دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

گرفتن لینک از کنسول و دانلود با pc و انتقال به کنسول! :d
با اینترنت گوشیت یا با اینترنت خونه؟!

اگر با اینترنت خونست که با کابل و مودم و اینا میشه

اگر منظورت اینترنت گوشیه »
گوشیت اندروید ـه؟
ورژن 4 هست ؟ مثلا ژلی بین یا آیس کریم؟
حله »
برو تو تنظیمات گوشی، برو به گزینه ای به اسم More و بگرد Tethering and hotspot رو پیدا کن.کلمه HotSpot مد نظرت باشه هر جا دیدی برو توش!
حالا از تنظیمات هات اسپات شما یک نام و یک پسورد انتخاب کن مثلا اسم شبکه رو بزار meysam پسوردش هم بزار meysam123meysam
حالا برو توی پلی 4 خیلی معمولی به تنظیمات برو بعد Network بعد گزینه وایرلس رو انتخاب کن و شبکه meysam رو پیدا کن و پسوردش هم بزن خیلی معمولی وصل شو، بعدن بهت میگم پروک934 سی رو هم عوض کنی.

برو تو کامپیوتر و از کامپیوتر هم به شبکه میثم وصل شو و پسورد رو بزن.
اینترنت کار می کنه؟! حتما اینترنت گوشیت رو فعال کنی ها!!

خب اگر اینترنت کار کرد هم تو کنسول هم تو کامپیوتر، بقیه کارا مثل قبله، حالا شما از کامپیوتر نرم افزار Psx Download Helper رو اجرا کن، یک ای پی و پورت بهت میده، همین آی پی و پورت رو برو بزن اینجا »
تو پلی4 برو به تنظیمات برو به Network بزن وایرلس و Custom رو انتخاب کن،همه چیز رو بزار اتوماتیک یا do not set فقط رسیدی به Pr0x - y همون آی پی و پورتی که از تو PSX Download Helper دیدی، بنویس!
حله.
الآن شما با پلی 4 وصل بشی، اول میره تو کامپیوترت بعد از تو کامپیوتر میره تو اینترنت.

نکته اول » دقت کن تو تنظیمات HOTSPOT در گوشی گزینه ی Power SAVE خاموش باشه!

نکته دوم » همین الآن تست کردم و این روش کاملا جواب داد! فقط کافیه موبایلت HotSpot داشته باشه.

نکته سوم » حداکثر سرعت انتقال فایل با این روش 8مگابایت بر ثانیه هست یعنی هر 1گیگابایت حدودا 2دقیقه طول خواهد کشید.مثلا 10گیگابایت میشه 20 دقیقه.

با اینترنت گوشیت یا با اینترنت خونه؟!

اگر با اینترنت خونست که با کابل و مودم و اینا میشه

اگر منظورت اینترنت گوشیه »
گوشیت اندروید ـه؟
ورژن 4 هست ؟ مثلا ژلی بین یا آیس کریم؟
حله »
برو تو تنظیمات گوشی، برو به گزینه ای به اسم More و بگرد Tethering and hotspot رو پیدا کن.کلمه HotSpot مد نظرت باشه هر جا دیدی برو توش!
حالا از تنظیمات هات اسپات شما یک نام و یک پسورد انتخاب کن مثلا اسم شبکه رو بزار meysam پسوردش هم بزار meysam123meysam
حالا برو توی پلی 4 خیلی معمولی به تنظیمات برو بعد Network بعد گزینه وایرلس رو انتخاب کن و شبکه meysam رو پیدا کن و پسوردش هم بزن خیلی معمولی وصل شو، بعدن بهت میگم پروک934 سی رو هم عوض کنی.

برو تو کامپیوتر و از کامپیوتر هم به شبکه میثم وصل شو و پسورد رو بزن.
اینترنت کار می کنه؟! حتما اینترنت گوشیت رو فعال کنی ها!!

خب اگر اینترنت کار کرد هم تو کنسول هم تو کامپیوتر، بقیه کارا مثل قبله، حالا شما از کامپیوتر نرم افزار Psx Download Helper رو اجرا کن، یک ای پی و پورت بهت میده، همین آی پی و پورت رو برو بزن اینجا »
تو پلی4 برو به تنظیمات برو به Network بزن وایرلس و Custom رو انتخاب کن،همه چیز رو بزار اتوماتیک یا do not set فقط رسیدی به Pr0x - y همون آی پی و پورتی که از تو PSX Download Helper دیدی، بنویس!
حله.
الآن شما با پلی 4 وصل بشی، اول میره تو کامپیوترت بعد از تو کامپیوتر میره تو اینترنت.

نکته اول » دقت کن تو تنظیمات HOTSPOT در گوشی گزینه ی Power SAVE خاموش باشه!

نکته دوم » همین الآن تست کردم و این روش کاملا جواب داد! فقط کافیه موبایلت HotSpot داشته باشه.

نکته سوم » حداکثر سرعت انتقال فایل با این روش 8مگابایت بر ثانیه هست یعنی هر 1گیگابایت حدودا 2دقیقه طول خواهد کشید.مثلا 10گیگابایت میشه 20 دقیقه.

ممنون بخاطر توضیحات :d
من گوشیم Z1 و اندروید 5.1.1 هست مشکلی از لحاظ Hotspot نداره
فقط نفهمیدم PC. و گوشی رو چه جوری وصل کنم به هم؟! چون من کامپیوترم وایرلس نداره

ممنون بخاطر توضیحات :d
من گوشیم Z1 و اندروید 5.1.1 هست مشکلی از لحاظ Hotspot نداره
فقط نفهمیدم PC. و گوشی رو چه جوری وصل کنم به هم؟! چون من کامپیوترم وایرلس نداره
تا جائیکه می دونم گوشی سونی USB HotSpot هم داره. آره میشه.
فقط یک نکته » قبلن ها تو ورژن 4.4 کیت کت سری اول، میشد همزمان هم USB Tethering رو فعال کرد و هم WiFi Tethering (منظورم از Tethering همون HotSpot هستش) ولی بعد از یه اپدیتی یهو این قابلیت قطع شد.من همین الآن دوباره تست کردم و دیدم هست و مشکلی نیست! یعنی با کابل به محض متصل کردن گوشی به کامپیوتر برو تو گزینه more برو به Tethering گزینه USB tethering که معمولا گزینه اول هست رو روشنش کن، اگر نشد، یه بار دیگه کابل رو به محض اینکه زدی روشنش کن تا جا بیفته :d
بعد هم وایرلس تثرینگ رو روشن کن و همون عملیات رو انجام بده.

99% میشه.تست کن خبرشو بده

تا جائیکه می دونم گوشی سونی USB HotSpot هم داره. آره میشه.
فقط یک نکته » قبلن ها تو ورژن 4.4 کیت کت سری اول، میشد همزمان هم USB Tethering رو فعال کرد و هم WiFi Tethering (منظورم از Tethering همون HotSpot هستش) ولی بعد از یه اپدیتی یهو این قابلیت قطع شد.من همین الآن دوباره تست کردم و دیدم هست و مشکلی نیست! یعنی با کابل به محض متصل کردن گوشی به کامپیوتر برو تو گزینه more برو به Tethering گزینه USB tethering که معمولا گزینه اول هست رو روشنش کن، اگر نشد، یه بار دیگه کابل رو به محض اینکه زدی روشنش کن تا جا بیفته :d
بعد هم وایرلس تثرینگ رو روشن کن و همون عملیات رو انجام بده.

99% میشه.تست کن خبرشو بده

صبح دقیقا این کارو کردم اما نشد!
هم usb و هم وای فای Hotspot گوشی فعال میشه ولی بازم کنسول رو تو PC نمیشناسه
من کلا آپدیت بازی هارو با Hotspot گوشی از طریق کنسول میگیرم و به نحوه کارکردش آشنا هستم اما بازم نتونستم اینکار رو بکنم!

من کلا آپدیت بازی هارو با Hotspot گوشی از طریق کنسول میگیرم و به نحوه کارکردش آشنا هستم اما بازم نتونستم اینکار رو بکنم!
بخدا الآن یک ساعت پاش بودم، حاظرم قسم بخورم جز من در کل این Universe کسی اینکارو نکرده :d

ببین اینکارو انجام دادم »
موبایل رو با کابل USB به کامپیوتر متصل کردم.سپس کامپیوتر رو با کابل LAN به کنسول متصل کردم.بعدش با تنظیمات، اینترنت گوشی رو انداختم رو PC ولی طوریکه به کنسول هم share بشه.سپس برنامه PSX رو اجرا کردم و قضیه ختم به خیر شد » لینک های دانلودی از پلی4 در برنامه Psx نمایش داده شد و قابل دانلود و از طریق فیش Lan با سرعت 100مگابیت بر ثانیه قابل انتقال به پلی4 هستند.

چطور ؟
1) برو در تنظیمات گوشی قسمت Tethering یک گزینه نوشته USB tethering ولی خاموشه، کابل USB از گوشی به کامپیوتر بزن و به محض اینکه کابل زدی گزینه USB tethering در موبایل روشن میشه حالا تیک کنارش رو مثبت کن تا USB tethering فعال شه.
android-modem-usb-1.jpg

android-modem-usb-2.jpg

2) اینترنت Data گوشیت رو فعال کن. الان باید اینترنت توی کامپیوتر باشه درسته؟ پس حله.

3) کابل LAN رو بین پلی4 و کامپیوتر متصل کن.برو تو تنظیمات پلی4 در قسمت Network بزن گزینه Wired یا LAN بعدش بزن Custom همه چیز حتی پرو9ک7 سی رو هم بزار اتوماتیک اوکی کن.حله.

4) از اینجا »
network_sharing_center5.jpg

بزن Open Network and Sharing Center تا صفحه زیر بیاد »
network_sharing_center.jpg

حالا بزن Change Adapter Settings تا صفحه زیر بیاد »
522e_usbtetheringlanbridge.jpg

همونطور که تو عکس توضیح دادم، کابلی که بین پلی 4 و کامپیوتر زدی آیکنش مشخصه معمولا زیر اسمش نوشته Realtek یا BroadCamm که اسم سازندشونه، کابل USB Tethering هم که بین موبایل و کامپیوتر زدی اسمش معمولا remote NDIS Based Internet Sharing هستش.
هر دو تاشون رو با دکمه CTRL (با دکمه کنترل) نگه دار.دقیقا اینگار داری چنتا عکس یا چنتا پوشه رو با CTRL نگه میداری، حالا راست کلیک بزن و گزینه Add to Bridge رو انتخاب کن.بعد از انتخاب گزینه ادد تو بریج، یه آیکن جدید میاد که با دایره سبز مشخصش کردم.بزار بیاد یه 5 دقیقه صبر کن خوب جا بیفته :d

5) خیلی ساده برو برنامه PSX Download HELPER رو اجرا کن.یک IP بهت میده و یک پورت،برنامه PSX رو استارت بزن، برو توی پلی4 تو تنظیمات شبکه تو تنظیمات سیم، بزن Custom برو تا برسی به Pr0xy و بعدش همون آیپی و پورت رو بزن.

حل شد.الآن شما بزنی دانلود توی پلی4 ، تو PSX بهت لینک میده.
من همین الآن این روش رو تست کردم.اگر نشد یکی دو بار پلی4 و کامپیوتر رو رستارت کن و کمی صبر کن تا تنظیمات ذخیره شن و اینا :d

• Like
Reactions: Unkn0w

عزیز یک کارت شبکه بگیر بزن به کیست راحت شی بعدش دوتا جای لن داری دیگه یکیشو به مودم (نتو از مودم بگیری) یکی دیگشم به کنسول.

دوستان یه نکته مهم در مورد برنامه رو در نظر داشته باشید.وقتی برنامه رو اجرا کردم خودش یه ip رو نشون داده بود و من هرکاری کردم با اون ip نتونستم ارتباط بین دستگاه و برنامه رو برقرار کنم.بعد 2-3 ساعت اعصاب خوردی اتفاقی روی اون ip که داده بود که کلیک کردم دیدم یه ip زیرش هست و اونو که زدم درست شد.
احتمالا اگه این مشکل پیش اومد روی ip کلیک کنید شاید مثل من ip دیگه ای هم برای انتخاب وجود داشته باشه.
اینم عکسش گه دومی درست بود.
xlx2jvzdoowgvhpqs21w6.jpg

دوستان یه نکته مهم در مورد برنامه رو در نظر داشته باشید.وقتی برنامه رو اجرا کردم خودش یه ip رو نشون داده بود و من هرکاری کردم با اون ip نتونستم ارتباط بین دستگاه و برنامه رو برقرار کنم.بعد 2-3 ساعت اعصاب خوردی اتفاقی روی اون ip که داده بود که کلیک کردم دیدم یه ip زیرش هست و اونو که زدم درست شد.
احتمالا اگه این مشکل پیش اومد روی ip کلیک کنید شاید مثل من ip دیگه ای هم برای انتخاب وجود داشته باشه.
اینم عکسش گه دومی درست بود.
xlx2jvzdoowgvhpqs21w6.jpg

2تا مودم وصل شده به سیستمت؟؟

سلام به همه دوستان

این شیر 1 بازی رو 3 تا از یکی شنیدم که میگه تعطیل شده خواستم بدونم شایعه هستش؟؟؟ یعنی یه بازی ایا هنو رو 3 تا کنسول میشه شیر کرد یا خیر البته با خود کنسول 1 یعنی مجموعا 3تا... یه بازی...مرسی اگه ج زود بدین

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

میشه وقتی میخوای یه بازی چند پارتی رو انتقال بدی ، خودت آدرس همه پارتها رو بدی برنامه انتقال بده بره ؟

من الان باید صبر کنم هر 4 گیگ ، 4 گیگ خود برنامه لینک بده و من آدرس فایل رو بدم تا انتقال ادامه پیدا کنه

میشه وقتی میخوای یه بازی چند پارتی رو انتقال بدی ، خودت آدرس همه پارتها رو بدی برنامه انتقال بده بره ؟

من الان باید صبر کنم هر 4 گیگ ، 4 گیگ خود برنامه لینک بده و من آدرس فایل رو بدم تا انتقال ادامه پیدا کنه
آره راحت.
اول یه پوشه درست کن و تمام فایل های PKG که مال آپدیت یا دیتا های بازی های پلی4 هست بریز توش.
بعد برو برنامه PSX رو باز کن.STARTـش کن.
اون بالا تو تب SETTING بزن. یه جا بالای صفحه نوشته Auto Find Replace File بعد جلوش نوشته FOLDER بزن روی دکمه ی فولدر، بعد همون پوشه ای که توش آپدیت ها رو ریختی رو بهش نشون بده.اوکی کن.حله.تمام

الان هر چی بخواد خودش دانلود میکنه.
یه زرنگ بازی »
تو IDM برو بعد قسمت File type برو و خودت یه گزینه بساز که PKG رو بریز تو فلان فولدر.مثلا فولدر ps4 در c:/file/ps4 بعد همین پوشه رو به برنامه PSX نشون بده.از این به بعد فقط بزار دانلود شه خودش انتقال میده به اون پوشه و PSX هم خودش میفهمه تو کدوم پوشست از همون میگیره!

سلام. می خواستم بدونم میشه اپدیت بازی هارو با pc دانلود کرد بعد وارد دستگاه کرد؟من هفته ی دیگه gta می خوام بگیرم ولی ۸ گیگ اپدیت داره می خوام قبل از اینکه بگیرمش اپدیتشو دانلود کنم، راهی وجود داره؟ ممنون میشم کمکم کنید. این برنامه فقط بازی هایی که داخل خود دستگاه دانلود میکنه.

- - -ویرایش - - -

سلام. می خواستم بدونم میشه اپدیت بازی هارو با pc دانلود کرد بعد وارد دستگاه کرد؟من هفته ی دیگه gta می خوام بگیرم ولی ۸ گیگ اپدیت داره می خوام قبل از اینکه بگیرمش اپدیتشو دانلود کنم، راهی وجود داره؟ ممنون میشم کمکم کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or