داستان Alan Wake (کسانی که بازی نکردن نخونن!!!)

• Thread starter Thread starter MaTt
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ولی اسم اون که jake fischer بود نه توماس زین!!!

من بازی رو میگم دوست عزیز! اون 6تا اپیزود فیلم کلا برای این نیست که کسی ازش چیزی بفهمه! Prequel هست و برای ایجاد سوال هایی که بازیباز رو به انجام یا ادامه بازی راغب تر کنه!

فیلم ؟ WHAT فیلم؟ Bonus disk و اینا؟

6 اپیزود فیلم هست که هر کروم تقریبا 5-6 دقیقه هستش. روی بنوس دیسک هم نیست سایت های مختلف لینک گذاشتن. اسمش Bright Falls هست.

این توماس زین چرا لباس فضا نوردا تنش بود؟

مشخصه! برای اینکه بتونه داخل لباسش کلی لامپ کار بذاره به همچین لباسی نیاز بوده و توماس زین یک آدم نیست یک روحه که در کالبدی قرار داده شده که به علت مبارزه با تاریکی می خواسته اینطوری باشه!

میدونین به نظرم پایانش مثل این سریاله پنچمین خورشید میشه. یهویی میبینیم تو word نقطه پایان رو گذاشت و بعد رفت با آلیس ناهار بخورند.:biggrin1:
چون آلن راویه فکر کنم میتونه چیزی شبیه این بشه که اگه اینجوری بشه واقعا ضدحال میشه.
چند وقتیه دیگه بحث نمیکنین. تاپیک میره پایین.

میدونین به نظرم پایانش مثل این سریاله پنچمین خورشید میشه. یهویی میبینیم تو word نقطه پایان رو گذاشت و بعد رفت با آلیس ناهار بخورند.:biggrin1:
چون آلن راویه فکر کنم میتونه چیزی شبیه این بشه که اگه اینجوری بشه واقعا ضدحال میشه.

آخه تقریبا غیر قابل بحث شده! شاید بشه گفت به تعداد کسایی که بازی رو بازی کردن و داستانش رو تقریبا فهمیدن، نظرات مختلف و متفاوت وجود داره و اکثرا اونقدر با هم تفاوت دارن که جایی برای یحث نمی مونه!!!

باید منتظر DLC های بازی موند!

اگه بشه از یه جایی اون کتابی که همراه بازی منتشر شده رو خرید خیلی چیزا روشن میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or