دانلود آپدیت بازیهای PS3 توسط PC

سلام .
میشه ما از این سایت این بازی ها رو دانلود کنیم ذ. بعد از طریق برنامه ی شما بریزیم در PS3 خواهشن جواب منو بدید . سریع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان این سایتی که دوست عزیز imankazemi معرفی کردن چطوریه روش کارش کسی تو تاپیک خودش چرا بحث راه نمیندازه .
تو فروم همون سایت این سوال پرسیده شده و در جوابش گفتن که فعلا به هیچ درد نمیخوره ولی برای اینکه ممکنه بعدا بدرد بخوره اونجا قرار میدن که یه ارشیو کامل باشه

سلام .
میشه ما از این سایت این بازی ها رو دانلود کنیم ذ. بعد از طریق برنامه ی شما بریزیم در PS3 خواهشن جواب منو بدید . سریع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه سایت ps3news رو میگید بله میشه فقط باید به ریجنش دقت کنید.ریجن فایل دانلودی با ریجن اکانت شما باید یکی باشه در ضمن فایل های پولی رو فعلا نمیشه به صورت مجانی به ps3 انتقال داد و باید حتما اون فایل رو بخرید.

اگه سایت ps3news رو میگید بله میشه فقط باید به ریجنش دقت کنید.ریجن فایل دانلودی با ریجن اکانت شما باید یکی باشه در ضمن فایل های پولی رو فعلا نمیشه به صورت مجانی به ps3 انتقال داد و باید حتما اون فایل رو بخرید.

منظورم اینه که چطوری میشه به PS3 انتقال داد .( این بازی هایی که میشه از این سایت رد دانلود کرد )

^^^^
فکر کنم پیشنهاد خوبیه
با دایال اپ اپ شی Ps3 رو لن کنی
link رو که گرفتی مودم adsl رو بزنی pc و شروع کنی download کردن

دوستانی که واردتر هستن لطفا بگن این راه میشه یا نه؟

^^^^
فکر کنم پیشنهاد خوبیه
با دایال اپ اپ شی Ps3 رو لن کنی
link رو که گرفتی مودم adsl رو بزنی pc و شروع کنی download کردن

دوستانی که واردتر هستن لطفا بگن این راه میشه یا نه؟
شما که مودم adsl داری کابل lan رو به مودم وصل کنید و سپس طبق روشی که گفتم مراحل انجام بدید کافیه

اخه رفیق وقتی lan به مودم بخوره چیزی دیگه به ps3 وصل نمیشه ...
من router و hub ندارم
ببین مودم adsl خودش router هست شما یه lan از pc به مودم زدی یه lan هم از ps3 به مودم بزن بعدش مراحل رو انجام بده.شما تا حالا چجوری با ps3 به اینترنت وصل میشدید؟

آخرین ویرایش:
ببین مودم adsl خودش router هست شما یه lan از pc به مودم زدی یه lan هم از ps3 به مودم بزن بعدش مراحل رو انجام بده.شما تا حالا چجوری با ps3 به اینترنت وصل میشدید؟
مودم رو به Ps3 وصل میکنم!
البته مودم پورت uSB هم داره ولی نمیدونم برای چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or