negrasombra
کاربر سایت
یعنی مثلا برای یه بازی آپدیت ۱.۵ اومده باشه و بعد از اون هم ۱.۷ اومده باشه، به تنهایی ۱.۷ رو دانلود کنیم کفایت می کنه؟روش یکیه
فقط حتما باید اخرین اپدیت باشه وگرنه منتقل نمیشه
یعنی مثلا برای یه بازی آپدیت ۱.۵ اومده باشه و بعد از اون هم ۱.۷ اومده باشه، به تنهایی ۱.۷ رو دانلود کنیم کفایت می کنه؟روش یکیه
فقط حتما باید اخرین اپدیت باشه وگرنه منتقل نمیشه
بله فقط باید اخرین اپدیت باشهیعنی مثلا برای یه بازی آپدیت ۱.۵ اومده باشه و بعد از اون هم ۱.۷ اومده باشه، به تنهایی ۱.۷ رو دانلود کنیم کفایت می کنه؟
دوستان من یک مشکلی دارم که قبلا توی ps3 یا همین اوایل ps4 نبود میخواستم ببینم راهی داره که موقع دانلود (یا همون انتقال) فایل من چند پارتی نشه !؟ (چند پارتی منظورم موقع دانلود نیست میدونم هر پارت 4گیگ هست موقع دانلود یا همون انتقال به کنسول هست، توی عکس مشخصه)
یک عکس هم میزارم. توی عکس نگاه کنید همه بازی ها چند پارت شده واسه دانلود . مثلاً مورتال 14گیگ یه پارته الباقی رفته پارت دو ! بعد مشکل اینجاس موقع انتقال از PC به کنسول شروع به انتقال پارت 14 گیگی میکنه و پارت دوم و شروع به دانلود میکنه و از حجم اینترنتم کسر میشه !
راه حلی داره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان من یک مشکلی دارم که قبلا توی ps3 یا همین اوایل ps4 نبود میخواستم ببینم راهی داره که موقع دانلود (یا همون انتقال) فایل من چند پارتی نشه !؟ (چند پارتی منظورم موقع دانلود نیست میدونم هر پارت 4گیگ هست موقع دانلود یا همون انتقال به کنسول هست، توی عکس مشخصه)
یک عکس هم میزارم. توی عکس نگاه کنید همه بازی ها چند پارت شده واسه دانلود . مثلاً مورتال 14گیگ یه پارته الباقی رفته پارت دو ! بعد مشکل اینجاس موقع انتقال از PC به کنسول شروع به انتقال پارت 14 گیگی میکنه و پارت دوم و شروع به دانلود میکنه و از حجم اینترنتم کسر میشه !
راه حلی داره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز برای من هم همین مشکل پیش اومده بود رفتم از آنتی ویروسم فایروال رو غیرفعال کردم درست شداقا من جدیدا اومدم دیتا انتقال بدم هرکاری کردم تو قسمت تست کانکشن روی internet connection همش failed میده
قبلا درست بود
جدیدا سونی اپدیت داده باید کاری کنیم این درست شه؟
درودسلام دوستان ، چجوری همون اول که میخوام دیتا های یه بازی رو بذارم برا دانلود آپدیت هاشم بذارم ؟ چون وارد کردنشون توسط PSX به ترتیب خاصی نیست یهو داره پکیج 5 وارد میکنه میره رو آپدیت چن دقیقه بعد دوباره میره رو پکیج 4 و ... بعد یهو میبینی باز آپدیت میاد و مجبوری بذاری دانلود شبانه یه روز دیگه صبر کنی . راهی داره از همون اول همه آپدیت هارو بذارم دانلود ؟
نمیشه همون اول اپدیتارو گذاشت.وقتی psx رو با ps4 کانکت کردی و بازی رو رو ps4 میزاری دانلود psx همون لینکایی که دارن دانلود میشن رو میزاره و انگار اینجوریه که تک تک پکیج ها دانلود نمیشن یخورده اول مثلا از پکیج 0 دانلود میشه بعد میپره رو پکیج یک.بعد دوباره پکیج 0 یا اپدیت.باید بزاری دانلود شه تا برسه به دانلود اپدیت.من خودم اول میرم همه پکیج های دیتای اصلی بازی رو دانلود میکنم و میزارم که انتقال پیدا کنه بعد که به اپدیت میرسه سرعت دانلود پایین میاد و تو برنامه psx هم فایل رو پیدا نمیکنه.اون فایل همون اپدیته.بعد لینکشو ورمیدارم و خودم از کامپیوتر دانلود میکنم.سلام دوستان ، چجوری همون اول که میخوام دیتا های یه بازی رو بذارم برا دانلود آپدیت هاشم بذارم ؟ چون وارد کردنشون توسط PSX به ترتیب خاصی نیست یهو داره پکیج 5 وارد میکنه میره رو آپدیت چن دقیقه بعد دوباره میره رو پکیج 4 و ... بعد یهو میبینی باز آپدیت میاد و مجبوری بذاری دانلود شبانه یه روز دیگه صبر کنی . راهی داره از همون اول همه آپدیت هارو بذارم دانلود ؟
کی گفته وسط انتقال دیتا اپدیت میکنه!!!؟؟؟؟نمیشه همون اول اپدیتارو گذاشت.وقتی psx رو با ps4 کانکت کردی و بازی رو رو ps4 میزاری دانلود psx همون لینکایی که دارن دانلود میشن رو میزاره و انگار اینجوریه که تک تک پکیج ها دانلود نمیشن یخورده اول مثلا از پکیج 0 دانلود میشه بعد میپره رو پکیج یک.بعد دوباره پکیج 0 یا اپدیت.باید بزاری دانلود شه تا برسه به دانلود اپدیت.من خودم اول میرم همه پکیج های دیتای اصلی بازی رو دانلود میکنم و میزارم که انتقال پیدا کنه بعد که به اپدیت میرسه سرعت دانلود پایین میاد و تو برنامه psx هم فایل رو پیدا نمیکنه.اون فایل همون اپدیته.بعد لینکشو ورمیدارم و خودم از کامپیوتر دانلود میکنم.
کی گفته وسط انتقال دیتا اپدیت میکنه!!!؟؟؟؟
شما اگه تمام کارا رو درست انجام بدی که اینطوری نمیشه ، چون فایلی که از psx استخراج میشه بازی + آپدیتاش هست
و موقع ریخت دیتا از psx به کنسول، پکیجا به تریتب ریخته میشن اینطوری نیست که یه ذره از 0 باشه بعدا بره رو 1 بعد دوباره بره رو 0 ، شما اگه موقع انتقال دیتا رو خود برنامه psx بخش log رو نگاه کنید میبیند که مثلا یهو 150 تا فایل اونجا هست که همش به مقدارشون اضافه میشه که اگه کنارشونو نگاه کنید قشنگ واضح نوشته مثلا پکیج 6، پاینش دوباره نوشته پکیج 6 ،پکیج 6.........پکیج 6 و بعدش میره رو پکیج 7 و..... همینطوری این روند ادامه پیدا میکنه تا کلا به پکیج آخری برسه و تمامممم
نمی دونم چی بگم چون برا من که اینطوری نیست ، حتی همین امروز صبح هم god of war 3 دانلودش تموم شد و ریختم ولی بازم همچین چیزی که شما میگید برا من اتفاق نیفتادوالا برا من اینجوری نیست بین پکیج ها یهو میپره آپدیت و آپدیت ها ام اسمشون کاملا فرق میکنه با پکیجای عادی .