منم این مشکل رو داشتم رو بعضی بازیها، نمیدونم مشکل کجاست من چند بار تلاش کردم و چند بار کانکت و دیسکانکت و... کردم درست شد.سلام دوستان
موقعی که دیتا رو دارم انتقال میدم روی یه جحمی میمونه و دیگه تکون نمیخوره الان دو روزه گرفتارم
دوستان من لپ تاپ و کنسول رو با وای فای وصل میکنم و برای تونل کردن از psx فقط پ. ر. و. ک. س. ی رو ست میکنم و به درستی کار میکنه فقط سرعت انتقال خیلی پایینه، حدود 1MBps؛
الان هر دو رو با کابل به مودم وصل کنم سرعت بیشتر میشه؟ بعد تنظیماتش مثل قبله و فقط باید به کنسول یه پ. ر. و. ک. س. ی بدم یا تنظیمات بیشتری میخواد؟؟
سلام دوستان
موقعی که دیتا رو دارم انتقال میدم روی یه جحمی میمونه و دیگه تکون نمیخوره الان دو روزه گرفتارم
هر چیزی که توی قسمت دانلود پلی استیشن بیاد میشه حتی فیلم و اهنگسلام. می خواستم ببینم هنوز هم میشه با psx آپدیت بازی ها رو دانلود کرد؟
شنیده بودم دیگه نمیشه آپدیت دانلود کرد.
دوستان من یک مشکل عجیبی دارم
بازی هارو وقتی از طریق PSX منتقل می کنم آخرای نصب 20/30 مگ مونده تموم بشه پیام خطا میده که cannot install و ارور CE-34016-4 رو می بینم توضیحات هم نوشته data cruppted
ویندوزم 10 هست
سرعت انتقال هم مشکلی نداره 50/60مگ در ثانیه انتقال میده تا وقتی به انتها برسه و ارور بده
دوستان راهی هست که سرعت انتقال رو افزایش داد؟
واس من با کابل لن تا 12 مگ میریزه
شنیدم بیشتر هم میشه آره؟