دانلود آپدیت بازیهای PS3 توسط PC

شما تست كن رو هر دوتاش بدون برنامه اينترنت وصل ميشه.مدل router شما چيه؟
شما دقيقا مشكلتون كجاست يعني تو log چيزي نمياد يا اصلا به اينترنت وصل نميشه.شما از v p يا از اين جور چيزها استفاده ميكنيد؟
من روتر جدا ندارم خود مودمم روتر هم داره DSL-2520U
وقتی test میزنم جلو Internet Connection میزنه Failed !!!

عزیزان کسی این برنامه رو داره اپ کنه؟؟؟میخوام از سایتش بگیرم ولی اجازه دانلود نمیده!! الان ساعت 3 شبه:dگیج شدم نمیدونم دارم چیکار میکنم!!!خواهشن کمککککککککککک

عزیزانی که ارور اینترنت کانکشن میده بخاطر اینکه که اینترنتشون رو به شکل PPPoe تنظیم می کنن و با یوزر پس به اینترنت متصل میشن
فکر می کنم فقط دوستانی که بدون یوزر پس وصل میشن قابلیت استفاده ازین برنامه رو دارن
حالا نمی دونم اگه یوزر پس رو من بزارم روی مودم این برنامه کار می کنه یا نه؟اگه کسی امتحان کرده یه راهنمایی کنه

ربطی نداره من خود مودمم PPOE هست تو PS3 هم بدون user pas میرم PSN مشکلی ندارم ولی وقتی میزنم use pr^o*xy server اصلا PS3 دیگه به اینترنت هم وصل نمیشه چه برسه به PSN !!!

ربطی نداره من خود مودمم PPOE هست تو PS3 هم بدون user pas میرم PSN مشکلی ندارم ولی وقتی میزنم use pr^o*xy server اصلا PS3 دیگه به اینترنت هم وصل نمیشه چه برسه به PSN !!!
نمی دونم پس مشکل حاد تره

میشه لینکی که از برنامه گرفتم برای دانلود رو بدم یک نفر دیگه با pc خودش برام دانلود کنه و من فایل دانلود شده رو از اون بگیرم و بریزم روی ps3؟

واقعا ممنون از این تاپیک
چون بدون این روش من هرگز نمی تونستم heavy rain رو به move edition آپدیت کنم.
ولی الان این کارو با کمک این برنامه انجام دادم و دارم لذتشو می برم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or