Ἁlireza
کاربر سایت
اگه میتونی دانلود کن چون اشتباه شماره گذاری میکردیشون مشکل داشتن !ممنون ظاهراً که درست شدن، ببخشید اون لینکای قبلی خودم رو نیازی نیس دانلود کنم؟
اگه میتونی دانلود کن چون اشتباه شماره گذاری میکردیشون مشکل داشتن !ممنون ظاهراً که درست شدن، ببخشید اون لینکای قبلی خودم رو نیازی نیس دانلود کنم؟
اگه ديسك هست نيازي به ديتا نداريد فقط اپديتارو دانلود كنيد كافيهسلام دوستان . من میخواستم بدونم برای ریختن اپدیت بازی ها راهی هست که از طریق کامپیوتر دانلود کنیم بعد بریزیم رو ps4 ویا اینکه باید کل بازی همراه اپدیت بازی ریخته شه . ممنون میشم راهنماییم کنید چون من دیسکی بازی میکنم سخته اپدیت ها رو بگیرم
تو پست بالا دقيقا همينو توضيح دادم كه شدني نيست و بايد همش دان بشهسلام دوستان ایا راهی هست که وقتی یه بازی اپدیت جدید میاد با psx مجبور نباشی همه ی اپدیتاشو از اول دانلود کنی؟ مثلا برای 5 گیگ اپدیت ورژن جدید بازی من همه ی اپدیتو از اول 18 گیگ دانلود میکنم تا این 5 گیگ بریزه...میخواستم ببینم امکانش هست فقط همون فایلایی که نیازه دانلود کنم؟
پس نمیشه در هر صورت باید کله بازیو بگیریم . با این نت زغالی شبی یک گیگ از خود کنسول باید بگیریم . کاش یه برنامه بود فقط اپدیتا رو میگیرفت با این نرم افزار میرختیم تو کنسول .بازم تشکر روشنم کردین ممنوناگه ديسك هست نيازي به ديتا نداريد فقط اپديتارو دانلود كنيد كافيه
منتها مشكل psx اينه كه بعد از اپديت كردن اگه اپديت جديدي بياد مثل خود كنسول نيست كه بتونيد همون مقداري كه جديد اومده رو دانلود كنيد مثلا ١٨گيگ اپديت بريزيد فرداش ١گيگ اپديت بياد بخوايد با psx منتقل كنيد بايد كل اون ١٨ قبلي هم همراهش بگيريد
منظورتون از كل بازي اگه ديتاش هست نه نيازي به ديتا ميست فقط اپديتا لازمهپس نمیشه در هر صورت باید کله بازیو بگیریم . با این نت زغالی شبی یک گیگ از خود کنسول باید بگیریم . کاش یه برنامه بود فقط اپدیتا رو میگیرفت با این نرم افزار میرختیم تو کنسول .بازم تشکر روشنم کردین ممنون
منم فقط اپدیتو گفتم الان دارم با کنسول 14 گیگ اپدیت میگیرم هر دیسکی میگیرم اپدیت داره حجمش بالاست . اگه به شه فقط اپدیتو با کامپیوتر بگیرم حله چون باید بیدار بشینم نت شبانه رایگان شه اگه هر اپدیتی بیاد بشه با pc بگیرم مشکلم حل میشه این راه پست اول جواب میده ؟منظورتون از كل بازي اگه ديتاش هست نه نيازي به ديتا ميست فقط اپديتا لازمه
اگه منظورتون حجم كلي اپديته كه بله نميشه كاريش كرد
خب من هم خط اول پست گفتم نيازي به ديتا نداريدمنم فقط اپدیتو گفتم الان دارم با کنسول 14 گیگ اپدیت میگیرم هر دیسکی میگیرم اپدیت داره حجمش بالاست . اگه به شه فقط اپدیتو با کامپیوتر بگیرم حله چون باید بیدار بشینم نت شبانه رایگان شه اگه هر اپدیتی بیاد بشه با pc بگیرم مشکلم حل میشه این راه پست اول جواب میده ؟
چه ريجني؟کسی لینک دانلود دیتای 1.25 black ops 3 رو نداره هرچی گشتم پیدا نکردم (
ریجن بازی آلهخب من هم خط اول پست گفتم نيازي به ديتا نداريد
فقط فايلاي اپديت براتون كافيه
پست اولو خيلي وقته نديدم ولي احتمالا توضيحاتش كامله و جواب ميده
چه ريجني؟
خودتون ميتونيد اپديتشو از orbismodding دربياريد
فاصله دوتا محل چقدره؟ اگه كلا تو دو جاي متفاوت هستن و ميخوايد از مغازه به كنسولي كه داخل خونس بريزيد امكانش نيست چون بايد هردو به يه مودم وصل باشنسلام
دوستان من کنسولم داخل خونس اما اینترنتی که ازش میخوام بازی رو دانلود کنم داخل مغازه هس چون اینترنت خونه حجمیه و ساعت رایگان نداره اما اینترنت مغازه داره.
حالا میخواستم ببینم راهی داره که من بازی رو روی ps4 بزنم برا دانلود و از طریق psx در مغازه دانلود رو انجام بدم؟
ریجن بازی آله
گشتم نبود !
خیلی ممنون پس همینکارو میکنم فقط از لحاظ امنیتی خطری برای کنسول مث بن و اینا نداره؟فاصله دوتا محل چقدره؟ اگه كلا تو دو جاي متفاوت هستن و ميخوايد از مغازه به كنسولي كه داخل خونس بريزيد امكانش نيست چون بايد هردو به يه مودم وصل باشن
ميتونيد تو مغازه دانلود كنيد فايلاي pkg رو ببريد خونه با لپ تاپ يا پي سي منتقل كنيد به كنسول وگرنه از راه دور شدني نيست