دانلود GTA Legacy برای PS2 (نسخه سوپر مد GTA SA)

ولی یه سوال برام پیش اومد در زمینه پورت دوبله..

یه بازی هست که هم برای کامپیوتر عرضه شده و هم برای ps2.

ولی نسخه کامپیوترش دوبله شده و کاتسین هاش دوبله شده هستن..

من چطور میتونم کاتسین های دوبله شده از کامپیوتر رو با کاتسین های نسخه ps2 جایگزین کنم؟
اگه کاتسین ها فیلم باشه قطعا نسخه دوبله فیلماش دوبله شده فیلم ها باید جایگزین و اگه کات سین ها فیلم نیست فایل های صدا باید جایگزین باشه

• Like
Reactions: mqg1387
سلام، والا حقیقت اگه بخوایم کاری توی زمینه فارسی سازی کنیم استارت باید پورت کردن دوبله باشه، ماشین ها مرحله دومن.

خوب این مشکله، نمیشه که همه رو یه اسکریپت نوشت و کم حجم و low poly کردشون (شدنش که میشه، ولی کیفیت فوق مزخرف میشه که کلا بی ارزش میشه)
باید دستی انجام بشه که پروسه خیلی وقت گیریه...
بنظرم ما دوبله رو بیاریم ماشین هارو یکاری میکنیم

• Like
بهتره نرید آرایشگاه وگرنه با همچین صحنه هایی مواجه میشید

Screenshot (11).png Screenshot (10).png

Screenshot (13).png

کلا سیو ها هم خرابه نمیشه لود کرد وقتی سیو میکنید
Screenshot (12).png
البته ما رفتیم فرانکلین رو کردیم سیجی

Attachments

• GVL 2.mp4
    GVL 2.mp4
    5.1 MB
  • Screenshot (8).png
    Screenshot (8).png
    1.5 MB · مشاهده: 11
  • Screenshot (9).png
    Screenshot (9).png
    2 MB · مشاهده: 12
  • Like
خیلی خوب هست. تلاش قابل تقدیری است و می تواند برای کسانیکه هنوز پلتفرم پی اس دو را نگه داشته اند، از این مود استفاده کنند. ولی احساس می کنم که با وجود قرار دادن این مخلفات، کیفیت تکسچر بازی خیلی پایین اومده بود. اگر کف خیابون های نسخه مود شده رو تصاویر ببینید، می فهمید که حتی از نسخه اصلی پایین تر هست و یه جور شبیه بازی های پی اس وان شده. کمی ذوق میزنه ولی چهره کاراکترها از دور خیلی خوب کار شده ولی از نزدیک وقتی فرانکلین می بینم، زیاد جالب درنیومده. منو تغییر اسلحه و شخصیت ها هم جالبه و اگر سازنده قصد داره که ماموریت های جی تی آی وی هم قرار بده، خیلی قدم رو به جلویی برداشته. گرچه به نظرم پیاده سازی آن ها به آن حد نزدیک ظاهر نشه و حتی به جایی برسه که به علت سنگینی، قابل بازی بر کنسول نشه. چون هدف برای من انجام آن روی کنسول نسل ششمی است و نه روی پی سی. چون روی پی سی ترجیح میدیم که همون V را بازی کنیم!
برای کساییه که نمیتونن V اصلی رو بازی کنن بیشتر عزیز

• Like
اگه کاتسین ها فیلم باشه قطعا نسخه دوبله فیلماش دوبله شده فیلم ها باید جایگزین و اگه کات سین ها فیلم نیست فایل های صدا باید جایگزین باشه
خب بله در جریان هستم..همشون فیلمن..

سوالم اینه که چطور جایگزین کنم؟؟

• Like
والا در مورد استخراج باید بگم زورمو زدم ولی به جایی نرسیدم..چون بنده مث شما حرفه ای نیستم تو این کار،ولی خیلی دوست دارم بفهمم چطوری میشه این کارو کرد..

این برنامه ای هم که گفتی،باید آقا سعید بیان یه توضیح در موردش بدن ببینیم چی به چیه..

• Like
والا در مورد استخراج باید بگم زورمو زدم ولی به جایی نرسیدم..چون بنده مث شما حرفه ای نیستم تو این کار،ولی خیلی دوست دارم بفهمم چطوری میشه این کارو کرد..

این برنامه ای هم که گفتی،باید آقا سعید بیان یه توضیح در موردش بدن ببینیم چی به چیه..
حالا چه بازی ای هست

• Like
حالا گفتن نداره..😅

ولی بازی 2 Warriors samurai عه..

نسخه کامپیوترش با دوبلورهای صدا و سیما دوبله شده.

و خروجیش هم جالبه..

به خاطر همین خودمو به این در و اون در میزنم..😅
فایل های ISO اکثرا بنظرم PAk هست داخلشون

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or