masoud_s54
کاربر سایت
کسری جان خیلی زحمت می کشی خدایش ولی احساس می کنم دیگه نمی خوایی یا وقت ترجمه نداری کاش می تونستی ادامه بدی
masoud_s54کسری جان خیلی زحمت می کشی خدایش ولی احساس می کنم دیگه نمی خوایی یا وقت ترجمه نداری کاش می تونستی ادامه بدی
absalom ارتباطی با ویرانگر (destroyer) نداره, اگر قسمت اول رو بازی کرده باشید می بینید که abaddon همون ویرانگر یا به قول معروف destroyer هست. ببین تمام کارهایی که مرگ (death) در این بازی انجام داد, نتیجش رو در شماره یک (1) دیدیم که به جنگ (war) یک فرصت دیگه داده شد تا نام خودش رو از اتهام وارد شده پاک کنه و ویرانگر (abaddon) رو نابود کنه و بعدش هفت مهر مقدس رو برای فراخواندن هر چهار سوار بشکنه. اگر دقت کنی در پایان بازی یه شرح کوتاه از اتفاقاتی که بعد از این برای جنگ (war) افتاده نشون میده. یعنی جایی که اوریل داره با جنگ صحبت میکنه. دقیقا همون دیالوگ هایی که در پایان بازی اول گفته شد.من ی چیزو نفهمیدم!بالاخره corruption absalomوdestroyer abadon باهم چه ارتباطی دارن؟یکی رو وار میکشه .یکی رو مرگ..ولی این دوتا باس چه ارتباطی باهم دارن؟
خیلی با ترجمتون حال کردم.پس مرگ هنوز زندس.در ضمن بعد از Creidits بازی یه cutsence کوتاه میاد اونو هم ترجمه کنید ممنون میشم.ولی فک نکنم شماره 3 بازی بیاد بازی کم فروش کرده.حیف شد خیلی حیف شد.
دوست عزیز من چند بار در طول داستان گفتم زمانی که مرگ به زمین میره و اوریل رو میبینه, هنوز ماموریت جنگ و اثبات هویت واقعی ویرانگر شروع نشده. اوریل هنوز نمیدونه که رهبر سابقشون یعنی abaddon بهشون خیانت کرده. چون هنوز ماموریت مرگ بعد از صد سال زندانی در شورا شروع نشده. اگر یادت باشه وقتی مرگ در ابتدای شماره اول به دست استراگا کشته میشه و پیش شورا میره, بعد از 100 سال به زمین فرستاده میشه تا بی گناهیشو ثابت کنه. مرگ در شماره دوم قبل از این به زمین اومده.داداش تو قسمت پارت 6 نوشتی که اوریل در جنگ با زامبی ها میگه برای abbaddon خوب مگه اوریل تو قسمت یک بازی که جنگ مگه بهش نگفت که ویرانگر همون abbadon هستش پس چرا میگه برای abbabon????
اقا کسری واقعا عذر میخوام هواسم نبود بعد از اینکه نوشتم وقتی چک کردم دیدم نوشتی خیلی ناراحت شدم که وقتتو الکی گرفتم ببخشیددوست عزیز من چند بار در طول داستان گفتم زمانی که مرگ به زمین میره و اوریل رو میبینه, هنوز ماموریت جنگ و اثبات هویت واقعی ویرانگر شروع نشده. اوریل هنوز نمیدونه که رهبر سابقشون یعنی abaddon بهشون خیانت کرده. چون هنوز ماموریت مرگ بعد از صد سال زندانی در شورا شروع نشده. اگر یادت باشه وقتی مرگ در ابتدای شماره اول به دست استراگا کشته میشه و پیش شورا میره, بعد از 100 سال به زمین فرستاده میشه تا بی گناهیشو ثابت کنه. مرگ در شماره دوم قبل از این به زمین اومده.