خیلی ممنون . داستانهای قلی خیلی با نمک بود. خصوصا که هی خودشو پرت می کرد تو استخر !راستی اینکه دانلود نمی خواست خیلی خوب بود. چون وقت گیر نبود . میشه بگین چه جوری اینجوری کرده اید ؟ .
منم داستان های قدیمیم رو می زارم
یکی داستان آلبرت
و یکی یک دختر دانشجو که این رو توی تاپیک مسابقه داستان نویسی گذاشتم و فکر کنم کمتر کسی دیده باشه
هر داستانی می نویسم توی این لینک زیر می زارم فعلا اون دو تا داستان رو از لینک زیر دانلود کنید. http://www.box.net/public/gs2xi3j08j#main
سلام دوستان عزیز و گرامی من یه کاربر تازه واردم البته شاید بعضی ها منو بشناسن خوشحالم که به جمع صمیمتون میپیوندم و دوباره تمام دوستان قدیمی رو ملاقات میکنم راستش رو بخواید من خیلی وقت بود بازی سنتر نمیومدم یکی از دلایلش هم این بود که حجم صفحاتش خیلی بالا بود ولی حالا با فایر فاکس اومدم راستش یکی از دلایلی که اومدم این بود که بیام این تاپیک رو یه رونقی بدم چون خیلی باهاش حال میکردم مخصوصا توی بازی دات کام ... (یادش بخیر جوون بودیم ) خیلی زود داستان مینویسم برید حال کنید برو بکس بیان یه حالی بدن صفا بدن بکس خلاف شهرستان : اسماتون یادم رفته Sam Fisher . Sayeh . Mostafa_ CPP و ... که داش مصطفی رو تازه دیدم و مخصوصا امین جون خودم بیاید یه حالی بدید راستی من : Looky Lucky سابق هستم
از دیدن دوباره همتون خوشحالم فعلا همگی بابای ! تا داستان اول
آره دیگه ما هم اومدیم البته مرغام رو گربه برده راستی دوستان عزیز این تاپیک دو ماه هست که هیچ پستی نداشته میخوام از همتون دوباره یه همتی کنید تاپیک رو راه بندازید دیگه در ضمن شرمنده همتون من Acrobat Reader 7.0 دارم ولی Professional نیست دیگه خلاصه گفتم اگه بشه با همون Word براتون آپلود کنم ولی نمیدونم اشکلی پیش میاد یا نه میترسم عکس ها همراش آپ نشن
الان دارم داستان قلی رو دان میزنم چون قبلا نخوندمش فقط یادمه نوشته بود قلی باید سیبیلشو میتراشید :cheesygri خلاصه خوبی بدی دیدین از ما فراموش کنین دیگه من جدید شدم
ایوکس عالی بود واقعا گل کاشتی سایه خانوم با این داستانت عکس گرفتنات عالی بودن خیلی با حال بود داستان های من که اصلا به این نمیرسه ولی ببینید خوبه ؟ البته حالا دیگه میخوام اضافات سیمز رو بریزم
من دارم روی یه شخصیت به نام Sam Fisher کار میکنم البته منظورم هیچ کس نیستا از این اسم خوشم میاد راستی آواتارت منو کشته منم میخواستم همچین آواتاری بزارم برا خودم البته در آینده نزدیک میزارم ! NEW NAZI . GESTAPO . Private Polices Of German Nazi . ADOLF Hitler . Swastika . SS و هر چی دیگه :cheesygri
نه بابا زیادم جالب نیست خودم اصلا خوشم نیومد شما رو نمیدونم
راستی اینم لینک دانلود داستان روی Word نوشتمش با پسوند DOC
راستی میگم قسمت سوم هم داره که داشتم مینوشتمش یه دفعه برق رفت به زودی قسمت سومش هم مینویسم آپلود میکنم البته اگر قبل از اون یوزرم بن نشه به خاطر داستان های بی کیفیت نوشتن راستی بقیه بچه ها هم لطفا کنن بنویسن حال کنیم :blushing: