دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام.مشکل جدی دارم.psx من به ps4 وصل نمیشه.فیلد میزنه تو ps4.بعذ از تست کانکشن که میزنم.خود برنامه psx هم تا بازش میکنم پیغام میده. input string was not correct format

فایروال سیستم + آنتی ویروس کلا خاموش کن

اون پیغام هم نادیده بگیر مشکلی پیش نمیاد

دوستان لطفا راهنمایی کنید چطور باید همراه با لینکهای دیتای بازی لینکهای اپدیتشم بدست اورد هر کاری میکنم لینکای اپدیت رو نمیده[-(
متاسفانه نمیشه همراه با دیتا ابدیت رو بگیرید شما اول باید دیتا رو دانبود کنید در حین انتقال به قسمتی میرسه که نرم افزار یه فایل جدید پیدا میکنه اون فایله ابدیته و اون موقع باید دانلودش کنید.
سلام
این روش بعد از اپدیت هنوز جواب میده؟
بله جواب میده

سلام
من امروز برای اولین بار از PSX Helper خواستم استغاده کنم و بازی Zombi را دانلود کنم ولی وقتی داشتم اخرین پارت بازی که 768 مگ بود میزدم متوجه تفاوتی شدم و ان هم تفاوت حجم بازی در Ps4 و PSX بود .
حجم بازی در Ps4 نزدیک به 10 گیگ هست ولی در PSX حجم بازی 13 گیگ هست !
این را هم بگم من بتزی را 5 روزی هست در PS4 به صورت حالت stop نگه داشتم, آیا امکان داره که آپدیت 3 گیگ برای بازی اومده باشه و حجم فایل در PSX و PS4 کتفاوت باشه ؟ لطفا از کمک خودتون دریغ نکنید چون یک عالمه اینترنت می خوتم خرج این بکنم .
مرسی

سلام
من امروز برای اولین بار از PSX Helper خواستم استغاده کنم و بازی Zombi را دانلود کنم ولی وقتی داشتم اخرین پارت بازی که 768 مگ بود میزدم متوجه تفاوتی شدم و ان هم تفاوت حجم بازی در Ps4 و PSX بود .
حجم بازی در Ps4 نزدیک به 10 گیگ هست ولی در PSX حجم بازی 13 گیگ هست !
این را هم بگم من بتزی را 5 روزی هست در PS4 به صورت حالت stop نگه داشتم, آیا امکان داره که آپدیت 3 گیگ برای بازی اومده باشه و حجم فایل در PSX و PS4 کتفاوت باشه ؟ لطفا از کمک خودتون دریغ نکنید چون یک عالمه اینترنت می خوتم خرج این بکنم .
مرسی

سلام

داداش مطمعن باش هر لینکی که PSX بهت میده آخرین لینک + آپدیت بازی هست و قطعا لینکها سالمه و هی مشکلی نداره :)

• Like
Reactions: Miniature Rose
من تا مرحله آخر رفتم و همه چيز ok شد . بازي رو هم از store گذاشتم روي دانلود روي ps4 , ولي تو برنامه psx هيچ اتفاقي نيفتاد . بازي رو قبلا دانلود کردم دو پارت 4gb و 2gb ولي قسمت browse نمياد که پارت 1 رو انتخاب کنم .
باید حتما با psx بازی رو دانلود کنم؟!!!

این سه چهار تا کادر رو نشون نمیده !!!
1234.jpg

Last edited by a moderator:
فکر کنم یک بار دیگه همه چیز رو از اول وصل کن درست میشه احتمالا
چند بار امتحان کردم
هم با adsl و هم با اینترنت موبایل
همه چیز ok میشه ولی قسمتی که باید پارت 1 رو اضافه کنم گزینه ها نیستن
در ضمن من قبلا بازی رو دانلود کردم با pc

چند بار امتحان کردم
هم با adsl و هم با اینترنت موبایل
همه چیز ok میشه ولی قسمتی که باید پارت 1 رو اضافه کنم گزینه ها نیستن
در ضمن من قبلا بازی رو دانلود کردم با pc

در واقع به اینترنت نیازی نیست

کابل ها رو درست وصل کردی؟:-/

سلام
دوباره مشکل پیدا کردم . این بار سرعت دانلود در PSX هم اصلا جور در نمیاد و خیلی کم هست . من با اینترنت ایرانسل دانلود می کنم که در همین لحظه سرعت ـش 800 Kb هست ولی برای دانلود بازی سرعت ـش 200 هست .
چکار کنم ؟

در واقع به اینترنت نیازی نیست

کابل ها رو درست وصل کردی؟:-/
منظورم این بود که هم از مودم adsl و هم از hotspot گوشی به عنوتن سویچ (ارتباطی) استفاده کردم , توی قسمت test internet collection هم همه چیز ok هستش
یعنی ارتباط بین pc و ps4 برقرار میشه
ولی تو برنامه psx اون کادرا رو نشون نمیده !!!

منظورم این بود که هم از مودم adsl و هم از hotspot گوشی به عنوتن سویچ (ارتباطی) استفاده کردم , توی قسمت test internet collection هم همه چیز ok هستش
یعنی ارتباط بین pc و ps4 برقرار میشه
ولی تو برنامه psx اون کادرا رو نشون نمیده !!!

اگه اینطوری پس مشکل به لپ تاپ یا برنامه PSX برمیگرده

از این لینک استفاده کن برای برنامه PSX

با اگه میتونی از لپ تاپ یا کامپیوتر دیگه ای استفاده کن

سلام
دوباره مشکل پیدا کردم . این بار سرعت دانلود در PSX هم اصلا جور در نمیاد و خیلی کم هست . من با اینترنت ایرانسل دانلود می کنم که در همین لحظه سرعت ـش 800 Kb هست ولی برای دانلود بازی سرعت ـش 200 هست .
چکار کنم ؟

وقتی اینطوری میشه اول چک کن که PC با لپتاپ با کابل وصل شده باشه یعنی اون پایین آنتن وایرلس نباشه

اگه باز مشکل سرعت داشتی لازمه که هم PS4 و هم لپ تاپ رو ری استارت کنی و دوباره همه کارهارو از اول انجام بدی

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or