بعد هم اینکه زن آلن تو اون خونه اون دستگاه تایپ رو یهو از کجاش در آورد؟ اون که پشت سر آلن بود و منتظر بود آلن چراقارو روشن کنه بعد بیاد تو.چیز خاص و بزرگی هم مثل دستگاه تایپ دستش نبود.اصلا اونا اومده بودن اونجا استراحت. ی
شاید پشت ماشین بود و وقتی آلن رفت یه چرخی اون دوروبر بزنه از ماشین برداشته و آورده. شاید.این قسمت از نظراتت واقعا جای بحث داره!!
اون دستگاه تایپ یهو از کجا اومد!؟؟!
شاید پشت ماشین بود و وقتی آلن رفت یه چرخی اون دوروبر بزنه از ماشین برداشته و آورده. شاید.
بابا چه خبره اینقدر علامت تعجب گذاشتی؟:d:d شاید گفتم گشتن آلن خیلی طول کشیده چون بلافاصله وارد کات سین میشه بعد ما میتونیم بگردیم.ماشینشون اونور پل پارک شده بود !!!!!!!!!!!! در واقع تو ساحل دریاچه کالدرون!!
حالا این که هیچی. اون پیرزن تاریکی از کجا میدونست دستگاه تایپ رو قراره آلیس تو اون کلبه به آلن بده!؟این قسمت از نظراتت واقعا جای بحث داره!!
اون دستگاه تایپ یهو از کجا اومد!؟؟!
دوست عزیز منم با شما موافقم.یک سری آدما باید شخصیت پردازی بهتری روشون انجام میشد.مثل همون بانوی روشنایی و توماس.البته من مطمئنم روی اینا در قسمت های بعدی مانور بیشتری داده میشه ولی بد نبود اینجا هم یکم روش مانور میدادن.ولی اونجورم نیست که شما میگین آشغال و... اگه بازی ادامه هم نداشته باشه!! بازم داستانش تا آخر گیرا و جذاب بودش.اونم خییییییلیبازی عالی هست ولی به شدت نیاز به ادمه داره چون اگر ادمه نیاد واقعا به درد آشغالی میخوره داستان البته یک وقت جسارت نشه اگر ادامه نیاد و الا تا الان که همه چیز عالی بوده من فن این بالزی هستم بدون چون و چرا ولی ادامه نیاز داره اصلا هیچی معلوم نیست مثلا این لباس توماس زین اصلا چرا این اتفاقات داره توی اینجا میوفته اون برنامه های تلوزیونی حتی اصلا چرا آلیس گفت بریم این جزیره اون زن چراغ ها اصلا کی هست خیلی نقاط مبهم داره که اگر از بین بره واقعا جذاب میشه
سه تا نمونه مثال بزن...........اتفاقا شخصیت Barry که تو همه فیلم ها یکی یه دونه کناره شخصیت اصلی حاضر و آمادس!:d