دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

من یه بازی freetoplay از استور گرفتم که حجمش رو موقع دانلود میزنه 6.5 گیگ ولی نرم افزار psx فقط لینک 4.5 گیگش رو بهم میده حالا این دو گیگ رو که آپدیت بازی هست رو چطوری باید لینکش رو بگیرم ؟

سلام و خسته نباشید
بچه ها,چرا برنامه برا من اجرا نمیشه و ارور میده؟؟؟؟؟؟
بعد از اینکه از حالت زیپ در میارم و دو تا گزینه که یکیش حجمش 70kb و یکیش 726kb هستش دابل کلیک می کنم ولی اجرا نمی شن و ارور میدن
ویندوزمم 7 هستش و وقتیم که طبق آموزش رو این دو گزینه راست کلیک می کنم و گزینه Run as administrator رو انتخاب می کنم بازم ارور میده
help wizard.exe _ .net fremework initialtion error
اینم اروری که می ده
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید

سلام و خسته نباشید
بچه ها,چرا برنامه برا من اجرا نمیشه و ارور میده؟؟؟؟؟؟
بعد از اینکه از حالت زیپ در میارم و دو تا گزینه که یکیش حجمش 70kb و یکیش 726kb هستش دابل کلیک می کنم ولی اجرا نمی شن و ارور میدن
ویندوزمم 7 هستش و وقتیم که طبق آموزش رو این دو گزینه راست کلیک می کنم و گزینه Run as administrator رو انتخاب می کنم بازم ارور میده
help wizard.exe _ .net fremework initialtion error
اینم اروری که می ده
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید

سلام آخرین نسخه Net Framework رو از اینجا بگیر نصب کن

بچه ها,من یه مشکلی همون اول تنظیمات دارم,ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
تو مرحله اخر,موق test internet connection تو قسمت internet connection ارور(failed) میده و دیگه ادامه پیدا نمیکنه.
ESET Smart Security رو کامپیوترم ندارم,طبق گفته بچه ها که بخوام خاموشش کنم.طبق آموزش یه سایت دیگه هم این تنظیمات Primary DNS : 4.2.2.4
Secondary DNS : 8.8.8.8 رو هم انجام دادم,ولی متاسفانه فرجی نشد.
میشه لطف بفرمایید و بگید مشکل از کجاست؟
خیلی ممنون

بچه ها,من یه مشکلی همون اول تنظیمات دارم,ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
تو مرحله اخر,موق test internet connection تو قسمت internet connection ارور(failed) میده و دیگه ادامه پیدا نمیکنه.
ESET Smart Security رو کامپیوترم ندارم,طبق گفته بچه ها که بخوام خاموشش کنم.طبق آموزش یه سایت دیگه هم این تنظیمات Primary DNS : 4.2.2.4
Secondary DNS : 8.8.8.8 رو هم انجام دادم,ولی متاسفانه فرجی نشد.
میشه لطف بفرمایید و بگید مشکل از کجاست؟
خیلی ممنون

اگه گزینه IP تو تست اینترنت درست باشه و فقط Internet Connection ارور بده، مشکل از FireWall سیستمه، کلا فایر وال رو خاموش کن

در ضمین DNS هارو هم روی اتوماتیک بزار

دوستان یه مشکلی دارم راهنمایی کنین ممنون میشم،
من وقتی بازیارو داخل دستگاه اضافه کردم مثلا فالوت حجمش 32 گیگ هستش ولی وقتی با نرم افزار شروع میکنه به ریختن بازی حجم میشه 4.9 گیگ بعدش سر 4 گیگ ارور میده که نمیتونه دانلود کنه مشکل از کجاست به نظرتون.
ممنون

من یه بازی freetoplay از استور گرفتم که حجمش رو موقع دانلود میزنه 6.5 گیگ ولی نرم افزار psx فقط لینک 4.5 گیگش رو بهم میده حالا این دو گیگ رو که آپدیت بازی هست رو چطوری باید لینکش رو بگیرم ؟

وقتی لینک رو میگیری توی آدرس قبل از قسمت pkg. باید آدرس رو عوض کنی چون فرمت دیتا توی PSN به صورت 4 گیگ 4 گیگه . مثلا این لینک پچ بلادبورنه که بخش اولشه و 4 گیگه : http://gs2.ww.prod.dl.playstation.n...dr=72.247.185.25&downloadType=ob&product=0183

حالا من بخوام قسمت دومشو بگیرم باید V0100_0 رو به V0100_1 تبدیل کنم و میشه این : http://gs2.ww.prod.dl.playstation.n...dr=72.247.185.25&downloadType=ob&product=0183

اگه بازم از دیتا مونده بود بجای 1 , 2 رو میزاری و همینجوری تا انتهای دیتا .

سلام بچه ها
من همه مراحل رو طبق آموزش انجام دادم,ولی هیچ آدرس لینکی برا دانلود رو نرم افزار نمیاد!!!!!میشه یه لطفی بکنید و بفرمایید مشک از کجاست؟؟؟؟؟خیلی ممنون

سلام دوستان من یه مشکل بزرگ دارم فایل هارو شب که دانلود میزارم با idm ، تا صبح مثلا 6 ساعت که میزارم دانلود 3 ساعت وقت دانلود ها رو rebuild میگیره دانلود نمیکنه فایل ها رو ری بلد میکنه گزینه ای هست بزنیم مثلا ریبلد رو بعد از تمام شدن تموم فایل ها تو دانلود شروع کنه یا نمیدنم پیشنهادی کسی داره؟

سلام بچه ها
من همه مراحل رو طبق آموزش انجام دادم,ولی هیچ آدرس لینکی برا دانلود رو نرم افزار نمیاد!!!!!میشه یه لطفی بکنید و بفرمایید مشک از کجاست؟؟؟؟؟خیلی ممنون

تست اینترنت میگیری همه گزینه های درسته؟ اینترنت به دستگاه میرسه؟

سلام
من همه مراحل رو میرم و دیتای فیفا 16 رو دارم ولی آخرش همچین چیزی نمیاد خالیه عین اول!
v4p4jpm2e9ap1oxsqm9a.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان من لپ تاپ و کنسول رو با وای فای وصل میکنم و برای تونل کردن از psx فقط پ. ر. و. ک. س. ی رو ست میکنم و به درستی کار میکنه فقط سرعت انتقال خیلی پایینه، حدود 1MBps؛
الان هر دو رو با کابل به مودم وصل کنم سرعت بیشتر میشه؟ بعد تنظیماتش مثل قبله و فقط باید به کنسول یه پ. ر. و. ک. س. ی بدم یا تنظیمات بیشتری میخواد؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or