دانلود رایگان Xbox 360 NXE Premium Themes

خیلی ممنون مشکلم حل شد.اما یه سوال دارم من وقتی یه سیو بازی یا یه پروفایل میریزم تو hdd مینیویسه خرابه ایا این به این خاطر که قبلا این hdd بلاک شده بود یا اینکه به خاطر اپدیتهاس؟متشکر.

خیلی ممنون مشکلم حل شد.اما یه سوال دارم من وقتی یه سیو بازی یا یه پروفایل میریزم تو hdd مینیویسه خرابه ایا این به این خاطر که قبلا این hdd بلاک شده بود یا اینکه به خاطر اپدیتهاس؟متشکر.

کنسول هایی Ban شده، قابلیت استفاده از هارد رو از دست میدند (نصب بازی در هارد) و همچنین پروفایل کاربر خراب میشه.
که معمولاً اولین راه Format کردن هارد توسط کنسول هستش که البته قابلیت نصب بازی بر نمیگرده

البته راه نجات پروفایل و سیو ها وجود داره که توضیح اون زیاد هستش و وقت گیر

الان نمیتونم بدون تحقیق مجدد در مورد هارد و پروفایل، جواب این سوال شما رو بدم که آیا قابل حل هستش و یا نه... ولی اگر وقت کردم چندتا آموزش EN برای شما از ارشیوام پیدا کنم..شاید کمی کنه

فقط فشار کاری ام تو سایت زیاد هستش، نمی تونم قول بدم که سریع امادش کنم.

خیلی ممنون اما منظور من این بود که من پروفایل یا سیوی رو که از سایت های بازی میگرم.
من این سیو ها رو با xplorer360 میرزم تو پروفایل خودم و محل سیوی که میخوام و وقتی میخوام سیو مورد نظر رو لود کنم مینویسه سیو damege ممنون میشم اگه مشکلم رو حل کنید.:smile:

خیلی ممنون اما منظور من این بود که من پروفایل یا سیوی رو که از سایت های بازی میگرم.
من این سیو ها رو با xplorer360 میرزم تو پروفایل خودم و محل سیوی که میخوام و وقتی میخوام سیو مورد نظر رو لود کنم مینویسه سیو damege ممنون میشم اگه مشکلم رو حل کنید.:smile:

باشه اگر وقت کنم میگردم ببینم داستان چی هستش...چون تا الان روش کار نکرده بودم (هنوز خودم کنسول ندارم)

در مورد اون برنامه هم تا الان باهاش کاری نکردم ولی اگر توی youtube.com بزنید آموزش هایی تصویری میتونید ازش ببنید.

وقت کنم خودم هم یک نگاهی بهش میندازم، این روزها وقت چندانی ندارم...!!

امروز صبح کمی وقت کردم در مورد کپی Save ها کمی گشتم.

چیزی که متوجه شدم مشکل شما اگر پیغام corrupted باشه به مرحله ای به نام Resigner برمیگرده که اون رو انجام نمیدید و باعث میشه پیغام corrupted رو دریافت کنید.

یک نگاهی به این خبر بندازید، که همین مورد رو گفته...!!
360GameSaves Announces GameSave Resigner - Bypass Revocation List

امیدارم که انگلیسی خوبی داشته باشید و اینکه نیازی به توضیحات اضافی نباشه

یک آموزش منتی قرار میدم

How to use a downloaded save file
what you will need:
1. the xbox cable or xsata ( also need xplorer 360 with xsata or xport)
2. the game save that you will add
3. you need to know your console id and your profile id (i will show you how to do that later in the tutorial)
4. a file that is from your xbox 360's hard drive and in your profile folder ( i will show you how to get that also)
5. resigner
6. your xbox next to your computer/laptop with the power cord and the transfer cable in it ( make sure your xbox is turned off just so you wont hear that annoying noise of your xbox)

The Tutorial:

1.________________________________________________ _____

Ok now the first thing you have to do is connect your xbox360 transfer wire to your computer/laptop and power it on

2.________________________________________________ _____

open up xport or xplorer 360 and click drive, open, hardcard or memcard...
It should find your xbox 360. got to Partition 3>Content and it should then have a folder with like 000000000000 and others that are like E000######. Try to locateyour profile by one of the E000 ones and look through the saves to see if its your file.

3.________________________________________________ _______________

go to any folder in your profile and find a save. Right click the save and press Extract. place it somewhere you will remember.

4.________________________________________________ _______________

open up the 360 resigner and click on the save you took from your xbox. Also open up another 360 resigner and open the save with the 1k gamer score. Copy and paste the Ids from the file you took from yourxbox to the file you want on your xbox . after you did that for the console id and the profile id click resign. then exit and a popup should come up with the website it was made from just close it

5_________________________________________________ _____________

Turn on your xbox with the transfer wire in it and go to Partition 3>Content>your profile(E000#########) now go through the folders in your profile to find the same save for the one your transfering to your xbox. (if you didn't get that sentence then i mean the save that you downloaded with the achievements on it, look around in the folders from your profile for the same name.) Once you locate it click on file then insert file, find the file that has the gamerscore on it and double click on it. It should ask to overwrite it. Warning: if you click ok to overwrite you will never see your save again. If you want to keep your savethen back it up somewhere. Click ok to overwrite and then wait for it to finish overwriting.

6.________________________________________________ ______________

Unplug everything and the plug it back into your t.v. and play the game wit hthe save you just put in. Usually theres instructions on how to get each achievement but sometimes once you load the gamesave the achievements just popup.

این هم یک package از برنامه های Resigner
Code:
http://www.megaupload.com/?d=N480JF7F
pass here : i_love_xbox360iso.com_and_fokeiro

http://rapidshare.com/files/171649821/NXE_resigner.rar

این هم یکی از سایت های اون برنامه های package ای هستش که قرار دادم، زبانش انگلیسی نیست...ولی میتونید تو فروم ـش عضو بشید، پسورد رو به Email ارسال میکنه.
اینجا اموزش کار کردن با یکی از برنامه هاش رو داده
http://www.xbox360-forum.eu/news/games/xbox360/forum.de/thread.php?threadid=13318
که میتوانید متنش رو کپی کنید تو http://translate.google.com تا EN اون رو بخوانید

لینک جدا گانه ی برنامه ی 360resigner که در مورد سایتش بالا صحبت کردم
http://www.hb-released.com/download/xbox360/savehack/360resigner.rar

امیدارم اینها همون چیزی باشه که میخواستید...اگر مشکلی داشتید بیشتر توضیح بدید (تصویری قرار بدید) چون خودم تا الان کنسول نداشتم و بازی نکردم و تا الان در مورد این جور چیزها تحقیق نکرده بودم.

این هم یک آموزش انتقال پروفایل و Save هستش، بنید بد نیست
http://www.maxconsole.net/forums/showthread.php?t=91993

اقا خلیل من هاردم 20 برای کره هست اگه از روش دوم استفاده کنم مشکلی برای هاردم پیش نمیاد.

بهتره که از Xbox 360 Hard-Drive Transfer Kit استفاده کنید، هم راحتر هستش و هم بی خطر (نصب به روش های دستی)

اگر بخواید همینطوری هارد رو وصل کنید به خاطر تغییر ولتاژ سیستم، مشکلات عدم شناسایی هارد در کنسول برای شما پیش میاد که به درده سر رفعش ارزش نداره.

ساخت Kit دستی هم فکر نکنم از عهده شما بر بیاد، بهتره که بهش زیاد فکر نکنید و از همون Kit مایکروسافت استفاده کنید تا با برنامه ی xplorer 360 بتوانید وارد هارد بشید.

در مورد کیت هم اگر تو گوگل سرچ کنید Xbox 360 Hard-Drive Transfer Kit کلی تصویر و مطلب میتوانید در موردش پیدا کنید.
اگر خواستید اینترنتی بخرید بهم بگید تا ادرس سایتی رو پیغام خصوصی کنم برای شما.

حق نگهدار

آخرین ویرایش:
سلام خلیل جان اقا من این Resigner رو دانلود کردم اما error the appliction failed to initialize properly
(0xc0000135) رو میده لطفا راهنمایی کن.
یه سوال دیگه:من این قسمت از داستان رو نمیفهمم Turn on your xbox with the transfer wire in it and go to Partition 3 اخه چطور میشه این کار رو کرد وقتی من hddرو برداشتم xbox رو برا چی روشن کنم.:(

سلام خلیل جان اقا من این Resigner رو دانلود کردم اما error the appliction failed to initialize properly
(0xc0000135) رو میده لطفا راهنمایی کن.
یه سوال دیگه:من این قسمت از داستان رو نمیفهمم Turn on your xbox with the transfer wire in it and go to Partition 3 اخه چطور میشه این کار رو کرد وقتی من hddرو برداشتم xbox رو برا چی روشن کنم.:(

اون خطای 135 برای پایین بودن ورژن NET Framework سیستم شما هستش.
روی سیستم من هم 1.1 و 2.0 و 3.5 نصب هستش..نمیدونم دقیقاً بگم که کدوم رو نیاز دارید.

1.1 و 2.0 توی تمام CD های ویندوزهای SP2 هستش فقط ورژن 3.5 توی ویندوزهای SP3 هستش، توی ویندوز Vista و Se7en هم که 3.5 نصب هستش

اگر توی دیسک ویندوز پیدا نکردید توی گوگل NET Framework 3.5 رو سرچ کنید کلی سایت برای دانلود پیدا میکند.

در مورد اون خط هم فکر کنم ایشون بر اساس XSATA نوشتند و استفاده کردند که روی خود کنسول نصب میشه و با کابل USB به PC وصل میشه

datel-xsata.jpg

خیلی ممنون از راهنمایی هایی که میکنی.
یعنی باید به غیر ازtransfer cable کابل xsata رو هم داشته باشم...:(

نه شما با کمک همون کابل خودتون این کار رو انجام بدید...اون جا که گفته کنسول رو روشن کنید و با پارتیشن 3 برید، هارد رو وصل کند به PC و به پارتیشن 3 برید.

اگر وقت کردم یک آموزش دیگه پیدا میکنم

modern-warfare-2-logo.jpg

دوستان یک Theme برای داشبورد کنسول X360 از بازی Modern Warfare 2 ساختم
اگر میشه دوستانی که امکانش رو دارند تست ـش کنید و یک چندتایی عکس از محیط داشبورد قرار بدید

MW2.zip | 5.61 MB

ممنون

حق نگهدار

در مورد کیت هم اگر تو گوگل سرچ کنید Xbox 360 Hard-Drive Transfer Kit کلی تصویر و مطلب میتوانید در موردش پیدا کنید.
اگر خواستید اینترنتی بخرید بهم بگید تا ادرس سایتی رو پیغام خصوصی کنم برای شما.
سلام خلیل جان
میشه منو یه راهنمایی بکنید
در مورد راههای انتقال اطلاعات تویه سایت مطلبی هست؟چون من پیدا نکردم.
کلا بهترین راه برای ترنسفر کردن اطلاعات چیه؟
این ترنسفر کیت تویه بازار پیدا میشه؟می تونید ادرس سایت رو برای من هم بفرستید
ببخشید که اف تاپیک شد
مرسی

درود بر برادر خلیل!
من الان می خوام با cd تم بریزم.
من تم batman:as رو از صفحه اول دانلود کردم و وقتی میرم توش و اکسترکت میکنم یه همچین مسیری میاد:
content/0000000000000000/534307F6/00030000/
که تو این پوشه اخری هم فقط یه فایل هست به اسم :19262779494D87F28169F0CAA0D9CC03D0F22BA753
ایا مشکل از فایل دانلودی هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or