Mahdi.sa
کاربر سایت
سلام
میشه لطف کنید استفاده از این تم رو توضیح بدین؟
خودم خیلی کار کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
سلام
سلام، این نسخه از اون gta legacy جدا هست توضیحات اول پست رو بخونیدسلام
آیا ماموریت های جی تی ای وی اضافه شدن؟
پوشه تم رو بریزید داخل پوشه thm (اگه اسمش درست خاطرم مونده باشه) روی فلشتونسلام
میشه لطف کنید استفاده از این تم رو توضیح بدین؟
خودم خیلی کار کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
سلامپوشه تم رو بریزید داخل پوشه thm (اگه اسمش درست خاطرم مونده باشه) روی فلشتون
و بعد از اون توی opl انتخاب کنیدش
البته تم خیلی جالبی هم فکر نمیکنم باشه، تم ریزر قشنگ تره (تم opl بیلد اصلی هم خیلی جالبه)
کاور رو باید بریزی توی پوشه ARTسلام
این چیزایی که گفتید کپی کردم ولی کاور بازی ها نمیاد
پوسته ریزر سیناپسبعد این دو تا تم که نام بردید برای ps2 عه؟
اگه میشه لینک دانلودش رو بزارید
1. پوسته هارو باید پوشه شون رو بریزید، کاور های بازی هارو باید فقط تصاویر رو بریزیدببخشید هی سوال میکنم
۱_ اینکه چیزاییکه میخوام بریزم توی پوشه های thm و art با پوشه بریزمشون یا فقط محتویاتش رو؟
۲_ با opl میشه برنامه های elf رو اجرا کرد؟
سلامکاور رو باید بریزی توی پوشه ART
پوسته ریزر سیناپس
View attachment 204436
نسخه استاندارد: thm_SynapseV3S_Green.rar
نسخه مخصوص صفحه نمایش واید: thm_SynapseV3W_Green.rar
اینم نسخه کلاسیکش
View attachment 204437
نسخه استاندارد: thm_SynapseV3S_Classic.rar
نسخه مخصوص صفحه نمایش واید: thm_SynapseV3W_Classic.rar
بله پوشه ش روسلام
محتویات تم رو همش رو باید بریزم توی پوشه ی thm?؟
سلام داداشگرافیک این بازی روی PS2 خیلی پایینه من پیشنهادم اینکه اگه PSVITA دارید نسخه ی اندرویدش به صورت کامل براش پورت شده و نه تنها گرافیکش در حد نسخه ی موبایلش هست بلکه بالاترم هست چون چنتا تنظیمات اضافه هم داره به علاوه فیلتر زرد رنگ و تم PS2 ش هم داره که حس نوستالژی بازی رو کاملا بر می گردونه 2 شیدری مخصوص نسخه PS2 هم که در نسخه موبایل حذف شده بود بهش اضافه شده و البته همه ی این ها در تنظیمات قبل از اجرای بازی قابل تغییره
امکان استفاده از چیت نسخه ی کامپیوتر هم درش با اوردن کیبوردش با دکمه SELECT با L میسر شده
اما مهمترین نکتش اینکه می تونید نسخه ی دوبله کامپیوترش هم بهش اضافه کنید دوبله خنده ای داره بازیش
اگر ببینم طرفدار داره می تونم اموزشش هم بذارم کانال
شدنش که به احتمال 90 درصد آره شدنیهاگه میشد نسخه دوبله فارسی بازی رو به همراه ماشین های بازی به نسخه PS2 منتقل کرد ولی چون خیلی درسر داره و نمیشه خوب میشد
فایل هاش موجوده و من فایل های وسایل نقلیه رو به صورت اسم مرتب کردمشدنش که به احتمال 90 درصد آره شدنیه
ولی زمان بره و بیگاری زیاد داره چون اسم فایل ها یکی نیست و یمقدار کار دستی داره جایگزین کردنشون...
من متاسفانه وقت ندارم، ولی اگه کسی داوطلب بشه برای انجام این بخش من شاید بتونم چکش کنم.