میدونم که این تاپیک خیلی وقته که بالا نیومده و پستهاش همه قدیمی هستن .از قديم الايام داستان ماجراهاي قلي رو دارم كه روش خيلي كار كرده بودم و البته خودم هم از داستانش خوشم مياد. دوست دارين دوباره بزارم براتون؟
سایه اگر پستم رو دیدی خیلی دوست دارم که دوباره اون داستانهای قلی رو بذاری .از قديم الايام داستان ماجراهاي قلي رو دارم كه روش خيلي كار كرده بودم و البته خودم هم از داستانش خوشم مياد. دوست دارين دوباره بزارم براتون؟
سایه جان حالا که شما سوالشو پرسیدی ، خوب داستانشم بساز دیگه !
چه سبیلایی داشت که سره دوستش به فنا رفت این قلی !!
نوشته شده توسط Sayeh:==================
این داستان قسمت اول هست. برای راحتی کار فایل رو PDF کردم. برنامه اکروبات رو نصب کنید. فایل DOC رو هم دارم اگه کسی نتونست PDF ببینه بگه تا Doc رو هم آپلود کنم براش. اگه لینکش مشکل داشت بگید تا یه فکری براش بکنم.
ماجراهای قلی( قسمت اول )
WOW !نوشته شده توسط Sayeh:چشم. من دوباره داستانم رو چپتر چپتر کردم و دوباره آپلود میکنم تا بزارم براتون. دوستانی که قبلا یادشونه که دوباره ببینن و دوستانی هم که تا به حال ندیدن امیدوارم خوششون بیاد.
==================
این داستان قسمت اول هست. برای راحتی کار فایل رو PDF کردم. برنامه اکروبات رو نصب کنید. فایل DOC رو هم دارم اگه کسی نتونست PDF ببینه بگه تا Doc رو هم آپلود کنم براش. اگه لینکش مشکل داشت بگید تا یه فکری براش بکنم.
ماجراهای قلی( قسمت اول )
نوشته شده توسط SamFisher:WOW !
بابا ایول !!
میگم اگه میشه همینجا یا توی PM بهم یاد بده چجوری PDF کنم ؟
یه سوال !
هنوز اون داستانهای بازیدات رو داری ؟
سايه جان داستانت رو ديدم
اولاش خيلي داستان بچگانه بود ، عين كتاب قصه ها
ولي وقتي كبري اومد خيلي خنده دار شد ؛ كلي خنديدم