دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام. می خواستم بدونم میشه اپدیت بازی هارو با pc دانلود کرد بعد وارد دستگاه کرد؟من هفته ی دیگه gta می خوام بگیرم ولی ۸ گیگ اپدیت داره می خوام قبل از اینکه بگیرمش اپدیتشو دانلود کنم، راهی وجود داره؟ ممنون میشم کمکم کنید. این برنامه فقط بازی هایی که داخل خود دستگاه دانلود میکنه.

- - -ویرایش - - -

سلام. می خواستم بدونم میشه اپدیت بازی هارو با pc دانلود کرد بعد وارد دستگاه کرد؟من هفته ی دیگه gta می خوام بگیرم ولی ۸ گیگ اپدیت داره می خوام قبل از اینکه بگیرمش اپدیتشو دانلود کنم، راهی وجود داره؟ ممنون میشم کمکم کنید.
سلام.بله میشه.
برو کامل اول همین تاپیک PSX Download Helper رو بخون.این نرم افزار اینکارو واست انجام میده کارباهاش سادس ولی اگر هیچی نمیدونی از پلی4 ممکنه واست سخت باشه.
فقط یک نکته بسیار مهم » حتما رجیون دیسک با رجیون آپدیت باید یکی باشه.مثلا اگر دیسکی که خریدی رجیون 1 یا ALL بود ولی آپدیتی که دانلود کردی رجیون 2 بود، اینا بهم نمیخورن و ارور میده.
پس مطمئن شو رجیون بازیت چیه بعدن شروع کن به دانلود.
از بچه ها در تاپیک بغلی لینک های PSX ، میتونی درخواست بدی فلان بازی فلان رجیون آپدیتشو بهت بدن.

موفق باشی :)

دوستان راهی نیست بتونیم گوشی آندرویدی رو به عنوان Access Point تو PC استفاده کنیم؟! تا بتونیم کنسول و PC رو به هم وصل کنیم؟
از برنامه PadNet هم استفاده کردم ولی WiFi رو فعال نمیکنه!

آقا این برنامه به مشکل خورده؟! قبلاً بازی های زیادی رو باهاش وارد PS4 کردم، ولی الآن DriveClub به بن بست خورده. نسخه کامل با DLCها رو خریدم و از طریق برنامه هم فایل های خود بازی رو گرفتم که شد 3 تا فایل 4 گیگی و یدونه 2 و خورده ای. هنوز فایل های آپدیت رو ندارم.
برنامه رو که وصل کردم، تونستم تا 2 گیگ و خورده ای برم، ولی بعدش متوقف شد و ارور میده و میگه cannot download. توی چند تا پست دیدم که دوستان میگن بعد از آپدیت اخیر سونی، باید آپدیت های خود بازی رو هم بریزیم تا دانلود درست جلو بره. ولی مشکل اینجاست که کادر مخصوصی توی برنامه نمیاد که آپدیت ها رو توش بریزم! :| فقط کادرهای فایل های خود بازی میاد و اون ها رو میریزم ولی باز خرابه.

آقا این برنامه به مشکل خورده؟! قبلاً بازی های زیادی رو باهاش وارد PS4 کردم، ولی الآن DriveClub به بن بست خورده. نسخه کامل با DLCها رو خریدم و از طریق برنامه هم فایل های خود بازی رو گرفتم که شد 3 تا فایل 4 گیگی و یدونه 2 و خورده ای. هنوز فایل های آپدیت رو ندارم.
برنامه رو که وصل کردم، تونستم تا 2 گیگ و خورده ای برم، ولی بعدش متوقف شد و ارور میده و میگه cannot download. توی چند تا پست دیدم که دوستان میگن بعد از آپدیت اخیر سونی، باید آپدیت های خود بازی رو هم بریزیم تا دانلود درست جلو بره. ولی مشکل اینجاست که کادر مخصوصی توی برنامه نمیاد که آپدیت ها رو توش بریزم! :| فقط کادرهای فایل های خود بازی میاد و اون ها رو میریزم ولی باز خرابه.
منم این مشکل رو دارم، تازه فقط برا آپدیت، فایلاشم گرفتم ولی باز error میده
اگه کسی چیزی میدونه یا شما چیزی دستگیرت شد بگین دس منم بگیرین.

ببین اینکارو کن »
برو توی PSX download helper و اجراش کن و اینها.
یک عدد پوشه داخل کامپیوترت بساز و همه فایل های پلی4 و دیتای همه بازی ها که میخوای انتقال بدی بریز توش.مثلا بزار C : / / Files / Playstation 4 و درون این پوشه بریز.
اون بالا در قسمت تب ها بزن Setting و اون بالا میبینی یه جا نوشته auto find replace file FOLDER بزن روی کلمه ی فولدر و همون فولدر بالایی رو بهش نشون بده.

از آلان به بعد دیگه هی نباید ازت بخواد فایل رو خودت انتخاب کنی.خودش باید بفهمه.

از یه طرف دیگه،میتونی خودت آی پی دستی بدی؟
واسه اینکار کلن اینترنت کامپیوترت رو قطع کن، سیم LAN رو بین پلی4 و کامپیوتر بزن، براحتی به کامپیوترت برای پورت LAN یک آی پی مثلا 192.168.1.5 انتخاب کن واسه پلی4 هم همه چیزو اتومات بزن فقط رسیدی به پرو9ک8سی همون آیپی کامپیوترت رو بزن.برنامه PSX رو اجرا کن و تست کن.بعید میبینم قطع بشه.

با اين برنامه ميشه فايلهاي آپديت بازيهاي ps3 رو هم منتقل كرد؟
تو اینترنت خیلی گشتم ولی ندیدم واسه پلی3 هم بشه ازش استفاده کرد.فکر کنم خیر نمیشه.

منم این مشکل رو دارم، تازه فقط برا آپدیت، فایلاشم گرفتم ولی باز error میده
اگه کسی چیزی میدونه یا شما چیزی دستگیرت شد بگین دس منم بگیرین.
اتفاقا من آپدیت ها رو بدون مشکل انتقال میدم.نمیدونم شاید چون هیچ آنتی ویروسی نصب نکردم و از ویندوز 7 استفاده می کنم...
عجیبه وسطاش ارور میده! حالا اگر اولش بود میگفتیم کلن وصل نشده ولی اینکه وصله یهو قطع بشه اینگار فایر والی آنتی ویروسی چیزی قطعش میکنه.نمیدونم والا! :d

دوستان از psx تو ویندوز 10 هم میشه استفاده کرد ؟
مشکلی نداره ؟

من یه نسخه ازش دارم که باهاش تو ویندوز 7 کار می کردم . همون تو 10 هم جواب میده یا نسخه جدید داره ؟

دمتون گرم

سلام و خسته نباشید.من آپدیت بازی the witcher رو گرفتم حالا که میخوام برم تو برنامه psx همون تو اولین صفحه که ip و port رو نوشته وقتی start رو میزنم یه اروری میده میگهport or IP like' some question,modify the port and chek the IP information error message:value cannot be null لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه

دوستان از psx تو ویندوز 10 هم میشه استفاده کرد ؟
مشکلی نداره ؟

من یه نسخه ازش دارم که باهاش تو ویندوز 7 کار می کردم . همون تو 10 هم جواب میده یا نسخه جدید داره ؟

دمتون گرم
من خودم با ویندوز 10 میزنم مشکلی نیست اصلا
سلام و خسته نباشید.من آپدیت بازی the witcher رو گرفتم حالا که میخوام برم تو برنامه psx همون تو اولین صفحه که ip و port رو نوشته وقتی start رو میزنم یه اروری میده میگهport or IP like' some question,modify the port and chek the IP information error message:value cannot be null لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه
دوست عزیز آدرس پورت رو IP رو چک کن احتمال زیاد اشتباه وارد کرده باشی. اگه باز به مشکل برخوردی، فایروال ویندوزات رو جلوش رو ببند.

سلام دوستان بنده برنامه رو دانلود کرده و از فایلی راهنمایی که pdf هم هست رفتم جلو... ولی در قسمت تنظیمات برای ps4 در ستینگ نمدونم تو wifi باید برم یا lan ???
در ضمن من روشی میخوام برم که بشه ps4 رو با کابل له مودم وصل نکنم چون مودم به دستگاه دوره... البته لپ تاب هم دارم.. ممنون اگه راهنماییک کنید.

سلام دوستان بنده برنامه رو دانلود کرده و از فایلی راهنمایی که pdf هم هست رفتم جلو... ولی در قسمت تنظیمات برای ps4 در ستینگ نمدونم تو wifi باید برم یا lan ???
در ضمن من روشی میخوام برم که بشه ps4 رو با کابل له مودم وصل نکنم چون مودم به دستگاه دوره... البته لپ تاب هم دارم.. ممنون اگه راهنماییک کنید.
ببین اگر تو تنظیمات پلی4 بری روی LAN میشه همون کابل! اگر نمیخوای کابل به پلی4 بزنی که بایستی بزنی WiFi ولی وایرلس سرعت انتقالش کمه خیلی کمتره از کابل هست و واسه انتقال بازی واقعا اذیت میشی.بهرحال وایرلس راحته دیگه نمیخواد دنبال کابل بگردی.

این یک.
دوم اینکه شما میتونی پلی4 رو بزنی به کامپیوتر،کامپیوتر رو وصل کنی به اینترنت (از طریق وایرلس) و هم پلی4 به اینترنت وصله هم کامپیوترت!! اینجوری هم میتونی از برنامه PSX استفاده کنی و فایل ها رو با سرعت بفرستی به پلی4 هم اینترنت داری.
این روش هم صد باری هست گفتیمش وجدانن یکم صفحات قبلی رو بگردی قشنگ متوجه میشی خودمم چندبار نوشتم.

راستی لازم نیست خیلی سخت در موردش فکر کنی.خیلی سادست.ما تنظیمات عجیب و غریب نمیدیم که وصل میشیم فقط چنتا دونه نکته ریز هست که آروم آروم یاد میگیری خودت اوستا میشی.
چندبار آزمون و خطا انجام بدی قشنگ دستت میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or