دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام خسته نباشید. پس از آمدن آپدیت 3.11 من هنگامی که آپدیت را دانلود میکنم و وقتی ready to install میاد دیگه دانلود نمیشه و مینویسه دوباره دانلود کنید لطفا کمکم کنید.

سلام دوستان عزیز کسی میتونه یه ویدیو کامل ازنحوه وصل کردن ps4 به کامپیوتر با برنامه psx بزاره ؟ مرسی. آخه من هر کاری میکنم نمیتونم وصل بشم میخام ببینم مشکل از کجاست . تشکر

سلام
من به يه مشكل برخوردم ٢ بار با psx باي رو ريختم رو دستگاه اما روي بازي سوم همش ارور ip ميده، همه ip هارو تست كردم اما همش cannot obtain ميده

سلام
من به يه مشكل برخوردم ٢ بار با psx باي رو ريختم رو دستگاه اما روي بازي سوم همش ارور ip ميده، همه ip هارو تست كردم اما همش cannot obtain ميده
مودم و خاموش کن بزار 5دقیقه خاموش باشه بعد که وصل کردی دوباره IP جدید بهت میده اونو بزن فکر کنم حل میشه مشکلت

سلام من یکبار اپدیت ان بی ای ورژن 1.2 رو دانلود و با برنامهpsx نصب کردم الان باز اپدیت جدید اومده ورزن 1.3 حجمش 2.4 باز از اول باید دانلود کنم؟ راهی هست بشه ادامه اپدیتو فقط بخاد با کنسول دان بشه

من که سر در نیاوردم!
تنطیمات نتورک کنسول و وارد کردن اون آی پی و پورت پیش فرض رو بلدم ولی بعدش نمی دونم چی کنم!
من دیتا ها رو روی دیسک دارم!

دیتارو بریز روی هارد لپتاپ یا کامپیوترت

یه کابل لن از مودم به لپتاپ و یه کابل از PS4 به مودم وصل کن

فایروال لپتاپ خاموش کن - آنتی ویروس هم خاموش کن کلا

بقیه مراحل طبق آموزش PDF انجام بده

دیتارو بریز روی هارد لپتاپ یا کامپیوترت

یه کابل لن از مودم به لپتاپ و یه کابل از PS4 به مودم وصل کن

فایروال لپتاپ خاموش کن - آنتی ویروس هم خاموش کن کلا

بقیه مراحل طبق آموزش PDF انجام بده
من وقتی تنظیمات سیتینگ رو رو کنسول انجام می دم و اون آی پی و ... رو وارد می کنم تو مرحله ی نهایی یعنی تست کردنش تو کانکشن اینترنت ارور می ده!
ولی دوباره که از قسمت Easy خودش همه چی رو تنظیم می کنه تست بدون مشکل میشه!
پ ن : چیز شکن ندارم!

من وقتی تنظیمات سیتینگ رو رو کنسول انجام می دم و اون آی پی و ... رو وارد می کنم تو مرحله ی نهایی یعنی تست کردنش تو کانکشن اینترنت ارور می ده!
ولی دوباره که از قسمت Easy خودش همه چی رو تنظیم می کنه تست بدون مشکل میشه!
پ ن : چیز شکن ندارم!

خب حالت Easy معلومه که مشکلی نداره
وفتی اینترنت کانکشن ارور میده پس مشکل اینه که نت نمیرسه به دستگاه، باید حتما فایروال ویندوز خاموش کنی و آنتی ویروسو غیرفعال!

فیل تر شده مگه لینکه؟

خب مشکل کانکشن با خاموش کردن فایوال حل شد. بابت این ممنونم!
خب دیتا ها روی پی سی ریخته شد! البته ترتیبش رو نمی دونم! مهمه ؟! چند فایل ۴ گیی و ۲ و ۳ گیگی بودن! ( درایو کلاب)
کابل ها هم همونطوری که گفتید هستش!
فقط الان موندم چطور انتقال بدم به دستگاه؟!
اول باید بازی رو که می خوام از استور بگیرم خریداریش کنم بعد انتقال بدم یا اول انتقال بدم به دستگاه بعد خریداری کنم؟!
این نحوه ی انتقالش رو بگید ممنون میشم اون پی دی اف برام کمی سخت بود فهمیدنش!

- - -ویرایش - - -

خب حالت Easy معلومه که مشکلی نداره
وفتی اینترنت کانکشن ارور میده پس مشکل اینه که نت نمیرسه به دستگاه، باید حتما فایروال ویندوز خاموش کنی و آنتی ویروسو غیرفعال!

فیل تر شده مگه لینکه؟
نه مشکل چیز دیگه بود!

خب مشکل کانکشن با خاموش کردن فایوال حل شد. بابت این ممنونم!
خب دیتا ها روی پی سی ریخته شد! البته ترتیبش رو نمی دونم! مهمه ؟! چند فایل ۴ گیی و ۲ و ۳ گیگی بودن! ( درایو کلاب)
کابل ها هم همونطوری که گفتید هستش!
فقط الان موندم چطور انتقال بدم به دستگاه؟!
اول باید بازی رو که می خوام از استور بگیرم خریداریش کنم بعد انتقال بدم یا اول انتقال بدم به دستگاه بعد خریداری کنم؟!
این نحوه ی انتقالش رو بگید ممنون میشم اون پی دی اف برام کمی سخت بود فهمیدنش!

- - -ویرایش - - -

نه مشکل چیز دیگه بود!

ببین داداش شما اول بازی که میخای انتقال بدی از PSN Store خریداری کنی تا فایل دانلود بیاد داخل لیست دانلود دستگاهت تا بعد بتونی انتقال بدی

طبق آموزشی که توی PDF هست(فکر کنم صفحه 13) برنامه PSX رو Englisi من، بعد بروی توی Setting بعد آدرس اون فولدر که دیتا بازی داخلشه بهش بده، بعد تیک Auto Replac File رو هم بزار

اکه همه لینکها درست باشه وقتی توی PS4 دکمه Resume رو بزنی دیتا منتقل میشه با سرعت تقریبا 6-7 مگابایت بر ثانیه

دوستان من سیستم با وایرلس به مودم وصل هست و ps4 با کابل لن به مودم هر کاری میکنم تو قسمت conection test فیل میشه و ارور ce-33986-9 میده فایروال و انتی ویروس را هم غیر فعال کردم ولی اثری نداشت !

دوستان من یه مشکل دارم بازی دیستنی رو دارم اپدیت 17 گی فایلشو دارم حالا چوم نریختم یه آپدیت دیگه داده حالا من اون 17 گیگو نریختم گیر کردم کسی میدونه این 17 گیگو چطوری میتونم بریزم تا مجبور نشم اپ بدی رو باز 18 دان نکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or