سلام به همهبه نام خدایکی از نرم افزارهایی که می توان به کمک آن بازی و آپدیت های PS4 رو دانلود و نصب نمود برنامه PSX DOWNLOAD HELPER است که ساخت چینه و من ازش استفاده کردم. لازم به ذکره که یکی از کاربران عزیز این انجمن قبلاً اقدام به ساخت چنین برنامه ای کرده بودند که واقعاً کارشون ستودنی بود. این برنامه هم مشابه همونه من فقط با یک کم سرچ کردن پیداش کردم و فکر میکنم که ممکنه به درد کاربرا بخوره. یه راهنما براش طراحی کردم به صورت مصور و براش خیلی وقت گذاشتم. امیدوارم که مفید باشه و گویا. اگر نقصی داشت بگید تا جای ممکن اصلاحش میکنم.
لینک سایت اصلی برنامه
لینک دانلود برنامه
لینک دانلود راهنمای استفاده از برنامه
موفق باشید
--------------------------------------------------
ویرایش اول : 1393/3/20
دلیل : افزودن راهنمای تغییر زبان برنامه به انگلیسی
ویرایش دوم : 1393/4/14
دلیل : افزودن راهنمای استفاده از گزینه AP
با گوشی شدنی نیست مودم لازمهالووووو؟؟؟
کسی لدفن جواب نمیده؟
plzzzzzzz
با گوشی شدنی هس اما سرعت پایین بنده تست کردم رو مودم همراه هم تست کردم اما اون pdf رو نخوندمسلام به همه
میخواستم بدونم اگه مودم وای فای نداشته باشم ، آیا میتونم گوشی اندرویدی خودمو به عنوان مودم استفاده کنم و با کمک روش اول که تو pdf توضیح داده شده جلو برم؟؟؟؟
(روش دوم کمی دنگ و فنگ داشت و اگه بشه در روش اول بجای مودم وای فای گوشی هات اسپات شده رو جایگزین کنیم خیلی عالی میشه!)
؟؟؟؟؟؟
احتمالا شما آپدیت اخر بازی رو ندارین بخاطر همون به آپ میزسه از رو نت میگیرهمن موقع انتقال دیتا با psx از دیتای اینترنتم کم میشه مثلا تو 50 گیگ 4 گیگ از نت استفاده میکنه میشه کاری کرد از نت استفاده نکنه ؟
شما موقع انتقال برین رو تب history ذیگه ارور نمیده....من همین مشکل رو داشتم با این حرکت دیگه ارور ندادسلام.راهکاری برای رفع مشکل قطع شدن دانلود از PSX وجود نداره؟ Data بازی را دانلود کردم موقع انتقال تا یک حدی انتقال میده بعد error میده.کلی هم فایل LOG ایجاد میکنه.
گذاشتن روی Tab های دیگه هم مشکلی حل نمیکنه
شما موقع انتقال برین رو تب history ذیگه ارور نمیده....من همین مشکل رو داشتم با این حرکت دیگه ارور نداد
همین الان دارم دیتا میریزم ارور نداده ۴۱ گیگ ریختهبرا من جواب نمیده
بازیای دیحیتالی همشون همراه با آخرین آپدیت هستن بدون آپدیت نصب نمیشنسلام
آموزشو خوندم ولی فقط واسه دانلود بازی بود, واسه دانلود آپدیت PSN و بازیها باید چیکار کنیم؟