داستان زندگی در سیمز 2

خيلي بدم نبود جناب Thrax فقط چند تا مشكل كوچولو مثل نداشتن حادثه داشت.
فكر كنم اين دو تا قسمت مقدمه ي داستان سم فيشر بود.
اگه داستانت رو به همراه يه حادثه كني خيلي بهتر ميشه.:cheesygri

آره درست فکر کردی واقعا خوب بود ؟ اولین داستانم بود راستش توی قسمت سوم سعی میکنم یه حادثه بزارم البته همونطور که خواهید دید Sam عاشق شده هر عاشق شدنی حتما حادثه ای هم باهاش هست راستی عکس ها هم لود شد یا نه ؟؟ اشکالی فنی نداشت ؟ :confused:

نه مشكل فني نداشت.
اين يكي از دوتاي قبلي بهتر بود فقط يه خورده صحنه داشت:cheesygri بازم جاي كار داره مثلا نينا بفهمه
سام با يكي رابطه داره و دعوا بشه بعد سام نينا رو خفه كنه تو خواب.:eek:
در كل خوب بود نمره ي من به داستان 17 هست. :blushing:
(حالا خوبه خودم اصلا سيمز ندارم!)

بخشید من هم می خواهم بزارم ولی نمی تونم مکمل ها رو نصب کنم. الان Open For... خریدم ولی نمی دونم چه جوری باید نصبش کنم. وقتی می خواهم نصبش کنم میگه اول سیمز 2 را نصب کن ولی برای من که نصبه! میشه بگید چی کار کنم ؟

خواهش میکنم اگه شما هم بیاین داستان بزارید ممنون میشم من یه چند روز نمیتونم بیام ولی اگر خواستم داستان بنویسم حتما قبلش میدم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سانسورش کنن :cheesygri خلاصه اگه دوستان بتونن بنویسن که خیلی خوب میشه راستی Grim Reaper جان میشناسمت احتیاج به آشنایی نیست :blushing:
بخشید من هم می خواهم بزارم ولی نمی تونم مکمل ها رو نصب کنم !
خوب عیب نداره من هم این داستان رو فقط با سیمز 2 تنها نوشتم البته الان مکمل دانشگاه رو دارم ولی حال نمیده باید یا Bussines بگیرم یا Nightlife دیگه زحمت کشیدید من رفتم بابای تا چند روز دیگه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or