب بشم نبودم
فایل ماشین هارو براتون بفرستم یه چک کنید؟
سلام، والا حقیقت اگه بخوایم کاری توی زمینه فارسی سازی کنیم استارت باید پورت کردن دوبله باشه، ماشین ها مرحله دومن.
متاسفانه حجمشون کم نیست خودشون هم خیلی باکیفیت نیستن lowpoly کردنشون بدترشون میکنه احتمال زیاد
خوب این مشکله، نمیشه که همه رو یه اسکریپت نوشت و کم حجم و low poly کردشون (شدنش که میشه، ولی کیفیت فوق مزخرف میشه که کلا بی ارزش میشه)
باید دستی انجام بشه که پروسه خیلی وقت گیریه...

• Like
سلام، والا حقیقت اگه بخوایم کاری توی زمینه فارسی سازی کنیم استارت باید پورت کردن دوبله باشه، ماشین ها مرحله دومن.

خوب این مشکله، نمیشه که همه رو یه اسکریپت نوشت و کم حجم و low poly کردشون (شدنش که میشه، ولی کیفیت فوق مزخرف میشه که کلا بی ارزش میشه)
باید دستی انجام بشه که پروسه خیلی وقت گیریه...
خب..پس میشه این دوبله رو پورت کرد؟؟؟

کسی اصلا هست که داوطلب اینکار باشه؟😅

• Like
ولی یه سوال برام پیش اومد در زمینه پورت دوبله..

یه بازی هست که هم برای کامپیوتر عرضه شده و هم برای ps2.

ولی نسخه کامپیوترش دوبله شده و کاتسین هاش دوبله شده هستن..

من چطور میتونم کاتسین های دوبله شده از کامپیوتر رو با کاتسین های نسخه ps2 جایگزین کنم؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or