دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام دوستان
من دیشب طبق راهنما عمل کردم و تونستم موفق بشم لینک های دانلود آپدیت COD BO3 رو از دستگاه استخراج کنم
الان که دوباره دارم متصل میشم در مرحله Test internet Connection این ارور رو میده =>

00cb_screen_shot_2016-04-11_at_5.07.05_pm.png

به نظرتون مشکل از کجاست ؟ از دیروز تا الان آخه چیزی تغییر نکرده !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من دیشب طبق راهنما عمل کردم و تونستم موفق بشم لینک های دانلود آپدیت COD BO3 رو از دستگاه استخراج کنم
الان که دوباره دارم متصل میشم در مرحله Test internet Connection این ارور رو میده =>

00cb_screen_shot_2016-04-11_at_5.07.05_pm.png

به نظرتون مشکل از کجاست ؟ از دیروز تا الان آخه چیزی تغییر نکرده !

فایروال سیستم رو چک کن باید خاموش کن

آنتی ویروس رو هم خاموش کن باید درست شه

• Like
Reactions: Horror
با سلام
دوستان من لینک دانلود بازی هارو با پی اس ایکس ک میگیرم کپی میکنم تو دانلود منیجر وقتی میره برای دانلود اونجا اسمشون ب صورت ای پی میشه باید چی کار کنم درست بشه؟!؟!

جدیدا این شکلی شده؟ قبلا سرعتش چند بود؟
من قبلا فقط یه بار اپدیت ps4 که سیصد مگ بود انتقال دادم
اولین باره که دارم یه فایل حجیم انتقال میدم ( دیویژن ریجن 1) سرعت خیلی پایینه یه 12 ساعتی تایم زده برام. در ضمن از طریق کابل لن دارم انتقال میدم هم پی سی و پلی 4 به کابل لن وصلن

مشکل حل شد خوشبختانه

Sent from my D6603 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aliahmadi2
@aliahmadi2
سلام داش علي من بازي bf 4 رو زماني كه ديتاش رو ميريزم يه آرم disc مياد پايينه بازي و وقتي بازي تموم ميشه ريختن ديتاش ميگه ديسك رو بزار ، را خلش چيه؟

پي اس: من قبلا ديسك بازي bf4 رو داشتم اما ولي از رو ps پاكش كردم

@aliahmadi2
سلام داش علي من بازي bf 4 رو زماني كه ديتاش رو ميريزم يه آرم disc مياد پايينه بازي و وقتي بازي تموم ميشه ريختن ديتاش ميگه ديسك رو بزار ، را خلش چيه؟

این پیغام وقتی میاد که دیتا دیسک هنوز روی کنسول باشه، یه چک دیگه کن شاید اشتباهی رخ داده باشه، اگه هم میتونی بازی رو از توی منوی اصلی هم پاک کن که اون آیکن بره و دوباره بریز(اگه بازی و میتونی دوباره بزاری برای دانلود)

• Like
Reactions: esm nadaram
این پیغام وقتی میاد که دیتا دیسک هنوز روی کنسول باشه، یه چک دیگه کن شاید اشتباهی رخ داده باشه، اگه هم میتونی بازی رو از توی منوی اصلی هم پاک کن که اون آیکن بره و دوباره بریز(اگه بازی و میتونی دوباره بزاری برای دانلود)
علي جان ممنون از جوابت من بعد از ظهر تست ميكنم اگه امي شد اعلام ميكنم

• Like
@aliahmadi2

اگه اکانت هکی خریدن مربوط ب اون هست
صاحب اصلی اکانت دیسک ps3 رو داشته رفته تبدلیش کرده به ps4
یعنی دیتا نسخه پلی ۴ رو دانلود کرده ولی برای چک کردن لایسنس باید دیسک ps3 توی دستگاه باشه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or