داستان Alan Wake (کسانی که بازی نکردن نخونن!!!)

• Thread starter Thread starter MaTt
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. من تمام این 10 صفحه رو خوندم.
اینه نطرات منه
توماس زین یه نویسنده بوده که همچین بلایی قبلا سرش اومده. اونم دیده خودش نمیتونه از پس ماجرا تنهایی بر بیاد یکی رو تو داستانش به وجود میاره به اسم آلن. این داستان ها هم جوری بودن که فقط توی او کلبه باید نوشته بشه تا به حقیقت بپیونده. توماس آخر داستان رو تموم نمیکنه.شخصیتی هم به اسم آلن به وجود اورده. با توجه به داستان تاریکی مجبوره کسی رو که توماس تو داستانش آورده بیاره به اونجا. به خاطر همین از 1 سال قبلش میاد به خواب آلن. آلن به بهونه استراحت میاد به اون جزیره در حالی که قبلا همه چیز برنامه ریزی شده بوده. پیرزنه کلید رو بهش میده و طبق برنامه قبلی میفرسته اونو به جایی که قرار بود بره.پیرزنه مجبور بود آلن رو انتخاب کنه چون توماس تو داستانش آلن رو آورده و باید حتما این به اتفاق افتاده. حالا که آلن به اونجا آورده شده پیرزنه میخواد کاری کنه که آلن داستانی رو بنویسه که خودش دوست داره اونجور بشه. به خاطر همین اون برنامه رو پیاده میکنه.زنش بیوفته تو آب و ...بعدش اونجوری بهش میگه که تقصیر تو بوده و ... البته اینجا یه نکته ای رو بگم که احتمالش هست ولی چون واسه بعضی جاها از جمله آخر داستان توجیه دقیقی با آوردن این نکته پیدا نمیکنم کاملا مطمئن نیستم. اونم اینه. به نظر من زن آلن مشکوک میزنه. به جز اول اول داستان تو کشتی که اون مرده که آلن رو میشناسه و میگه چه زن جذابی دارین دیگه کسی زنه آلن رو نمیبینه. بعد هم اینکه زن آلن تو اون خونه اون دستگاه تایپ رو یهو از کجاش در آورد؟ اون که پشت سر آلن بود و منتظر بود آلن چراقارو روشن کنه بعد بیاد تو.چیز خاص و بزرگی هم مثل دستگاه تایپ دستش نبود.اصلا اونا اومده بودن اونجا استراحت. یعنی زنش اونقدر احمق بود که آلن که به خاطر فرار از نوشتن و استراحت واسه یه مدت اومده اونجاو واسه چی باید دستگاه تایپ بیاره اونجا آخه؟ اگه یادتون باشه آخر داستان هم که برمیگرده 1 لحظه به گذشته و زنشو میبینه ولی ازش دوری میکنه هم یه جورایی مشکوکه. هیچ بعید نیست که زن آلن از قبل تسخیر شده باشه یا اصلا مرده باشه یا آلن کشته باشه اونو. اونجا که زنش میوفته تو آب اون پیر زنه میاد میگه همش تقصیر تو بوده و ... آخا کجاش تقصیر آلن بوده؟ 2 کلمه دعوا کردن رفت بیرون. بعد زنه داد زد و کمک خواست.یعنی خودش خودشو نکشته که تقصیر آلن باشه. یه پیر زنه پرتش کرده تو آب یا اصلا زن اون از قبل به تسخیر پیر زنه در اومده و یا اینکه زن آلن از قبل مرده یا آلن کشتتش به خاطر همین راحت قبول میکنه که مقصره. با این وعده که داستانی رو بنویس که به حقیقت میپیونده و میتونه توش زنشو دوباره بدست بیاره شروع به نوشتن میکنه.بعد از چند روز توماس یا روحش با هر چیزیش! میبینه همه چی داره همون جوری میشه که پیرزنه میخواد میاد یه چیزایی رو بهم میزنه و باعث میشه آلن ادامه نده. همون طور که تو تاپیک بازی من نقدمو نوشتم( http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=10663&page=142) من نقش اون آدم دزده رو متوجه نشدم.طی داستان تو اون آسایشگاه روانی به آلن میگن که زنت مرده ولی باور نمیکنه.ایجا یه سوال دارم. اول اینکه اگه میگن زنت مرده یا از قبل باید مرده باشه یا اینکه تازه مرده یا اینکه غیب شده میگن مرده ولی هنوز جسدشو پیدا نکردن.اگه از قبل مرده که هیچی ولی تو 2 حالت قبلی طبیعتا آلن باید مظنون شماره 1 باشه.اگه مظنون شماره 1 هستش باید میدادنش دست پلیس یا حداقل نمیذاشتن واسه خودش اونجا تو آسایشگاه ول بچرخه!! تو اون آسایشگاه وقتی داریم فرار میکنیم عکس اون روانپزشکه و اون دزده کنار هم هستن. اونا چه برنامه ای داشتن؟
در مورد آخر داستان بعدا بحث میکنم.راستش خسته شدم. ولی با وجود یه کلبه وسط یه دریاچه دسترسی بهش آسونه.لا اقل به یه پل. ولی اگه دریاچه بشه اقیانوس اون موقع دسترسی بهش زیاد آسون نیست. به نظر من آلن اینو نوشن که زنه نره راحت به گفته خودش یکی دیگه رو پیدا کنه بزارتش اونجا بنویسه. بعدشم مینویسه که همه اینا رو خواب بوده و آلیس با صدای آلن.بلند شو داستانو تموم کنه و برگرده به زندگی عادیش.
گفته هام خیلی جاهاش متناقضه ولی سعی کردم چند تا احتمال لا اقل بگم. منتظر ادامه بحث ها هستیم!! راستش من تازه بازیو تموم کردم هنوز ذوق دارم

اومدم به خاطر داستن ازتون تشکر کم تا حالا تا اپیزود 3 رفتم . خیلی بازی باحالی شده و بهترین داستان بازی ها رو توش دیدم

من همیشه عاشق این جور فیلم ها و بازی ها هستم که توی داستانش خیلی نکته مبهم هست

بعد هم اینکه زن آلن تو اون خونه اون دستگاه تایپ رو یهو از کجاش در آورد؟ اون که پشت سر آلن بود و منتظر بود آلن چراقارو روشن کنه بعد بیاد تو.چیز خاص و بزرگی هم مثل دستگاه تایپ دستش نبود.اصلا اونا اومده بودن اونجا استراحت. ی

این قسمت از نظراتت واقعا جای بحث داره!!

اون دستگاه تایپ یهو از کجا اومد!؟؟!

واقعا ریمدی ترکوند با ساختن این بازی امیدوارم که روزی خبر ساختن Alan Wake 2 رو بشنویم . حتی اگه شایعه هم بود ایدوارم چون بعد از مدتی شایعه با حقیقت متصل میشه .

در انتظار Alan Wake 2 .(هم چیز گفتم غیر از تشکر بابت مطلب ، ممنون من الان تازه اپیزود 2 هستم اخه دو روز هست که بازی رو گرفتم و هم زمان به SC بازی میکنم ) :دی

شاید پشت ماشین بود و وقتی آلن رفت یه چرخی اون دوروبر بزنه از ماشین برداشته و آورده. شاید.

ماشینشون اونور پل پارک شده بود !!!!!!!!!!!! در واقع تو ساحل دریاچه کالدرون!! فکر نمی کنم این پیش بینی درستی باشه!

و دقیقا چرا تو خوابی که آلن دید تاریکی در نقش زنش داشت حرف می زد!!

اما در مورد اینکه چرا هیچ کس دیگه زن آلن رو ندید. باید بگم این موضوع درست نیست چون اون دکتر هارتمن به صراحت با آلن و دیگران راجع بهش صحبت می کردن.

• Like
Reactions: mehdee2
ماشینشون اونور پل پارک شده بود !!!!!!!!!!!! در واقع تو ساحل دریاچه کالدرون!!
بابا چه خبره اینقدر علامت تعجب گذاشتی؟:d:d شاید گفتم گشتن آلن خیلی طول کشیده چون بلافاصله وارد کات سین میشه بعد ما میتونیم بگردیم.

بازی عالی هست ولی به شدت نیاز به ادمه داره چون اگر ادامه نیاد واقعا به درد آشغالی میخوره (البته یک وقت جسارت نشه اگر ادامه نیاد و این مسائل مسخره تاخیر و از این چرت و پرت ها چون باید زود بیاد والا اگر یادمون بره چی شد که لطفی نداره )البته تا الان که همه چیز عالی بوده من فن این بازی هستم بدون چون و چرا ولی ادامه نیاز داره اصلا هیچی معلوم نیست مثلا این لباس توماس زین اصلا چرا این اتفاقات داره توی اینجا میوفته اون برنامه های تلوزیونی حتی اصلا چرا آلیس گفت بریم این جزیره بین این همه جزیره اون زن چراغ ها اصلا کی هست!!! خیلی نقاط مبهم داره که اگر از بین بره واقعا جذاب میشه در ضمن به نظرم اینکه حالا دستگاه تایپ اومده اونجا مهم نیست چون اگر دستگاه تایپ از نزدیک دیده باشید انگار دوتا 360 را گزاشته باشن روی سر هم خیلی هم بزرگ نیست پس بیخیال این جور چیزا بشید چون سوتی این که محیط هیچ گونه تاثیر پذیری ندارد اینقدر بزرگ هست که این چیزا را بیخیال بشیم ولی هنوز هم جوابی ندیدم در رابطه با این قضیه واقعا زشت برای بازی در این سطح
Max payn1 هم تاثیر پذیری داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
این قسمت از نظراتت واقعا جای بحث داره!!

اون دستگاه تایپ یهو از کجا اومد!؟؟!
حالا این که هیچی. اون پیرزن تاریکی از کجا میدونست دستگاه تایپ رو قراره آلیس تو اون کلبه به آلن بده!؟

بازی عالی هست ولی به شدت نیاز به ادمه داره چون اگر ادمه نیاد واقعا به درد آشغالی میخوره داستان البته یک وقت جسارت نشه اگر ادامه نیاد و الا تا الان که همه چیز عالی بوده من فن این بالزی هستم بدون چون و چرا ولی ادامه نیاز داره اصلا هیچی معلوم نیست مثلا این لباس توماس زین اصلا چرا این اتفاقات داره توی اینجا میوفته اون برنامه های تلوزیونی حتی اصلا چرا آلیس گفت بریم این جزیره اون زن چراغ ها اصلا کی هست خیلی نقاط مبهم داره که اگر از بین بره واقعا جذاب میشه
دوست عزیز منم با شما موافقم.یک سری آدما باید شخصیت پردازی بهتری روشون انجام میشد.مثل همون بانوی روشنایی و توماس.البته من مطمئنم روی اینا در قسمت های بعدی مانور بیشتری داده میشه ولی بد نبود اینجا هم یکم روش مانور میدادن.ولی اونجورم نیست که شما میگین آشغال و...;) اگه بازی ادامه هم نداشته باشه!! بازم داستانش تا آخر گیرا و جذاب بودش.اونم خییییییلی
یه نکته در مورد داستان.شما آخرای بازی اسم اشیاه رو میبینید مثل اسم Bird و ... که روشون نور که میگیرید یهو اون شی مثل کلاغ یا تیر چراغ برق یا تلفن ظاهر میشن. یه وقت فکر نمیکنید که اینو الکی ساختن؟! به نظر من امکان داره کل اون شهر یه قسمت عمده اون اصلا وجود خارجی نداشته باشه و توسط تاریکی یا.. ساخته شده باشه یا اینکه همه از قبل مرده باشن و اونجا یه جای متروکه شده باشه که بهش رنگ و لعاب دادن!! دقیقا همون جوری که اون کلبه غیب شد و...
من کاری به این قسمت ندارم.این قسمت کاملا مشخصه که مقدمه ای هستش برای ادامه داستان.فقط یه نکته هستش که اگه اینجور باشه خیلی بهتر بود تعداد قسمت های داستان رو میگفتن.مثلا میگفتن 3 تا alan wake داریم!! اینجوری واسه هر قسمت میتونن بزارن alan یه دری وری آخرش بگه دوباره همه بمونن تو کف. تاااااااااااا ابد!

آخرین ویرایش:
داستان اونقدر بی نقص و جالب کار شده که محاله تا بازی کردن فصل دوم جواب خیلی از سوالات داده بشه و من مطمئنم جواب تمام این سوالات در فصل دوم یا حتی سوم ((اگر بنا به ادامه دادن باشه)) از قبل طرح شده و اینطور نیست که حالا سازندها بشینن واسه معمها تو فصل دوم جواب پیدا کنند ((مثل داستان ابگوشتی سریال لاست که اینقد معما طرح کردن اخرش خودشون تو جوابش موندن))
شخصیت پردازی هم که ترکوند
خصوصآ Barry

اتفاقا شخصیت Barry که تو همه فیلم ها یکی یه دونه کناره شخصیت اصلی حاضر و آمادس!:d
سه تا نمونه مثال بزن...........
که یه شخصیت مکمل مثل Barry داشته باشن
عجیبها اینجا شده مهد کودک
هر وقط میای نظرتو میدی یه کی میاد با یه منطق پوچ بدون هیچ استدلالی نقدش میکنه فقط برای ابراز وجود
و ایجاد بحث بی خود
بازی سنتر هم بازی سنتر قدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or