دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

برای من هم دقیقا همین مشکل تو bloodborne پیش اومده بود که ابدیت رو میزد 1 (ولی فکر کنم خطای نرم افزاری بود شماره رو اشتباه میزد چون من اخرین ابدیت رو داشتم و co op هم بازی میکردم فقط اون عدد اونجا اشتباهی بود)
در کل اگه فایل های ابدیت رو بصورت دقیق همشونو دارید یه بار بازیو کلا پاک کنید دوباره نصب کنید

نه واس من ورژن 1.00 شده
چون هیچ کدوم از DLC هام از جمله Heart Of Stone رو نمیاره
فایل آپدیت 1.11 رو دارم ولی مشکل اینجاست که آپدیت 1.12 براش اومده و تو لیست دانلود هم اونو نشون میده!
هر چی تو نت میگردم چیزی براش پیدا نمیکنم!

ببخشيد. اين اكانت روي اينترنت مخابرات هم جواب ميده
بله رو همه ISP ها جواب میده اما اگه سرعت دانلود شبانه یا روزانتون از سرورای خارجی با سرورای داخلی خیلی تفاوت داره بخرین .
ممنون
منم اسیاتک دارم سرور خارجی سرعتم 500 و داخلی یه مگ تو شب
این سرویس سایتی که گفتید چطوره ارزش خرید داره
از نظر قطع شدن و محدودیت و این چیزا میگم چون شب با دانلود منجر میذارم و میخوابم دیگه قطع نشه بعد چند دقیقه
نه قطعی نداره جز اینکه سرور قطع باشه که تو اینجور اکانتا پیش میاد حالا چه کاهش پینگ باشه که بیت دانلود چه vp.N . اگه داخلی 1 مگه با این اکانتا هم مجموعا رو 1 مگ میره . واسه من که واقعا مفید بوده تا حالا با اینکه سرعتم هنوز به قدر داخلی نیست تو شب ولی بازم نسبت به قبل خیلی بهتره .

بله رو همه ISP ها جواب میده اما اگه سرعت دانلود شبانه یا روزانتون از سرورای خارجی با سرورای داخلی خیلی تفاوت داره بخرین .

نه قطعی نداره جز اینکه سرور قطع باشه که تو اینجور اکانتا پیش میاد حالا چه کاهش پینگ باشه که بیت دانلود چه vp.N . اگه داخلی 1 مگه با این اکانتا هم مجموعا رو 1 مگ میره . واسه من که واقعا مفید بوده تا حالا با اینکه سرعتم هنوز به قدر داخلی نیست تو شب ولی بازم نسبت به قبل خیلی بهتره .
خیلی ممنون آپلود بوی گرفتم همین کار رو میکنه و خوب اعتبارش هم خیلی بیشتره
ماهی هفت تومن یه ترا هم ظرفیت آپلود میده خیلی عالیه

سلام
دوست عزیز مگه این سایتا لینکای سایت ps رو هم ساپورت میکنن؟؟!!!!!!
الان من لینک زیر رو گذاشتم تو مول اما مستقیم نکرد!!

http://gs2.ww.prod.dl.playstation.n...GAME000-A0108-V0100_2.pkg?downloadId=00000007

سلام
ببخشید دیر جواب دادم.

دوست عزیز من با سایت مول براحتی اینکار رو میکنم یعنی آپلود میکنم که دوتا سرور داره یکی ایران و یکی آلمان ، که روی هر دوتاش جواب میده.

همین الان لینک شما رو تست کردم و جواب داد . راستش تا حالا حتی یه لینک رو هم ندیدم جواب نده .
حالا می بینی اینجوری شد لینک رو پاک کن و مجددا" بذار و راستی شاید حجمت تموم شده باشه و بعدش خوبیش اینه که بعد از آپلود تو این سایت با نهایت سرعت اینترنت میتونی دانلود کنی !!!!
لینک سایت مولی

ببخشید این سئوال رو میپرسم.اما کار این سایت چیه؟
من تا حالا استفاده نکردم.
مول میدونم که لینکهای سایتهایی اپلود فایل رو مستقیم میکنه،میشه از سایتایی مثل رپید شیر،۴شیر و... به صورت مستقیم و بدون محدودیتهایی که اون سایتها دارن،دانلودکرد.
اما این سایت چیه؟
یعنی من از این سایت اکانت بخرم،میتونم با سرعت بالاتر از پلی استیشن استور دان کنم؟!
من سرعت نتم زیاد بالا نیست،سرعت دانلودم ۶۰.
اما بازم وقتی میخوام از ps دانلود کنم سرعت خیلی میاد پایینتر.
این اکانت مشکل منو حل میکنه؟
ممنون میشم یکی از دوستان راهنماییم کنه.

حالا با توجه به توضیحاتی که دوستمون داد این رو هم خدمت شما عرض کنم که این سایت ها با قیمتی ناچیز چند کار برای ما انجام میده یعنی بعد از آپلود کردن فایل ها در این سایتهای لیچر :
1: به کمک برنامه های دانلود منیجر مثل IDM شما فایل مورد نظرتون رو با نهایت سرعت اینترنت تون دانلود میکنید که تو زمان صرفه جویی قابل توجه ی میشه
2: کنسول بجای مثلا 40 یا 60 یا حتی 100 ساعت روشن موندن حالا در هر حالتی ، با 2 یا 3 ساعت روشن موندن در همون حالت به نتیجه دلخواه می رسید .
3:میشه لینک های آپلود شده در لیچر ها رو به اشتراک میذارید که در نتیجه کلی حجم توسط همون سایت لیچر به عنوان تبلیغات بهتون میده ( که همه سایت ها نمیدن ولی اغلب این تبلیغات رو دارن .
چند مزیت دیگه هم داره ولی وقت از همه مهمتره ، چه کامپیوتر چه کنسول برای یه فایل 4 گیگ کلی باید روشن بمونه ولی همین که تایم کاهش پیدا میکنه برای شخصی مثل من خیلی می ارزه .

سایت ها زیادن راپیدپارس ، مول ، ایران لیچ و خیلی های دیگه
ولی من اگه تاکیدم روی مول هست چون باهاش کار کردم و مطمئن هستم به شما معرفی میکنم که بعدا" حرف و حدیثی پیش نیاد .
البته اگه از لینک من وارد سایت بشید و ثبت نام کنید برای من هم تخفیفی در نظر میگیره .
اینم لینک من به سایت مول : سایت مول

Last edited by a moderator:
دوستان چند تا سوال دارم بي زحمت جواب بديد:
١-ديتاي بازي رو ميتونم با psx به pc منتقل كنم و رو اون نگه دارم؟يعني از ps4 حذف كنم و رو هارد pc ارشيو كنم و هر وقت خواستم دوباره به كنسول منتقل كنم؟
٢-ديتاي بازي رو ميشه از بيرون خريد و به كنسول منتقل كرد؟
٣-بجاي دانلود نسخه ديجيتالي ميشه نسخه فيزيكي نصب كرد؟؟
خيلي ممنون

دوستان شما رو windows 10 مشکل انتقال دارید؟؟؟؟
دوست عزیز منم مثل شما همین چند روز پیش ویندوز رو به 10 البته روی کامپیوتر دانلودم ارتقاء دادم
الان با برنامه مشکل پیدا کردم
کسی میدونه علت چیه ؟
این ارور رو میده
Input String was not in a correct format.

دوست عزیز منم مثل شما همین چند روز پیش ویندوز رو به 10 البته روی کامپیوتر دانلودم ارتقاء دادم
الان با برنامه مشکل پیدا کردم
کسی میدونه علت چیه ؟
این ارور رو میده
Input String was not in a correct format.
من رو 7 هم این ارور رو تازگی ها دیدم اما هوی رین رو انتقال دادم ...مشگلی نداشتم...چون می خواستم به 10 ارتقا بدم گفتم شاید مشکلی باشه فعلا از 7 استفده می کنم

من رو 7 هم این ارور رو تازگی ها دیدم اما هوی رین رو انتقال دادم ...مشگلی نداشتم...چون می خواستم به 10 ارتقا بدم گفتم شاید مشکلی باشه فعلا از 7 استفده می کنم
آخه روی ویندوز های 7 و 8 و 8.1 که تا الان داشتم توی این چند سال حتی 1 بار هم ارورر بهم نداده بود
خیلی چیز ها رو تست کردم
کلا فایروال ویندوز رو OFF کردم
دیفیندر ویندوز 10 رو غیر فعال کلی کردم
آنتی ویروس رو آناینستال کردم
چندین مسیر مشخص رو تست کردم مثل C:\Program Files و ... و حتی جاهای قبلی توی ویندوز های قبلی و ...
والی به محض ورود با این اررور مواجه میشم
کلافه کرده منو

نمی دونم ربط داره یا نه !!!!!!
الان یه کار خاص کردم
البته ارور داره میگه که در مسیر صحیح نیست
الان هم بعد باز شدن برنامه ارورر فوق رو میده
ولی با این تفاوت که برنامه لینک رو گرفت
کاری که الان انجام دادم این بود
توی قسمت فایروال ویندوز برنامه psxdownloadhelper.exe پیدا کردم و هر دو رو حذف کردم ( 2 بار این psxdownloadhelper.exe اونجا بود)
بعد یکبار در مسیر فعلی با ادمینیستراتو (مدیریت ) اجرا کدم و با ویندوز بهش اجازه مجدد دادم که از فایروال بتونه رد بشه ( در حالت روشن بودن فایروال )
بعد تست کردم دیدم PS4 بعد از SET کردن پروکسی مشکلی و اررورری نداد و توی PC لینک رو مشاهده کردم و گذاشتمش توی IDM البته موقع قرار دادن فایل در IDM در کمال ناباوری دیدم اسم فایل رو اتوماتک عوض میکنه و یه چیزی شبیه IP وارد کرده به جاش
البته متوجه شدم و اسمش رو دستی عوض کردم و صحیح قزار دادم
الان ئداره دانلود میشه
فردا تست کنم ببینم موقع انتقال گیر میده یا نه

کلا خیلی ضد حال شده !!!

تازه PS4 هم اون 50 گیگ آخر هارد رو برام بلاک کرده اجازه نمیده ازش استفاده کنم و اونم شده قوز بالا قوز ~X(~X(

Last edited by a moderator:
نمی دونم ربط داره یا نه !!!!!!
الان یه کار خاص کردم
البته ارور داره میگه که در مسیر صحیح نیست
الان هم بعد باز شدن برنامه ارورر فوق رو میده
ولی با این تفاوت که برنامه لینک رو گرفت
کاری که الان انجام دادم این بود
توی قسمت فایروال ویندوز برنامه psxdownloadhelper.exe پیدا کردم و هر دو رو حذف کردم ( 2 بار این psxdownloadhelper.exe اونجا بود)
بعد یکبار در مسیر فعلی با ادمینیستراتو (مدیریت ) اجرا کدم و با ویندوز بهش اجازه مجدد دادم که از فایروال بتونه رد بشه ( در حالت روشن بودن فایروال )
بعد تست کردم دیدم PS4 بعد از SET کردن پروکسی مشکلی و اررورری نداد و توی PC لینک رو مشاهده کردم و گذاشتمش توی IDM البته موقع قرار دادن فایل در IDM در کمال ناباوری دیدم اسم فایل رو اتوماتک عوض میکنه و یه چیزی شبیه IP وارد کرده به جاش
البته متوجه شدم و اسمش رو دستی عوض کردم و صحیح قزار دادم
الان ئداره دانلود میشه
فردا تست کنم ببینم موقع انتقال گیر میده یا نه

کلا خیلی ضد حال شده !!!

تازه PS4 هم اون 50 گیگ آخر هارد رو برام بلاک کرده اجازه نمیده ازش استفاده کنم و اونم شده قوز بالا قوز ~X(~X(

من صبحی ابدیت Nbaرو گذاشتم دانلود بشه اسم فایل هم شبیه ipشده و فرمت فایل هم عوض شد ولی راحت ابدیت رو انتقال دادم

• Like
Reactions: nimaprince
دوستان دقیق نمیدونم ولی من بعد دانلود امروز راحت تونستم با همون دستور بالایی که گزاشتم فایل هم انتقال بدم و راحت انجام داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or