دانلود آپدیت بازیهای PS3 توسط PC

دوستان همگی سلام
من تازه PS3 خریدم و تازه کارم
یه سوال دارم
برای وصل شدنPS3 به اینتر نت و استفاده از امکانات سایت PSN یا بازی آنلاین و کلا اینجور قضایا باید یه کامپیوتر هم کنار PS3 باشه ؟؟ یا نه .
خود PS3 میتونه به اینترنت وصل بشه ؟ اساتید نحوه کار رو مینویسن ولی نمیگن که مثلا مودم رو به کجای PS3 وصل کنیم کامپیوتر رو چطور ... اصلا واسه من گنگه این قضیه
دوستان فقط طریقه نرم افزاری رو توضیح میدن ، نمیگن مثلا ابتدا مدوم رو وصل میکنیم و . . .. .
میشه یه مرد از اول به ما بگه چیکار کنیم ؟
یا جایی رو معرفی کنه بریم بخونیم
ممنون

دوستان همگی سلام
من تازه PS3 خریدم و تازه کارم
یه سوال دارم
برای وصل شدنPS3 به اینتر نت و استفاده از امکانات سایت PSN یا بازی آنلاین و کلا اینجور قضایا باید یه کامپیوتر هم کنار PS3 باشه ؟؟ یا نه .
خود PS3 میتونه به اینترنت وصل بشه ؟ اساتید نحوه کار رو مینویسن ولی نمیگن که مثلا مودم رو به کجای PS3 وصل کنیم کامپیوتر رو چطور ... اصلا واسه من گنگه این قضیه
دوستان فقط طریقه نرم افزاری رو توضیح میدن ، نمیگن مثلا ابتدا مدوم رو وصل میکنیم و . . .. .
میشه یه مرد از اول به ما بگه چیکار کنیم ؟
یا جایی رو معرفی کنه بریم بخونیم
ممنون
هرچند اینجا جاش نیست ولی جوابتو میدم
نه داداش نیاز نیست که واسه وصل شدن به اینترنت کامپیوتر کنار ps3 ت باشه
خود ps3 میتونه به اینترنت وصل شه بازی دانلود کنه انلاین بازی کنی باهاش و خیلی کارای دیگه
کابل LAN مودمت رو میتونی به پشت PS3 وصل کنی که یه جای کابل LAN روش تعبیه شده و یا اگه مودمت از PS3 دوره و مودمت وایرلس داره از طریق وایرلس به اینترنت وصل کنی
البته اتصال به صورت LAN بیشتر پیشنهاد میشه
این سوالاتت رو هم تو این تاپیک بگی از کوچیک تا بزرگشو دوستان برات میگن
http://forum.bazicenter.com/thread15870/
سوالی بود درخدمتم

دوستان من همه مراحل رو طبق پست اول رفتم. فایل هم دانلود کردم ولی مشکل اینه بعد از اتمام مواردی که گفته شده گزینه add واسه من فعال نمیشه که کار رو تموم کنم.. فایروال و انتی ویروس هم خاموشه.
روی اپدیت اخر ps3 این برنامه رو کسی تست کرده؟ نکنه مشکل از اونه؟ فهمیدم مشکل از کجا بود ... نوشته خط اول رو چی باید زد؟ اینه save xml file to وقتی زیرش browse رو میزنیم تو کادری که باز میشه باید چیکار کرد؟

آخرین ویرایش:
دوستان من همه مراحل رو طبق پست اول رفتم. فایل هم دانلود کردم ولی مشکل اینه بعد از اتمام مواردی که گفته شده گزینه add واسه من فعال نمیشه که کار رو تموم کنم.. فایروال و انتی ویروس هم خاموشه.
روی اپدیت اخر ps3 این برنامه رو کسی تست کرده؟ نکنه مشکل از اونه؟
نه ربطی به اون نداره مشکل از اینه که یکی از کادر های برنامه رو پر نکردی یا دوباره یکی از کادرا رو از اول پر کن

بچه ها منم دیروز تست کردم تا 1 ماه پیش کار میکرد اما الان نه....اشکال اینه برنامه Ps3Prox Helper v0.2 که لینک فایل دانلود شدرو میدی با فایلش بد ارور Fail میده دیگه کار نمیده همون لینکی هم که از خوده ps3 میگیریم میدم به

PS3Prox اصلا شناسایی نمیکنه نمیده به دستگاه چرا..........:(

اینم راهنمای کامل استفاده از این دو برنامه پی اس 3 پراکس و پراکسی هلپر

اول برنامه ی پراکس رو باز میکنیم بعد آی پی میگیریم روی آی پی داده شده دابل کلیک میکنیم . استارت رو میزنیم و بعد از اون پلی استیشن رو به پراکس وصل میکنیم ( که فکر

کنم همگی این روش رو کاملا بلد هستین و نیازی نیست بگم ) بعد از پلی استیشن و دانلود منیجر پلی استیشن یه دانلود میزاریم بعد وارد برنامه پی اس 3 پراکس میشیم و در

قسمت log لینک دانلودشو کپی میکنیم و به آ دی ام یا همون دانلود منیجر کامپیوتر میدیم بعد دانلود رو از توی دانلود منیجر پلی استیشن پاوز میکنیم بعد دانلود که تموم شد و

فایل که دانلود شد میایم واسه جای گذاری ....اول از همه برنامه پی اس 3 پراکس و هلپر رو باز میکنیم لینک دانلود رو از داخل دانلود منیجر کامپیوتر رو در قسمت url پراکسی هلپر

ادد میکنیم ( توجه داشته باشید که حتی یه اسپیس هم جای خالی نداشته باشه و دقیقا همون آدرس باشه بدون خط فاصله حتی یه اسپیس ) و جای فایل دانلود شده رو هم در

قسمت پایینش میدیم و روی ( بای نارد )کلیک میکنیم پیغام تی اس ام ازش میگیریم اوکی میکنیم و کاری بهش نداریم بعد میبینیم که یه ایکس ام ال میسازه یعنی توی همون

جایی که برنامه پراکسی هلپر هستش زیر برنامه همون فایل هستش فعلا کاری بهش نداریم .... بعد میریم سراغ برنامه پی اس 3 پراکس اول از همه از پایین شروع میکنیم جای

فایل دانلود شده رو بهش میدیم و در قسمت بالاییش لینک دانلود رو بهش میدیم بعد میریم و در قسمت بعدی سراغ آی دی ام میریم و روی فایل دانلودی کلیک راست میکنیم و

اسم فایل رو دقیقا تا قبل( پ ک ج ) کپی میکنیم و توی قسمت اسم گذاری برنامه پی اس 3 پراکس جای گذاری میکنیم و حالا روی براوز سیو کلیک میکنیم یه جای خوب رو براش

انتخاب میکنیم بعد سیو رو یکی دو بار میزنیم و میبینیم که این برنامه پی اس 3 پراکس هم یه فایل (ایکس ام ال )میسازه که دقیقا هم اسم و مشابه ی همون فایل ( ایکس ام ال

ساخته شده توسط پراکسی هلپر هستش )حالا دست به هیچی نمیزنیم و نوبت به عوض کرده ایکس ام ال های ساخته شده توسط برنامه پراکس با هلپر هستش و باید فایل

هارو جا بجا کنیم یعنی در اصل (ایکس ام ال )ساخته شده توسط برنامه هلپر رو جای ( ایکس ام ال )ی که برنامه پراکس ساخته میزاریم البته این عوض کردن فایل های ( ایکس ام

ال ) باید خارج برنامه پراکس و هلپر باشه یعنی روی ایکس ام ال ساخته شده توسط هلپر کلیک راست میکنیم و کات رو انتخاب میکنیم و میریم توی پوشه ای که ایکس ام ال

ساخته شده توسط پراکس هستش و کلیک راست و پیست میکنیم و موو و ریپلیس رو میزنیم بعد میایم توی برنامه پراکس و ادد میزنیم میبینیم که هزار تا لینک میسازه دست به

هیچی نمیزنیم و حالا نوبت رسیوم دانلود همون دانلود پلی استیشن هستش که پاوز شده میزنیم و میبینیم که با سرعت فراوان داره دانلود میکنه ... لذت ببرید...

توجه داشته باشید

البته این برنامه و این کارا فقط یرای دانلود فایل هایی هستش که توی دانلود منیجر پلی استیشن دارید وگرنه برای آپدیت بازی ها هیچ کاربردی نداره...چون آپدیت بازی ها

serverIPAddr نداره و به جاش علامت سوال داره که برنامه هلپر نمیتونه tms بده و به جاش ارور fail میده ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or